Twitter | Search | |
Search Refresh
Petri Lounatmaa 17h
The FI EU presidency ”tour” continued at experts meeting addressing customs operations and Customs-Europol cooperation among other issues. Yesterday also coordination of operations with LEAs.
Reply Retweet Like
Tiia Sulander Nov 9
Moni matkailija jo tietääkin, että - ja -tuotteita ei saa tuoda Suomeen EU:n ulkopuolelta. Nyt on opeteltava myös jättämään ja pois tuliaisista.
Reply Retweet Like
Tulli 3h
Duunia pukkaa. Haemme järjestelmäpäällikköä kehittämään ja ylläpitämään tulliselvityksen tietojärjestelmiä. Jos sensorit, koneoppiminen ja tekoäly ovat tuttuja ja haet itsellesi , niin lue ilmoituksemme:
Reply Retweet Like
Katariina Jankkila Nov 12
Mietitään, miten avaisimme nykyistä paremmin sanan ”tullata” nettisivuillamme. Mitä sinulle tulee mieleen tullauksesta? Mitä se tarkoittaa?
Reply Retweet Like
Heidi Juopperi 6h
Kävin vapaapäivän ratoksi tullissa kierroksella, ja nyt olen rakastunut yhteen virkamieheen. Pepi on tumma ja taitava.
Reply Retweet Like
Turun Sanomat Nov 11
Tehovalvonta paljasti: pentutehtailusta vain pieni osa tulee viranomaisten tietoon
Reply Retweet Like
Petri Lounatmaa Nov 10
Vielä hyvää isänpäivää kaikille! Kortit & lahjat annettu, hienoiksi havaittu ja nyt taas matkalla. ”EU pj kausi” jatkuu huomenna Brysselissä. palvelee 24/7/365 ja se näkyy meidän kaikkien työssä.
Reply Retweet Like
CosenzaChannel Nov 10
🔃 15'st il sostituisce con e con 2-2 ❤💙🐺
Reply Retweet Like
Talouselämä Nov 8
Nyt peukut pystyyn. 'en Uudenkaupungin autotehtaalla voi tulla viimein positiivisia uutista kauppasodasta. Jos siis komissiosta väistyvän Junckerin ennakointi pitää paikkansa.
Reply Retweet Like
Veronmaksajat Nov 7
Tulli on soveltanut tullauksissa väärää valuutan muuntokurssilistaa useissa valuutoissa. Maahantuontiveroja on peritty tämän takia väärin 1.5.2016–30.6.2019 välisenä aikana.
Reply Retweet Like
BullsithDetector Nov 6
Tähänkin uutiseen jossa puhutaan isosta virheestä oli pakko kaivaa kuvitus kuva vuodelta 2017 jossa näkyy ulkomaalaistaustaisia työntekijöitä. Lietsotaan vihaa kun heistä pidetään suomessa liikaa muutenkin. Hyvää työtä
Reply Retweet Like
Elina Norros Nov 6
En tiedä teistä, kollegat, mutta itsellä menee tän videon katsomisen jälkeen ehkä hetki ennen kuin seuraavan kerran pystyn kävelemään nää portaat normaalisti. Tähän asti en oo tajunnut, että nämä voisi myös esimerkiksi sambata ylös ja alas.
Reply Retweet Like
Tulli Nov 6
Pasilan Tullin toimipisteessä porraspäivä on joka päivä. Mitenkäs teillä poliisi, Raja ja Vero? Portaiden käveleminen täyttää hyötyliikunnan kriteerit sähkönsäästöstä puhumattakaan, olemmehan Green Office- toimisto.
Reply Retweet Like
Rikosuutiset Nov 6
Tulli käytti vuosia vääriä muuntokursseja – palautettava 11,5 miljoonaa euroa
Reply Retweet Like
Mika Parkkonen Nov 5
Käytimme vääriä valuutan muuntokursseja ja teimme suuren määrän pieniä virheitä. Palautamme EU-lainsäädännön mukaisesti oma-aloitteisesti liikaa perityt maahantuontiverot asiakkaille.
Reply Retweet Like
Miska Jääskeläinen Nov 5
Raikkaassa syyspuhurissa 'n 'n henkilökuntaa nauttimassa paikallisesta ajoharjoittelukertauksesta. Hyvää oppia ja hauskaa riitti😄 Tulli pääsee myös nauttimaan 'n ajoharjoittelukeskuksen opeista hengessä.
Reply Retweet Like
Tulli Nov 5
Valtakunnallista Porraspäivää vietetään 4. - 10.11. Tullin Pasilan toimipisteen portaikoissa voi kuntoilun lomassa nauttia myös taide-elämyksistä tutustumalla virastokeskuksen valokuvakilpailun (2018) parhaimpiin otoksiin.
Reply Retweet Like