Twitter | Search | |
Search Refresh
Ajuntament Sep 16
L'anhelat Col•legi Públic Núm.2 de Rafelbunyol ha obert hui les seues portes amb el començament del curs escolar. Després d'anys en aules massificades, 400 escolars estrenen els pupitres de l'inaugurat Centre Escolar.
Reply Retweet Like
Fran López/♥️ Sep 16
🏫Al mateix temps, també he desitjat personalment un bon inici de curs a la nova direcció, al professorat i al alumnat del CEIP Verge del Miracle📚 El nostre col•legi de tota la vida ja no està massificat, l’educació serà encara millor!
Reply Retweet Like
Ajuntament 2h
🍏💪🏻👧🏻💪🏻👦🏼 Hui al marc de les xarrades per a la promoció de l'activitat física i l’alimentació saludable, ha sigut el torn de l'alumnat d'infantil del CEIP nº2. Qualsevol diria que estan aprenent hàbits de vida saludables...és una festa!
Reply Retweet Like
Ajuntament 2h
🎒Aquest dilluns, l'alumnat de l'aula taller i del Programa de Formació de Qualificació Bàsica (PFQB) de ceràmica han realitzat una excursió a la . Ha sigut molt enriquidor!
Reply Retweet Like
Fran López/♥️ Sep 16
Replying to @franlopezlo
😊Ha sigut molt emocionant veure les cares de l'alumnat al seu nou col·legi, espere de cor que siga una experiència vital plena de bones sensacions! 📚
Reply Retweet Like
PSPV Rafelbunyol Aug 27
🏫 El nostre CEIP número 2⃣ ja té l'autorització per a tindre mobles‼ A partir de hui,🗓 començaran les tasques d'equipació del col·legi🏗. 👏És un gran orgull per a nosaltres, des de l'equip de govern, poder gestionar estes millores📊
Reply Retweet Like
Ajuntament Sep 26
El Centre de Formació de Persones Adultes (FPA) iniciarà el curs 2019-2020 amb una reunió el dimarts 1 d'octubre a les 19 h.
Reply Retweet Like
Ajuntament Aug 5
El Consell aprova la posada en funcionament de l'Escola núm.2 de Rafelbunyol - via
Reply Retweet Like
Ajuntament Oct 10
El Centre de de Persones Adultes de Rafelbunyol inicia el seu curs escolar ➡️
Reply Retweet Like