Twitter | Search | |
Search Refresh
Toni Marín Jul 12
Reply Retweet Like
Synarte Jul 25
Reply Retweet Like
UB Business School Jul 15
💡 Last Friday the programme on Management of focused on urban & . Activities included a visit to of to discuss the recycling XXL buildings. 🏭♻️
Reply Retweet Like
Joan Vinyals Estrada Mar 24
SAB, women's team of the DIA ligue♀️💪 it was amazing to see those girls training
Reply Retweet Like
Leandro GH Oct 21
Reply Retweet Like
Àngel Gil Jun 26
- ohhhh! Què bien! Vivo en una a reventar de hoteles super-mega-guais y gigantes!!!!! - oooooh! Fuck! Vivo en una que me expulsa por no poderla pagar! No vull una diferent , vull una millor que no em faci fora
Reply Retweet Like
Martí #AltsasukoakAske Jun 20
, aquesta ciutat on l’independentisme fa uns anys representava el 5%, ara és un lloc on els independentistes som caps de l’oposició. Una canvi radical que no seria possible sense associacions com que, des d’avui endavant, estarà més a prop que mai.
Reply Retweet Like
Martí #AltsasukoakAske Aug 26
📢 El proper dilluns Òmnium organitza un debat a . Perquè a la nostra ciutat també , ens veiem allà! ✊🏻
Reply Retweet Like
Arxiu Municipal de Sant Adrià de Besòs Jul 11
L' està buscant els hereus de Joan Gimferré per tractar sobre un fons documental. Tenia un germà domiciliat a l'avinguda Catalunya (antiga avinguda del Caudillo) de de Besòs , Àngel Gimferrer Escuté. Algú els pot ajudar?
Reply Retweet Like
JSC Barcelonès Nord Mar 14
🔴 4 companys i companyes a la llista per . Una llista paritària, jove i amb experiència de govern liderada per l'alcalde . 🌹🙌
Reply Retweet Like
Llibertat.cat Nov 12
Control del territori: 🚧AP7 . 🚧AP8 . 🚧frontera (N-152) 🚧Diagonal, Ronda Mig, Gran Via Meridana 🚧P. Ronda 🚧R. Ibèria 🚧A7 🚧C-17 🚧A-27 🚧C-25 🚧N-II
Reply Retweet Like
Álex Pastor /❤️ Sep 13
💬Junto con el alcalde de hemos comparecido antes los medios para explicar los motivos de porque no se va a instalar un centro de MENAS en el Remei de . Yo me crié en este distrito, conozco bien su realidad y creemos que no es el mejor... (1/2)
Reply Retweet Like
Òmnium Barcelonès Nord Sep 1
No abandonarem la lluita pels nostres drets!!! Recorda que avui tenim una cita a , de la mà de . Amb , i Rosario Palomino. Modera Jordi Ballesteros
Reply Retweet Like
Irene Aldabert Jul 7
Demà dues cites importants a A les 9 del mati defensem els arbres d la i a les 6 de la tarda concentracio de suport a la noia violada en grup a Manresa
Reply Retweet Like
Àngel Gil Sep 26
Mai els republicans adrianencs tindrem prou temps per a tornar l'enrome agraiment que sentim perqué hagi triat a com a ciutat on instal.lar la seva seu nacional. Mai!
Reply Retweet Like
Sant Adrià Club de Fútbol Sep 16
¡Queremos cumplir nuestro sueño! Nuestro Cadete 2018 - 2019 se ganó en el campo jugar este año en Primera División. Ayúdanos a que sea una realidad. BUSCAMOS jugadores para competir. Contacto: 688 46 50 07.
Reply Retweet Like
𝕄𝕦𝕤𝕤𝕒𝕣𝕒ñ𝕒 Jul 13
Mire alcalde de Sr El mundo entero preserva sus zonas verdes como un tesoro. Estamos en plena y usted quiere quitarnos 200 árboles de más de 40 años para sustituirlos por otros pequeños. Reflexione, siga reflexionando.
Reply Retweet Like
MOV. ESQUERRES SAB Oct 17
MES, ERC i SAeC Els tres partits de reclaman un ple extraordinari amb l’únic punt de l’ordre del dia d’una moció que demanarà l’amnistia dels presos polítics.
Reply Retweet Like
Badalona Comunicació Nov 12
🔴Amb crits de "independència" i "llibertat presos polítics", un centenar de manifestants bloquegen la N-II a l'alçada de de Besòs.
Reply Retweet Like
Antoni Vélez Nov 2
És una campanya estranya. Per primera vegada la gent d'Esquerra som els únics que pengem cartells pels carrers de . Alguna pancarta random d'altres partits i res més. Els partits estan desfets i sense múscul, excepte Esquerra, que està en ple rendiment.
Reply Retweet Like