Twitter | Search | |
Search Refresh
Sophia Jan 31
It has been a wonderful experience learning from and welcoming everyone from this week. Their innovative work and commitment to helping the homeless in Barcelona is an inspiration. ,
Reply Retweet Like
Andrés G.R. Jan 6
"What it will take for you to see them?" Impactant campanya de Nadal sobre les persones sense llar al Regne Unit
Reply Retweet Like
EsglésiaBarcelona Nov 28
Diguem prou al ! ☝🏻 torna al carrer per reclamar que ningú no es vegi obligat a dormir al carrer. Posem les persones al centre de les nostres vides.
Reply Retweet Like
Louise Winterburn Oct 12
Such important work from "There are no updated data in Catalonia to let you know how many people sleep in the street. In recent years, we've been working on a comprehensive strategy to tackle it but it is not yet under way."
Reply Retweet Like
Maite Oct 10
Tot això per consumar un desnonament. Si tinguéssim garantit el dret s l'habitatge per tothom això no caldria. Us ho imagineu?
Reply Retweet Like
Obs. ViolenciaAnimal Dec 23
Zaragoza abre su albergue municipal a los perros de personas sin hogar
Reply Retweet Like
Roger Fe Oct 7
Truca una dona al curro,atén la meva compi Noe:"Porto des de divendres dormint al carrer amb la meva filla menor d'edat.Tinc els diners,però no trobo habitació" Drama-Emergència estatal.I qui hauria de legislar,mirant cap una altra banda.Ens estan matant.Poc a poc.
Reply Retweet Like
Roger Fe Nov 5
El és un fenomen molt complex,multifactorial. Desconfiem dels q ens presentin solucions màgiques i a curt termini en converses de bar.Seria com anar posant tirites a un enorme trau profund.🤔🤔. I si paréssim a pensar com s'ha fet la ferida?
Reply Retweet Like
David Coromina Feb 6
Presentació de la 15a edició de la guia "ON menjar, dormir, rentar-se - Barcelona 2019"
Reply Retweet Like
Laura #BCNAntimasclista Sep 30
BCN ha incrementat un 80% les places per a persones sensellar, però pretendre que les ciutats erradiquin el és com demanar que resolguin l'emergència climàtica soles. S'ha de portar la qüestió als parlaments i a les institucions europees👇
Reply Retweet Like
Ajuntament Montcada i Reixac May 20
🔴 Es presenta la campanya a , promoguda per , Activarte i Home les Enterpreneur.
Reply Retweet Like
Roger Fe Nov 27
Si es desHUMAnitza al que menys recursos té, l' passa a 1er pla. Partint d'aqui, qualsevol barbaritat és possible.Val tot. , revisem quin missatge estem donant?
Reply Retweet Like
Roger Fe Oct 31
En xerrades a centres educatius,quan parlem de quines possibles solucions té el ,1er comencem enfocant-les a apoderar i "ajudar" a la persona,però poc a poc i amb reflexió normalment acabem dient:"doncs ho hauríem de canviar tot! ".Hi ha futur✊.
Reply Retweet Like
Creu Roja Girona Nov 14
Una nit més sortim als carrers de Girona amb la Unitat d'Emergència Social (UES) per atendre les persones que viuen al carrer. A banda d'ajudar-les a superar les nits fredes els oferim recursos per cobrir les seves necessitats bàsiques
Reply Retweet Like
CreuRojaL'Hospitalet Nov 13
⚠️Avui fem ruta per fer una feina preventiva amb el col.lectiu sense llar. Menjar i beguda calenta, a més de mantes, en previsió de dies freds. Gràcies al nostre voluntariat podem fer-ho possible!
Reply Retweet Like
Creu Roja Sabadell Oct 3
Avui l’Obra Social “la Caixa” ens ha fet entrega d’un xec valorat en 18.150€ perquè puguem desenvolupar un nou projecte d’atenció a les persones sense llar. Moltes gràcies pel suport! |
Reply Retweet Like
Albert Sales May 23
El només surt a la campanya per a les municipals. Mentrestant la Estrategia Nacional de Atención a las Personas Sin Hogar de 2015 segueix sense pressupost i l'Estratègia catalana porta 3 anys "en preparació"
Reply Retweet Like
Síndica de Greuges de Sabadell Apr 24
Es busquen i pel recompte de persones sense llar a + info:
Reply Retweet Like
SJD Serveis Socials Oct 23
“Vaig estar uns 4 anys entre albergs, jo volia sortir.” Vicenç José, Exresident del Centre Residencial d’Inclusió Hort de la Vila. Actualment ha aconseguit refer la seva vida i viu en un pis a Calaf. Llegeix l'entrevista a
Reply Retweet Like
Creu Roja Girona Sep 4
Una nit més el voluntariat de la Unitat d'Emergències Socials realitza atenció i seguiment de les persones sense llar
Reply Retweet Like