Twitter | Search | |
Search Refresh
Ajuntament València 15 Sep 18
Malgrat la pluja, pots acostar-te amb el ☂️a la plaça de l'Ajuntament. a disfrutar i aprendre coses noves en la , organitzada amb motiu de la . T'esperem!
Reply Retweet Like
Ajuntament València 12 Sep 18
Celebrem la amb activitats per conscienciar la ciutadania que combine mitjans de transport alternatius i sostenibles a l'hora de moure's per la ciutat. Del 15 al 22 de setembre. Combina i mou-te!
Reply Retweet Like
COMPROMÍS València Sep 4
🚶"Caminem cap a una València del segle XXI, referència en mobilitat sostenible i de qualitat de l'espai públic" destaca en la presentació de la 📌Del 16 al 22 de setembre
Reply Retweet Like
Ajuntament València Sep 22
Conclouen les 6⃣ marxes ciclistes 🚲 a la plaça de l'Ajuntament, que s’han celebrat per a tancar la 🚍, i el Gràcies a tots i totes per participar!
Reply Retweet Like
Col•lectiu Dynamo 22 Sep 18
Hui comença un cap de setmana ple d'activitats a . La és ací. Hui . Eixim al carrer i el tornem a fer nostre? Les ciutats per a les persones.
Reply Retweet Like
Ismael Marco Carrillo 12 Sep 18
🚲 Este cap de setmana acull la tercera Fira de la , que dóna el tret d'eixida a la . Ho conta ací:
Reply Retweet Like
Parcs i platges AMB Sep 17
Saps que pots anar en bicicleta als i les ? 🚴‍♀️🚴‍♀️🚴‍♀️
Reply Retweet Like
Col•lectiu Dynamo Sep 13
Enguany tornem amb la Setmana Europea de la Mobilitat! Del 20 al 22 de setembre, el carrer es plenarà d'activitats! Us esperem!
Reply Retweet Like
Ajuntament València Sep 21
🚶🏼‍♀️Bon dia, per a tancar la 🚍, hui celebrem el amb 6⃣ marxes ciclistes 🚲 que culminaran la seua ruta a la plaça de l'Ajuntament, on se celebrarà un concert homenatge a Queen 🎸. Vine a gaudir!
Reply Retweet Like
Escola Valenciana Sep 16
🚲 Des de l'escola, hem de promoure una mobilitat alternativa i fer el nostre món més sostenible ♻
Reply Retweet Like
Carlos 🔻 Sep 12
A ens mobilitzem pel planeta des dels centres de treball. La setmana vinent diversos actes de la 🚴‍♂️ i el proper mobilització per la situació d' 🌍♻️ Us hi esperem!
Reply Retweet Like
PSIB-PSOE Sep 20
🔴🌍Apostam per la mobilitat sostenible durant el amb el compromís “de continuar oferint alternatives per deixar el cotxe a casa” 📝Més informació➡️ /♥️
Reply Retweet Like
CC Baró de Viver Sep 10
Prepareu les bicis! 🚲 Perquè Divendres 20 de Setembre tenim una sortida urbana en bicicleta, des de 📍Baró de Viver fins a ➡️ Sant Andreu conjuntament amb i la col·laboració de l'. Us esperem!
Reply Retweet Like
Col•lectiu Dynamo 13 Sep 18
El proper 23 setembre el ens presentarem en públic dins de les activitats per celebrar la que ha organitzat l'. T'esperem amb ganes d'explicar, però sobretot d'escoltar!
Reply Retweet Like
CS Arq Bennàssar Sep 16
Reply Retweet Like
GVA Agroambient Sep 16
Camina amb nosaltres🚶‍♀️🚶‍♂️mou-te a peu o amb bicicleta 🚴‍♂️🚴‍♀️per a fomentar la mobilitat sostenible 🛴 Del 16 al 22 de setembre i tot l'any 😁
Reply Retweet Like
Love Valencia Sep 8
Del 16 al 22 de septiembre se celebra en València la con actividades culturales para todos.🚲 🎶 ¡Y transporte público gratuito! 🚌👏🏼
Reply Retweet Like
Ecologistes en Acció de València 20 Sep 18
Ecologistes en Acció de València organitza una acció ciutadana per comprovar les emissions reals dels vehicles amb motiu de la i el . Serà aquest dissabte a la plaça de l'Ajuntament de 10:30 a 13:30. No t'ho pots pedre!
Reply Retweet Like
Marc Armengol i Puig / ❤️ Sep 22
Una any més, èxit de la pedalada per la mobilitat sostenible a
Reply Retweet Like
Mobilitat Palma Sep 17
🚲 Recórrer pels seus carrils bici mentre escoltem històries explicades pels components de Font de Misteris 👻 d'IB3 va ser ahir a la nit una experiència inigualable!
Reply Retweet Like