Twitter | Search | |
Search Refresh
Elsschot 🇪🇺🇳🇱🤜🤛🏽Houd 1,5 mtr afstand! Jun 26
Enge Willem is 's lands nieuwe dorpsgek die aandacht en zendtijd opeist. Een drammer, volksmenner narcist gevaarlijke gek en 'n ophitser die meent Johan te kunnen desavoueren bij het . Stuitend. 🤬 Geen IC-plek voor Willem Engel just in case.
Reply Retweet Like
De Lange Mars Plus Jun 27
krijgt dictatoriale neigingen. Ook op persoonlijke titel mag je niet in Den Haag demonstreren. Toch kan ook hij de Grondwet niet buiten spel zetten.
Reply Retweet Like
ir.Enrique Cortes ™️ Jun 28
🔴Iconisch en historisch beeld van de verweesde man omringd door een zwerm agenten in gevechtsuitrusting 🔻Waarom in Godsnaam ? Waar zijn jullie bang voor 🔻 We zullen dit niet vergeten en vergeven. Nooit.
Reply Retweet Like
Elsschot 🇪🇺🇳🇱🤜🤛🏽Houd 1,5 mtr afstand! Jun 27
Mensen die oproepen om ism 'n verbod toch naar 't te komen, creëren 'n sfeer van chaos en wetteloosheid." Aldus Johan . Ik steun hem en voor 200%. Weg met de anarchie van ! Weg met valse profeet Willem Engel!
Reply Retweet Like
Пегида Нідэрланды Piehida Niderlandy Jun 28
Weer vrij❗ Blijkbaar valt auto in de parkeergarage willen rijden om 12.40 uur , in al onder "demonstreren"...het mot niet gekker worden, het lijkt of wel ... heeft volgens rond 13 uur uitgevaardigd!
Reply Retweet Like
Ronald Löwik Jun 28
Mooi, hé? Deze beelden zijn hét bewijs dat burg. een machtspotentaat is. En dan voert die domme, maar dan ook oliedomme, zijn verkeerde, onmenselijke agenda uit. De schande die men daar over zichzelf afroept, wordt met de dag groter. Walgelijk!
Reply Retweet Like
Judith Klokkenburg Jun 30
Daar gaat hij. Nog één dag en een (raads)nachtje, en dan terug naar het Grunneger land. Dank voor uw inzet voor onze stad de afgelopen maanden!
Reply Retweet Like
Peter Vlemmix Jun 27
Kijk: was voorzitter van staatscommissie die in 2018 keek hoe democratie in NL beter kan: “In een rechtsstaat heeft iedereen dezelfde rechten en worden zij beschermd tegen de overheid.”& “Hoe houden we burgers betrokken bij democratie?” Nu verbiedt hij wéér een demo.
Reply Retweet Like
Newo - Judicial. Tgn 'de Journalist' als 'Expert'! Jun 28
Aanhouding op last van een illegaal onwettig noodbevel... die per 01 juli stokje doorgeeft. Betreft een "noodbevel" (?) van een "veiligheidsregio-voorzitter." Zoiets kent NL 🇳🇱 niet in haar wetten. Tijdelijke Covid19 Wet kan niet en is nooit geldig. 👀🙄😳
Reply Retweet Like
Roel du Pree 🚜 Jul 1
Hoe kan het dat burgemeesters vandaag de dag overal mee weg komen?
Reply Retweet Like
Richard de Mos 💚💛 Jul 1
Mooi afscheid prima; grote moeite met het Old boys network dat dit moment politiek gebruikt. (terwijl stukken in kluis verdwijnen); intimidatie door ? Goedpraten willekeur toekennen demo’s en andere politieke thema’s. Weinig chique!
Reply Retweet Like
Evert G. Davelaar Jun 26
Als Den Haag demonstraties van blijft verbieden, is straks niet alleen het Malieveld, maar heel Den Haag te klein voor alle demonstranten. Ga lekker zo door, . Den Haag verbiedt opnieuw demonstratie Viruswaanzin via
Reply Retweet Like
Marcus Pluijm 🏛 🚜 🇮🇱 Jun 28
Kijk zo denken mensen in Den Haag er over. Het zou vol kunnen staan met tienduizenden gelijkgestemden. Maar dit geluid mag niet verkondigd worden. Ook niet bij , en . Hoogste tijd om weer normaal te gaan doen.
Reply Retweet Like

Related searches

grondwet · #staatsgreep · viruswaanzin · #denhaag · baudet
Newo - Judicial. Tgn 'de Journalist' als 'Expert'! Jun 28
Reply Retweet Like
Esther Lieben Jul 1
Vanavond is de nieuwe burgemeester DH beëdigd. 🎉 Aftredend burgemeester had een fantastische speech! Onze directeur Openbare Orde en Veiligheid tevens coördinerend gemeente functionaris van onze werd speciaal door hem bedankt! Top! Trots!
Reply Retweet Like
...:: Mindspin ::... Jun 28
is een totalitaire lul.
Reply Retweet Like
Arend 🇳🇱 Jun 28
Het 2 x verbieden van een demonstratie op het hoeft niet eens van te komen. Wie heeft het meest te verliezen bij een grote demonstratie tegen 1,5 m.? 😉 Bij welke politieke partij zit ? 🤐 Vul de rest zelf maar in!
Reply Retweet Like
FrEeYoUrSeLf Jun 28
Wat een trieste vertoning van en maar wacht maar we krijgen jullie er wel onder!! Meer en meer mensen worden bozer en bozer.
Reply Retweet Like
René Oudshoorn Jun 30
Morgen neemt hij officieel afscheid maar vanavond was hij voor het laatst voorzitter van de
Reply Retweet Like
ZEMBLA Jul 1
Het draagvlak voor de ooit als milieuvriendelijk omarmde energievorm houtige biomassa verdwijnt in rap tempo:
Reply Retweet Like