Twitter | Search | |
Search Refresh
Ignasi Revés 🎗 May 4
Reply Retweet Like
parbati sherbet Dec 31
Replying to @hobbledehoie
End of day shot. The dry stone wall we're building, day 3. Coming on nicely. We were working til 6pm. It already feels a tiny bit lighter -joy.
Reply Retweet Like
Observatori del Paisatge Feb 20
Primera escola catalana sobre la construcció en pedra seca, a la Garrotxa via
Reply Retweet Like
Sergi Saladié Dec 26
Aixecant lo país. Literalment.
Reply Retweet Like
violetatena Aug 6
Reply Retweet Like
Som Segarra Aug 30
Interior d'una cabana de falsa cúpula ,
Reply Retweet Like
INSTITUT D'ESTUDIS ILERDENCS Jul 20
Les antigues carrerades cobren importància a partir de l’Edat Mitjana i fins meitat del S. XX Hi transitava el bestiar, principalment el de llana, en direcció cap a les pastures, i formaven una xarxa que permetia el trasllat dels ramats arreu permeten la transhumància
Reply Retweet Like
La Segarra Sep 15
Els marges de , destinats majoritàriament a la contenció de terres, també formen part de l'arquitectura popular. L'art dels mestres margeners o paredaire consisteix a aprofitar-les amb la seva forma original. Quants milers de kms en tindrem d'escampades pel territori?
Reply Retweet Like
La Segarra Aug 25
Les cabanes de volta són construccions de que formen part de l'arquitectura popular, sobretot d'època moderna i contemporània. Proporcionaven protecció als pagesos i animals per guardar-se de les inclemències del temps quan eren al camp. Aquesta és a Biosca.
Reply Retweet Like
INSTITUT D'ESTUDIS ILERDENCS Jul 21
Fites de senyalització, són pedres clavades a terra que delimiten termes municipals o vies ramaderes. Una altra mena de fites són les formades per una superposició de lloses de pedra vora els camins i indicaven la prohibició temporal d’entrada a la finca del ramat
Reply Retweet Like
Consell Comarcal del Segrià Nov 20
Hem assistit, amb el , a l'acte de cloenda dels seminaris d'innovació i creativitat per a nous models de negoci relacionats amb la , a , i hem conegut projectes turístics que tenen un valor afegit gràcies a la conservació i promoció del patrimoni.
Reply Retweet Like
INSTITUT D'ESTUDIS ILERDENCS Jul 19
Camins rurals, són com les venes del territori, arriben pràcticament a tot arreu. No hi ha finca sense camí. Sol ser de terra, piconada pel pas continu. Les antigues vies principals estaven empedrades per protegir-les i assegurar la seva durabilitat.
Reply Retweet Like
Cultura Popular Feb 27
Al proper número de març de la revisra bianual PEDRA SECA hi trobareu el reportatge la ruta especial número 100 de Per a suscripcions a la revista i al full informatiu:
Reply Retweet Like
PoliciaLocalBegues Jan 30
Voldríem que aquesta piulada fos un reconeixement a les mans que en els darrers anys vetllen per conservar i reconstruir el nostre patrimoni cultural en S'està fent una gran tasca i és responsabilitat de tots respectar aquestes construccions.
Reply Retweet Like
Albert Solé Jan 30
Reply Retweet Like
Aj Castelló d’Empúries Jan 7
A la Garriga d'Empordà, s'hi troba un excepcional patrimoni de construcció en pedra seca. L' i organitzem una sortida, una ocasió única per conèixer aquest patrimoni!. Apunta't al ☎️ 972 25 05 12
Reply Retweet Like
Som Segarra Jul 21
Reply Retweet Like
ramon sunyer May 23
Reply Retweet Like
ARCA Aug 4
🔝 Neix la ! ➡️Del 23 al 29 de novembre els Països Catalans reivindicaran el patrimoni de la i la seva tècnica constructiva organitzant múltiples activitats. 📢 Segueix i no et perdis cap novetat:
Reply Retweet Like
Parc Natural de l'Alt Pirineu Jul 5
Ahir va finalitzar el curs d' de del i a amb un èxit de participació complet i amb molt d'entusiasme 🙋🏽‍♀️🙋🏻‍♂️ i coneixement après durant aquests 2 dies, tot i treballar ⛏️ a ple sol 🌞. Moltes gràcies per participar-hi!
Reply Retweet Like