Twitter | Search | |
Search Refresh
Fetitxe 13 Jun 1
Reply Retweet Like
Jesús Cano Sánchez🎗 Jun 19
Reply Retweet Like
Viver de Bell-lloc 11h
Ets una persona compromesa amb la ? L’empresa on treballes també? ✅ Veniu amb els companys de feina a fer una acció de Social Corporatiu. Ens ajudareu a afavorir el desenvolupament social de la nostra entitat😍 📩Contacta’ns a visites@vivelloc.cat
Reply Retweet Like
Casal Barri Prospe Mar 7
Moltes dones del barri expressant molts micromasclismes viscuts! Canviem la societat.
Reply Retweet Like
Orgullós dser docent Jul 2
Reply Retweet Like
Dominiques Vallirana Feb 21
A ens impliquem en el treball transversal de i fomentem el envers l'entorn 🌳 i la 🤝 que ens envolta. Una bona forma de , oi?
Reply Retweet Like
Júnior May 28
Aquella situació incòmode susceptible de succeir en un comiat: —Bé, que vagi bé. —Entesos, però ens veiem d'aquí a una estona... No? A la festa? —Eh... la festa? —Ah, res, res. Perdona. Ja ens veurem, doncs!
Reply Retweet Like
IB3 Notícies Dec 30
"Si ens aturem totes, s'atura el món". La vaga feminista del , el rebuig a la sentència de La Manada i l'assassinat de Sacramento Roca han marcat el 2018. Aquests són els sons i les imatges de la lluita:
Reply Retweet Like
ICAG 12h
Dos de cada tres assassinats a Barcelona tenien el tràfic de drogues com a rerefons
Reply Retweet Like
Ara i aquí TVE Jan 29
Reply Retweet Like
Nous Tràmits Grup Aug 19
La població centenària a Catalunya es multiplica per 14 des del 1981
Reply Retweet Like
Xavier Barberà Jul 12
Avui, VII jornada sobre i . Tema: els usos lingüístics de la població. S'hi han exposat els resultats de l'enquesta 2018. L'ampolla? Mig plena per a uns i mig buida per altres. Organització a càrrec de la DG de Política Lingüística.
Reply Retweet Like
Oriol Castellví Dec 1
El propòsit d'un currículum educatiu obligatori és construïr un país segons uns idearis/interessos de qui governa que preveu, a 20 anys vista, com vol que sigui la futura . i contesta : A quin tipus de societat ens porta el model educatiu actual?
Reply Retweet Like
El NAS de Cardedeu Apr 25
El jutjat dona la raó als treballadors del cinema i declara, entre altres coses, que el seu acomiadament va ser il·legal
Reply Retweet Like
Escola El Roure Gros Jul 9
La ciència i l'art presents a la formació Anem vertebrant coneixement. Connectant art i ciència. Gràcies Una oportunitat de formació intensa i molt interessant.
Reply Retweet Like
Jornades RDI Jul 16
Aquí teniu un tastet de la implicació de la a la : Psious, aplicació que ajuda als pacients, mitjançant situacions reals, a combatre les seves pors.
Reply Retweet Like
Inclusió social i suport en la presa de decisions Apr 9
En un compendi d', la Dolors Vilagran ens parla, sense nomenar los, de i ens ajuda a la presa de . El testimoni de la Dolors ha d'arribar a tota la . Esbrinar és possible! quan la pell parla....
Reply Retweet Like
Biblioteques Baix Llobregat Nord (XBM) Mar 7
El és el dia escollit per les per commemorar el . Des de les del ens sumem a aquesta celebració a través de diversos recursos informatius 💜💜
Reply Retweet Like
Classeverda#greenclass Jan 20
Els drets dels animals søn drets compartits. És una qüestió política i educativa .Nosaltres apostem perquè els partit politics implementin demandes i fets en aquesta direcció. Com a futurs votants Ho hem de valorar .
Reply Retweet Like
Fundació Idea Aug 20
👨🏾‍🍳🍳 "En començar sempre hi ha una barrera, però quan agafen confiança tot millora perquè tenen moltes ganes de formar part de la que moltes vegades els rebutja." 📝 via
Reply Retweet Like