Twitter | Search | |
Search Refresh
jn65 May 3
Reply Retweet Like
German d Juana CDR DUI Apr 25
Reply Retweet Like
Jordi Cayuso Mar 24
Fashion house under fire for hotel plans at Costa Brava beauty spot
Reply Retweet Like
Historia- ja maantieteiden laitos, UEF Jan 29
Happy to see and friends well presented in the LYY-seminar and , including Mariana Galvão Lyra with activism in Brazilian mining, and about and today about urban nature in Bogotá!
Reply Retweet Like
Catherine Walsh May 24
how many full supervised, recorded archaeological digs/samples have been done at points along those stretches, down in the coves, on the headlands, and inland? Pot ajudar amb aquesta pregunta si us plau
Reply Retweet Like
Compromís amb Pals 11h
Reply Retweet Like
Hank Scorpio Mar 17
Com a Begurenc de neixement, veure el 30 minuts d’avui és molt dolorós. Una pena el mal que fan aquests fons especuladors, i aquests milionaris que están disposats a destrossar un paisatge només per tenir una casa 15 dies a l’any.
Reply Retweet Like
🐾 marta ball·llosera Feb 13
💠 Fantàstiques notícies!!! La feina sempre té els seus fruits. 📝 Ens esperen dies i setmanes de molta feina perquè volem que el Pla Director de la Costa Brava sigui un punt d'inflexió cap a un urbanisme sostenible ♻
Reply Retweet Like
Aturem la C-32 Jul 29
Hi ha coses que val la pena celebrar-les sense estar-se de res 🎉🎉 Així ho farem el dia 4 a Rupià perquè la bona feina que ha fet i totes les entitats per salvaguardar els paratges naturals de la nostra estimada costa bé s'ho val, t'hi esperem!!
Reply Retweet Like
Llibertat.cat Jul 10
"S'estan carregant alzines sureres, i el bosc mixt mediterrani que forma aquests paratges i és hàbitat de nombroses espècies"
Reply Retweet Like
jordi camprubi Jun 16
Mentre uns posen ciment i cables, altres defensem la supervivència dels espais naturals, autèntic tresor a preservar. Perquè, quan tot sigui ciment i cables... qui voldrà venir a la Costa Brava?
Reply Retweet Like
Llibertat.cat Feb 5
Denuncien que "el malson continua a " i que l'Ajuntament de Begur ha venut la costa als especuladors. Extreuen milers de metres cúbics de terra per fer els “Jardins de Sa Riera”
Reply Retweet Like
La Vida no s'atura 🎗 Jan 10
Si us plau, difusió, ens seguim carregant a Costa Brava, nos són els 80's, està passant ara!!
Reply Retweet Like
Marta Escobar Mar 17
L' alcalde de l' i la alcadesa de són dos personatges als quals n em faria res fotrel's fora d'una patada al cul del seus càrrecs, pr ser una colla d botiflers qe només pensen amb els calers. Capitalisme i poca vergonyisme junt
Reply Retweet Like
Francesc Vilallonga Jan 31
La ferida irreparable a l'entorn paisatgístic de la cala de Begur vista des de l'aire. I les administracions fent-se l'orni. Quina vergonya!
Reply Retweet Like
Aturem la C-32 Aug 5
Un plaer immens compartir la celebració del 1er aniversari de 🎉 👏👏És impressionant la feinada que s'ha fet en només 1any per preservar aquests fabulosos paisatges que tant ens estimem! 💚💚 ✊ Seguim aquí, unides, imparables, amb més força que mai!
Reply Retweet Like
Dagoll Dagom Apr 29
👉 Des de Dagoll Dagom pensem que cuidar el nostre entorn i la nostra biodiversitat és essencial per cuidar-nos a nosaltres mateixos. Per això donem suport i us animem a assistir al concert del proper 4 de maig a Torroella de Montgrí!
Reply Retweet Like
Genís Bou Mar 17
Empipat perquè hi ha gent que es ven la nostra estimada Costa Brava. “Pan para hoy hambre para mañana” i un litoral preciós que se’l carregaran per segons residències de rics. Quina desgràcia. L’avarícia humana no té ni limit ni escrúpols. SOS
Reply Retweet Like
David Cid Apr 19
🌊 ja! 1/La moratòria ha de ser ➕amplia i ser definitiva no temporal 2/Cal aturar projectes molt agressius com Sa Guarda a Cadaquès o Pineda d'En Gori a Palamòs 3/El Govern ha d’aturar l’ampliació C-32 fins a Lloret que destruirà 60000🌲
Reply Retweet Like
Llibertat.cat Jan 12
La tala de centenars d'arbres per construir els futurs Jardins de Sa Riera Living. "Un projecte de que ens portarà més massificació i misèria gràcies a la complicitat de TOTS els partits polítics de l'ajuntament de Begur"
Reply Retweet Like