Twitter | Search | |
Search Refresh
SoSportiMY Jul 2
Ini tengah bawak motor ke tengah baring kat katil ni? Kepala hotak die. Kredit: younifiedbikes / IG
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jul 2
Aizat masa kecik2 dulu saing saing je dengan Mat Redho ni. Tapi mak Aizat banyak masak rendang so Aizat focus lebih kepada makan masakan mak. Kredit: matredho88 / IG
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jul 2
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jul 2
Permainan Syaidatul makin kemas! Kejap je dia dapat momentum balik! keep up the good work,sis! Kredit: syaidatulafifah / IG
Reply Retweet Like
SoSportiMY 34m
Jom tengok aksi pemain ragbi kebangsaan Amalul Hazim main skate! Cara kickflip tu dah macam sidestep opponent dah bro! Kredit:
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jul 1
Dah macam takraw dah tengok badminton 3 sebelah ni. Gile lah! Kredit: Chaterinee_08 / Twitter
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jul 1
Korang rasa ratu gimnastik Farah Ann boleh buat macam ni tak? Kredit: pedroliveirafs / IG
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jul 1
Laju gile adik ni, takut mak bising balik lambat ke camne tu? Kredit: Tekkers / IG
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jun 30
Antara sebab kenapa pompuan hidup lebih lama dari laki 😂 safety first okay! Kredit: televisistar / IG
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jul 3
Freekick paling padu Safiq Rahim time dia lawan Liverpool tahun 2011! Legends never die,bro! Kredit: futballvss / IG
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jul 4
Ambik kau, sekali kalau Shaq dah slamdunk, rim tu pun boleh patah! 🤣 Kredit: Medium Rare
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jun 30
berjaya membuktikan bahawa size fizikal bukan kayu pengukur untuk berjaya! Mad respect kat PocketRocket Man ni sbb mat salleh2 pun cuak kalau dia ada!
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jun 28
Fizik apakah ini? Pemain Ludogorets Razgrad (Liga Bulgaria) Mavis Tchibota punya sepakan ni buatkan Fizz bingung! Kredit: mavistchibota_13_officiel / IG
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jul 4
Senarai 35 Pemain Ke Kem Latihan Pusat Skuad B-19 Kebangsaan Bermula 6 Julai 2020! Bak tang lah lawan Brazil pun boleh saing saing ni! Sumber: Football Association of Malaysia
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jun 26
Sukan Ekuestrian ialah satu satunya sukan Olimpik yg gunakan haiwan & tiada kategori jantina! Dulu tgk Qabil Ambak main tpi taktau pun rules dia, so skrg baru Fizz nk belajar. Cool gak en? Kredit:
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jun 30
Wait for it... maka terbeliaklah mata kau! Kredit: stef_bojic / IG
Reply Retweet Like
SoSportiMY 8h
Lawrance Petrus telah bermain sepenuh hati beliau semasa trail match UWA RC minggu lps. Pihak pengurusan amat berpuas hati dan akan decide nk letak Lawrance kat first team atau tidak. Good luck bro! Sumber: MalaysiaRugbyUnion
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jun 29
Panas! Isaac Angking pemain berpangkalan di US ni dah banyak kali hint nk kembali ke Malaysia! Apa apa pun, Fizz akan respect keputusan Coach Tan! (Twitter)MarcoNegeri
Reply Retweet Like
SoSportiMY Jun 30
Media melaporkan bahawa Luqman telah bersetuju ke Belgium utk beraksi bersama KV Kortrijk, kini beliau dalam proses akhir untuk mendapat release dari Selangor. Cayok! Kredit: malayaedits7 / IG
Reply Retweet Like
SoSportiMY 4h
Merecik hawau lah jersi baru Chelsea ni! confirm tahun depan dapat no.3 EPL Kredit:
Reply Retweet Like