Twitter | Search | |
Search Refresh
TiramisuERP May 17
Imate problem sa naplatom potraživanja? Pratite 5 koraka sa slike. Kontaktirajte nas i isprobajte aplikaciju potpuno besplatno 7 dana. 📧 info@datadesign.me 📞 020/633-458
Reply Retweet Like
TiramisuERP 15 Sep 17
platforma predstavlja sastavni dio TiramISu ERP sistema.
Reply Retweet Like
TiramisuERP May 10
„Djelanje je osnovni ključ svakog uspjeha.“ Pablo Pikaso
Reply Retweet Like
Data Design Dec 29
Reply Retweet Like
TiramisuERP May 14
Potrebne su vam informacije o klijentu u trenutku kada kreirate ponudu ili razmišlajte o uslovima plaćanja? Sveobuhvatni pogled na saradnju sa klijentima () vam omogućava da na jednom prozoru vidite sve bitne informacije.
Reply Retweet Like
Data Design May 13
Isporuke iz maloprodajnih objekata vašim kupcima se moraju pažljivo isplanirati jer ako to ne uradite one mogu postati izvor dodatnih troškova, kao i većeg obima posla. Detaljnije pročitajte u nastavku .👇
Reply Retweet Like
TiramisuERP May 9
Jedna od najvažnijih stvari za građenje odnosa sa klijentima jeste da znate sve važne informacije o njima. Koje su važne informacije pogledajte u nastavku.
Reply Retweet Like
TiramisuERP May 7
Nekada ćete pored već odobrenog popusta željeti da obezbijediti i dodatni popust vašem kupcu. Ovo sada možete jednostavno uraditi u Tiramisu ERP-u uz novu opciju koja omogućava da se iskaže ovakva vrsta popusta koja se računa na već prethodno obračunati popust.
Reply Retweet Like
Data Design May 6
Pogledajte naš novi blog u kome su opisane prednosti , to jest korišćenja softvera u oblaku u odnosu na tradicionalno hostovanje informacionih sistema na serverima u lokalnoj mreži.
Reply Retweet Like
TiramisuERP Nov 8
Do you speak english? Sprechen Sie Deutsch? TiramISu ERP je pored našeg jezika dostupan i na engleskom i njemačkom. Kontaktirajte nas i isprobajte aplikaciju potpuno besplatno 7 dana. 📧 info@datadesign.me 📞 020/633-458
Reply Retweet Like
TiramisuERP Nov 7
Želite da brzo i efikasno vratite tačan kusur vašim kupcima, i kada je najveća gužva u vašem prodajnom objektu? Rješenje je tiramISu . Potrebno je samo da upišete iznos novca koji vam je dao kupac, i dobićete tačan iznos kusura koji treba da vratite.
Reply Retweet Like
TiramisuERP Nov 5
Opišite svoje artikle po boji, veličini, materijalu, namjeni, roku trajanja i sl. na način koji vama najviše odgovara, kako biste imali najbolji uvid u stanje traženih artikala u magacinu i brzu i efikasnu pretragu po željenim kriterijumima.
Reply Retweet Like
Data Design Oct 9
Imate problem sa naplatom potraživanja? U našem novom blogu pročitajte, kako u 5 koraka da ga poboljšate. 👉
Reply Retweet Like
Data Design 27 Apr 18
Naš proizvod poslovno-informacioni sistem .
Reply Retweet Like
TiramisuERP 20 Sep 17
TIRAMISU ERP POS -jednostavan interfejs za prodaju. Da Vam posao uvijek ide od ruke, bilo kad i bilo gdje!
Reply Retweet Like
TiramisuERP 11 Sep 17
Tiramisu ERP-poslovni informacioni sistem razvijen u potpunosti sa najnovijim web tehnologijama.
Reply Retweet Like