Twitter | Search | |
Search Refresh
Tommy Carstensen #FBPE 🔶🇪🇺 Mar 16
Thank you for funding research that improves public health EU! 🙏🇪🇺 Let's also put researchers in place in local parliaments that understand the importance of research for public health 👍 🇩🇰
Reply Retweet Like
Mary Jo 🤓 👩‍🔬👩‍💻 🇪🇺🅱️ Mar 14
Deadly diseases that should be seen only in history books are showing up in our emergency rooms. This Is the Truth About Vaccines
Reply Retweet Like
Stinus Lindgreen Apr 21
Vildt interview med én, der ikke lytter specielt meget til forskere, og som ikke kan se, hvad man dog kan bruge ny viden og ekspertise til i Folketinget.. Godt der snart er valg.
Reply Retweet Like
Stinus Lindgreen Apr 19
Kritisk tænkning er en af de vigtigste evner at tilegne sig. Måske et kursus på Christiansborg er på sin plads? Det har skræmmende perspektiver som den slags historier spreder sig. Mere kildekritik i Folketinget!
Reply Retweet Like
Stinus Lindgreen Apr 17
Vigtigt budskab. Jeg siger altid, at klimapolitik skal være grundlaget for alt andet. Det her er et klart eksempel på hvorfor og hvordan. Husk det til valget.
Reply Retweet Like
Stinus Lindgreen Apr 11
Jeg er så heldig, at jeg her til aften blev genvalgt som folketingskandidat for . Endnu mere heldigt er det, at fortsætter som min kampagneleder. Ny formand i er . Kom så med det valg!
Reply Retweet Like
Stinus Lindgreen Apr 11
Her til morgen var vi igen på ! EP-kandidat og jeg delte kaffe og foldere ud og havde en masse gode politiske samtaler. Klima, forskning og uddannelse fyldte rigtig meget. Tak til alle jer, der gad snakke med os!
Reply Retweet Like
Stinus Lindgreen Apr 10
Vi er på vej mod to valg. I dag var jeg på her i Lyngby sammen med den EP-kandidat - vi er den naturvidenskabelige duo i partiet! Det blev til mange gode samtaler over en kop kaffe. Vi ses igen i morgen!
Reply Retweet Like
Karoline Geneser Mar 29
Der er masser af plads til evidens i .
Reply Retweet Like
Karoline Geneser Mar 25
Som taget ud af @stinuslindgreens valgprogram.
Reply Retweet Like
Karoline Geneser Mar 22
Replying to @KGeneser
Reply Retweet Like
Tommy Carstensen #FBPE 🔶🇪🇺 Mar 19
Replying to @IDAdk
Tak IDA. Tak Johan. Det er en stærk video! Ud med konspirationsteorier og antagelser og myter. Ind med fakta og logisk tænkning og konklusionsdragelse.
Reply Retweet Like
Mary Jo 🤓 👩‍🔬👩‍💻 🇪🇺🅱️ Mar 4
Reply Retweet Like
Peter Makholm Feb 27
Jeg blev godt nok bekymret da du ikke optrådte i mit resultat. Men så læste jeg kommentaren til det spørgsmål vi var mest uenige om: "Jeg var oprindeligt tilhænger af ideen, men efter at have læst forskningen på området er jeg ikke overbevist."
Reply Retweet Like