Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
Moby Dixie Nov 8
Reply Retweet Like
𝓔𝓵𝓲𝔃𝓪𝓫𝓮𝓽𝓱 𝓛𝓲𝓵𝓵𝔂 Nov 12
Translation ~ 1954. The Ellis Island Immigration Center, New York, closes. 53 years after the confinement of Vito Corleone.
Reply Retweet Like
𝓔𝓵𝓲𝔃𝓪𝓫𝓮𝓽𝓱 𝓛𝓲𝓵𝓵𝔂 Nov 20
Translation ~ 1903. They hung Tom Horn. The important personage in the history of the American West. Among others, he served as an interpreter with the Apache Indians and was a tracker, especially following the warrior Geronimo.
Reply Retweet Like
Juanjo Molina 🎺 Oct 29
Reply Retweet Like
Gent d'Alpens Oct 20
, ... 🚇 Any 1️⃣8️⃣7️⃣9️⃣ El que havia de passar per Alpens arriba a Sant Quirze. És l'any del naixement de Miquel Casals.
Reply Retweet Like
Josep Paré Aregall Oct 18
va néixer Chuck Berry ens ho recorda amb la cançó Johnny Be Good: "Someday you will be a man, And you will be the leader of a big old band. Many people coming from miles around To hear you play your music when the sun go down"
Reply Retweet Like
Juanjo Molina 🎺 Nov 19
Reply Retweet Like
ANPI Brescia centro Nov 20
«There are two roads: victory for the working class — i.e. freedom. Or victory for the fascists — which means tyranny. Both combatants know what's in store for the loser.» died in 1936.
Reply Retweet Like
Juanjo Molina 🎺 5h
Reply Retweet Like
Albert Rotger Sep 30
de fa 13 anys va morir Toni Roig, músic, compositor i activista cultural de Mallorca. [Fil]
Reply Retweet Like
Taula de la Memòria Històrica de Parets🔻 Nov 21
de 1913 naixia l'escriptor Joaquim Amat-Piniella. Militant d'ERC i combatent de la Guerra d'Espanya, va sobreviure al camp de concentració de Mauthausen. La seva obra més important és ''K.L. Reich'', escrita a l'exili andorrà. El 1962 funda l'
Reply Retweet Like
Taula de la Memòria Històrica de Parets🔻 Nov 19
de 1912 naixia l'editor i escriptor Joan Sales i Vallès, autor d''Incerta glòria' i combatent de la Guerra d'Espanya. ''Des de fa 500 anys, els catalans hem estat uns imbècils. Es tracta, doncs, de deixar de ser catalans? No, sinó de deixar de ser imbècils''
Reply Retweet Like
Art Palau Ferré Aug 24
de 1921 va néixer "el pintor que cremava els seus quadres". Qui era el cubista ? Us ho expliquem en 30 segons a:
Reply Retweet Like
Dones Nov 18
de 1918 naixia a Madrid criminòloga i pionera en el món del periodisme de successos que va trencar estereotips de l'època, amb els seus reportatges sobre crims i va ajudar la policia, amb la qual col·laborava, a resoldre'n algun d'ells.
Reply Retweet Like
Ramon Codinas i Fort 🎗 Nov 22
🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️ Primer castell de deu de la història descarregat (..i per partida doble!!) 3 de 10 amb folre i manilles 22-11-1998, Plaça Vella, Terrassa 🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️🌨️
Reply Retweet Like
FCB Jugadors Nov 18
18/11/1973 Debuta Migueli amb la samarreta del al partit de Lliga contra el Saragossa. Va jugar 16 temporades al Fotos: Seguí
Reply Retweet Like
Dones Nov 21
de 1859 naixia la primera metgessa d'Argentina . Pionera en les àrees d'obstetrícia i cinesiologia fou també professora, filantropa i una gran lluitadora dels drets de les . Va liderar el primer Congrés feminista d'Argentina.
Reply Retweet Like
Lletres catalanes Nov 23
"Morir-se massa jove és un error. Morir-se massa vell, també. En general, morir-se és sempre un error." de 1922 va néixer a Sueca Joan Fuster i Ortells.
Reply Retweet Like
Museu d'Història Nov 21
🖌 de 1874 el pintor reusenc Marià Fortuny i Marsal moria a la ciutat de . Fortuny marcaria època en la representació pictòrica de la Catalunya del segle XIX amb obres com "La Vicaría" o "El col·leccionista d'estampes". 👉
Reply Retweet Like
Taula de la Memòria Històrica de Parets🔻 Nov 15
de 1938, després de 115 dies i milers de morts, acabava la Batalla de l'Ebre. La desfeta republicana va suposar l'ocupació feixista de Catalunya i en pocs mesos la caiguda de la II República.
Reply Retweet Like