Twitter | Search | |
Search Refresh
Stephan Sundqvist Mar 28
valvoo Uudenmaan rajoja myös pienillä teillä. Pyydän: älä etsi keinoa välttää sulkua, vaan
Reply Retweet Like
Pekka Moisio Apr 2
Tips&Tricks rajan ylittämiseen. 1. Aja opasteiden mukaan 2. Pysähdy 'n kohdalla ja sano "Moi!" 3. Esitä matkan perusteet (selkeä kirjallinen dokumentti ja henkkarit samassa muovitaskussa) 4. Sano "Kiitos" ja jatka matkaasi. Jos joku yo. ei luonnistu niin pysy kotona.
Reply Retweet Like
L-S poliisi Mar 27
Laitoksemme poliisikoirakokelas Uuno näyttää mallia. Kotona pysyttelemällä turvaat itsesi, turvaat läheisesi ja autat yhteiskuntaamme palaamaan takaisin tavalliseen arkeen. Kiitos kun välität.
Reply Retweet Like
Poliisi Itä-Uusimaa Mar 29
Hyvinkäällä on tapahtunut viikonloppuna useita ryöstön yrityksiä tai ryöstöjä yksityishenkilöiden välisten puhelinkauppojen yhteydessä. Kaupat on sovittu julkiselle paikalle. Välillä on ryöstetty tai yritetty ryöstää puhelin ja välillä rahat. Nyt tarkkana Hyvinkäällä!
Reply Retweet Like
L-S poliisi Mar 31
Niin paljon kuin näin ’nä houkuttaisikin vähän vetää nenästä ja juksata, emme tee sitä. Tänäänkin voi luottaa meihin. Koska ja .
Reply Retweet Like
Teemu Huttunen Mar 29
Keskimäärin useammin kuin joka toinen minuutti poliisin on pitänyt käännyttää ajoneuvo Uudenmaan rajalla. Mielestäni se on liikaa. Ollaan fiksuja, vältetään turhaa liikkumista ja perehdytään ohjeisiin. Kiitos.
Reply Retweet Like
Suomen poliisi Apr 1
Poliisi varoittaa koronahuijareista – huijausten kohteina etenkin iäkkäät
Reply Retweet Like
Jori Harju ⚓ Apr 2
Virka-apu 'lle. Hyvällä asenteella molemmin puolin. tämä hoidetaan.
Reply Retweet Like
Jukka Matilainen Mar 28
Avoimuus ja nopea tiedonkulku korostuvat erityisesti näin poikkeusoloissa. Vaikka paine on joka puolelta kova, pyrimme palvelemaan mediaakin mahdollisimman hyvin. Poliisilaitoksemme johto antoi äsken nelostiellä kommentteja medialle.
Reply Retweet Like
Suomen poliisi Apr 2
Poliisi on varautunut koronatilanteeseen monin eri tavoin. Ajantasaista tietoa: Suosittelemme asiointia verkossa: Kysymyksiä ja vastauksia liikkumisrajoituksista: 1/3
Reply Retweet Like
Poliisitarkastaja Mar 29
Kaima on suositellut kimppakyytejä Se voi johtaa alla olevaan eli tartuntoihin/karanteeniin autossa olijoille. Itse suosittelen etätöitä jos mahdollista, töihin menon porrastamista jos mahdollista ja lupalappuja valmiiksi niin tarkastus nopeutuu.
Reply Retweet Like
Suomen poliisi Mar 27
Uudenmaan maakuntaa koskevat liikkumisrajoitukset tulivat voimaan 28. maaliskuuta klo 00.00 ja ovat voimassa 19. huhtikuuta 2020 saakka. valvoo liikkumisrajoitusten noudattamista yhdessä Puolustusvoimien ja Rajavartiolaitoksen kanssa
Reply Retweet Like
L-S poliisi Mar 29
Uudenmaan raja-alueen tarkastuspisteillä on ollut rauhallista, ja ihmiset ovat olleet paitsi ymmärtäväisiä myös hyväntahtoisia ja kiitollisia. Tästä osoituksena partioitamme on muistettu mm. pullapussilla ja suklaapatukoilla. 💙
Reply Retweet Like

Related searches

#valmiuslaki · #hallitus · iltalehti · #journalismi · #nyrkki
L-S poliisi Mar 28
Kysy itseltäsi: onko liikkuminen aivan välttämätöntä? Jos ei, . 🚷 Pohdinta ollut kohdillaan ainakin Suomusjärventiellä, missä tarkastuspisteellä liikkunut vain 9 autoa. ⚠️ Liikennettä Uudenmaan maakunnan rajojen yli valvotaan myös pienemmillä teillä.
Reply Retweet Like
Suomen poliisi Apr 2
Replying to @SuomenPoliisi
Kysytyin kysymys juuri nyt: Saako ennakkoluvan Uudenmaan rajan ylittämiseen? Vastaus. Ei, kyse on aina tilannekohtaisesta harkinnasta, täyttyvätkö valmiuslain ja asetuksen määräykset välttämättömästä tarpeesta. Vältä liikkumista, pysy kotona. 3/3
Reply Retweet Like
Päivi Räsänen Mar 28
Historiallinen hetki. tarkasti matkustusluvan ’an. eristetty suljettu, tyhjä , totellut hyvin, poliisi kehui.
Reply Retweet Like
Helsingin poliisi Mar 29
Ensimmäinen vuorokausi Uudenmaan rajalla on sujunut rauhallisesti. Uudenmaan maakuntarajan tarkastuspisteille on saapunut ensimmäisen kokonaisen vuorokauden aikana 16555 ajoneuvoa, joista 835 on jouduttu käännyttämään. Tiedote:
Reply Retweet Like
Sisäministeriö Mar 29
Liikennettä Uudellamaalla rajoitetaan 19.4. asti. "Nyt ei ole sankarillista etsiä porsaanreikiä valvonnan tai rajoitteiden kiertämiseen, vaan noudattaa annettua määräystä, koska se on meidän kaikkien etu tässä tilanteessa," muistuttaa.
Reply Retweet Like
Poliisitarkastaja Mar 31
Tiistaiaamuna liikenne sujui paljon rauhallisemmin kuin maanantaina. Vain pieniä ruuhkia Uudenmaan rajoilla. Hieno homma! Jatketaan näin. Pysytään kotona edelleen. Ei siksi, että valvoo, vaan epidemian hidastamiseksi. Meidän kaikkien vuoksi
Reply Retweet Like
Poliisitarkastaja Mar 28
Uudenmaan rajoilla on nyt meneillään mittava liikennetehtävä. Alla oleva on osoitus että liikennetehtävillä tulee olla aina tarkkana. Älä mene suluille ilman välttämätöntä syytä. Usko jo!
Reply Retweet Like