Twitter | Search | |
Search Refresh
Xavier Cazorla Oct 26
Replying to @XavierCazorla
Presentació de reptes i actuacions del que impulsa i fa seguiment la amb
Reply Retweet Like
Xavier Cazorla Nov 14
Hem presentat resultats preliminars del 2019, Deltebre trobada d' a Catalunya, al , Guadix, en sessió d'Intercanvi d'Experiències. Un plaer compartir com avancem plegats per un
Reply Retweet Like
Xavier Cazorla Apr 26
El sector de l' a CAT té molt clar què és i què no és l'ecoturisme de qualitat. Amb hem connectat empreses i entitats que hi aposten per crear producte ecoturístic conjunt.
Reply Retweet Like
Turisme Garrotxa Nov 29
Ens reunim amb la resta de membres de la Taula d'Ecoturisme a Catalunya per promocionar l'ecoturisme
Reply Retweet Like
Turisme Apr 25
| Des de i reunim prop de 30 professionals del sector especialitzats en en dues jornades de treball sobre creació i millora de producte ecoturístic col·lectiu entre empreses i destinacions de Catalunya.
Reply Retweet Like
Xavier Cazorla 29 Nov 18
Molt bona feina company! Un gran resultat col.lectiu. Ara toca fer de l#ÉsNatura una genuina eina transversal. El sector de l' segur que sumarà.
Reply Retweet Like
Xavier Cazorla Apr 25
Aquest matí taller a a l'Empordà. Més de 20 empreses, productors locals, showcooking, 2 dies d'intercanvi, aprenentatge i creació de productes d'.
Reply Retweet Like
Xavier Cazorla Nov 30
Darrer plenari de 2019 de la , molt intens, on hem presentat resultats del projecte europeu Europe, el 2019, i noves iniciatives com sobre liderat per , i altres propostes d'acció per 2020.
Reply Retweet Like
Parcs de Catalunya Apr 25
Avui i demà, a l'Empordà, el participa al . Gràcies a la més de 30 professionals del sector treballant per a la creació i millora del producte ecoturístic. Hi som també amb i
Reply Retweet Like