Twitter | Search | |
Search Refresh
Oklahoma Tennis Sep 21
🇫🇷 𝘽𝙤𝙣𝙣𝙚 𝙘𝙝𝙖𝙣𝙘𝙚 𝘼𝙣𝙙𝙧𝙚𝙬 🇫🇷 Best of luck to our guy as he begins qualifying action at today! |
Reply Retweet Like
Espassen Sep 25
És quan dormo que hi veig clar...i ja he vist la llum!!! Si ets ñol, pots fer el que et surti de la teva santíssima i espanyolíssima peineta! Però si ets català, indepe, per més senyes, et cal un permís judicial, polític, policial i venial per estornudar....GU-AI! !!
Reply Retweet Like
Pepeta Sep 25
Si un infant és usuari habitual de menjador i s'ha de confinar, diu que la família ha d'anar a recollir el menú a l'escola. Famílies: com porteu això d'estar en dos llocs alhora, és a dir, a casa amb l'infant confinat i a l'escola recollint el menú? 🤦‍♂️
Reply Retweet Like
Espassen Sep 24
Qui als seus no reivindica, no mereix cap reconeixement! I menys si és per conservar una poltrona! La dignitat, el ser agraït, la història...ens obliga!! Si no és així, poc diu de nosaltres com a èssers humans! No tot s´hi val! de recolzar vulgars
Reply Retweet Like
Eli Borreda Díaz 🎗 Sep 24
En cinc dies feiners, vuit correus, dos whatsapps, quatre trucades i una reunió. Tot, d'un mateix remitent demanant publi. Com a estratègia comercial tinc els meus dubtes que funcioni gaire... 🤯
Reply Retweet Like
Eulalia Gili 🎗 Sep 19
Replying to @assemblea
Be 👍 si ara els partits no s’avenen a reunir-se amb la urgència que proposem, assenyalem-los! Hem dit
Reply Retweet Like
@femGòtic Sep 23
Replying to @femgotic
De nou el torna a ser el ! El !!! I !
Reply Retweet Like
Tamborras🎗️ Sep 22
Heu caigut en el parany del tot s hi val,inclosa TV porqueria. Voleu atreure un públic ampli? fent befa esbiaixada, menystenint segons consignes, amb mala educació i grolleria.
Reply Retweet Like
Associació DNI.cat Sep 24
Reply Retweet Like
@#PROUFARSANTS Sep 21
Reply Retweet Like
Jaume1971🎗17Avolemsaberlaveritat.cat Sep 24
Volem saber quina sanció té aquest terrorista amagat darrera un uniforme! Ja n'hi ha prou d'abús de poder! Després son els que, com funcionaris, ens foten denúncies a nosaltres que accepta la Generalitat!!!
Reply Retweet Like
Yo  República Cat 🎗 Sep 26
Si ara no és el Momentum, ja no sé quan és. Si no és ara, quan? Si no som nosaltres, qui? No vulnereu el mandat de les urnes No acateu lleis injustes
Reply Retweet Like
The Cinnamon Bun 23h
No sé com està el tema per allà, però aquí avui les estanteries de paper de wc i pasta del super pràcticament arrassades. De veritat que hem de tornar a aquesta merda???
Reply Retweet Like
AFA Jujol Sep 21
Una “zona escolar” que és drecera de Travessera a Diagonal per a transportistes, taxistes i espavilats? Pacifiquem o un dia l’ensurt pot ser massa gran! Ens hi posem?
Reply Retweet Like
AFA Jujol Sep 23
Benvinguts un dia més a l’autopista de Sant Miquel, una via de pas de transportistes en plena hora d’entrada a l’escola. L’única autopista gratuïta del país que discorre en plataforma única i en zona escolar. !
Reply Retweet Like
Associació DNI.cat Sep 23
🔴 El govern espanyol “començarà a tramitar” els indults la setmana que ve!
Reply Retweet Like
Blanca Ancosta Jiménez Sep 21
No faltes metges, falten condicions dignes.
Reply Retweet Like
Ia Jaumà🎗 Sep 23
A la delegació del de girona els delegats de ens plantem davant per dir
Reply Retweet Like
Quim Manté II*II 🎗️ Sep 22
El Sr Amela a Twitter justificant la seva opinió. Catalunya ha de dir prou. Cansats que després de donar-nos, posem l'altra galta. Les promeses, sempre han estat fum.
Reply Retweet Like
luaeve Sep 18
T’HO HEM DIT !!! VAN SORTINT !! LES DONES NO SOM JOGUINES NI IMBÈCILS!! ET QUEDA CLAR O T’HO EXPLIQUEM??
Reply Retweet Like