Twitter | Search | |
Search Refresh
Veritas Veritas 14h
30 years ago Britain had conviction politics and members had integrity - Lobbyists and dodgy Think-tanks that are really lobbyist have lot to answer for when it come the multimillion £industry suborning democracy , about time they were abolished
Reply Retweet Like
André Santos 23h
Great event today and . Around 120 MPs listened the stories and experiences from nurses all different backgrounds. Hopefully lobbing and pledging should bring resolutions
Reply Retweet Like
Øystein Helland 18h
Replying to @realDonaldTrump
On your way to become ! You should dissolve your !
Reply Retweet Like
Moh. Afzal Zarghoni Jul 8
#96% daily prayers, but our universities professors working for terrorist thoughts; is filling their pockets; is spying for his neighbours; in persecuting female guests; in fostering ethnic divisions... Etc
Reply Retweet Like
Montserrat Fornells i Solé 🎗🚜 23m
Comissió d’Interior al , amb la compareixença del Director General de Policia, sr. Andreu Joan; i el debat i votació de diferents Propostes de Resolució
Reply Retweet Like
Roger Torrent 🎗 Jul 16
La Mesa del hem aprovat atorgar la Medalla d'Honor del , en categoria d'or, a la Carola Rackete, capitana del , i a l'Òscar Camps, director de l', per la seva tasca humanitària salvant milers de vides a la Mediterrània.
Reply Retweet Like
Ciutadans 5h
‼ Les idees del Sr. Torra regalimen fonamentalisme cultural ❌ La consellera Budó considera que saludar en espanyol a la comunitat andalusa al ple d’un ajuntament és, segons les seves paraules “trist, preocupant i segregador” 📽 Així li ha dit a Budó
Reply Retweet Like
PP Català🇪🇸 Jul 10
"Torra, el Rey desnudo en Europa" 🎥¡No te pierdas la intervención de hoy de en el !
Reply Retweet Like
ElCatalán 🇪🇸 2h
Una nueva encuesta confirma el desplome de la formación naranja en Cataluña. Se dejaría casi la mitad de los diputados que ahora tiene en el .
Reply Retweet Like
Ciutadans 4h
❌ El “Pla de Govern” dels separatistes des de la primera pàgina ens diu que aquest no és un Govern per a tothom perquè comencen dient “tenim un mandat republicà” 📽️ "Li demanem que compleixin les seves obligacions i paguin els deutes dels Ajuntaments"
Reply Retweet Like
Ciutadans 4h
❌ El Govern basa su fundamentalismo cultural en la lengua 😞 El fomento de la lengua es la excusa para justificar que regalan el dinero de los catalanes a entidades privadas 📽️ "Lástima que dejen sin dinero a colegios y universidades catalanas"
Reply Retweet Like
Ciutadans 5h
❓ En Cs queremos saber qué se hace con el dinero público 💶 El Govern no utiliza el dinero de todos los catalanes de manera adecuada 📽 "Son incapaces de presentar unos presupuestos en este Parlament pero, aun así, dinero para sus amiguetes nunca falta"
Reply Retweet Like
Jordi Salvia 🎗 16h
Fa una setmana la diputada preguntava a José Antonio Nieto, secretari d'Estat de Seguretat, sobre la condició d'Es Satty com a confident de la policia i aquesta era la seva resposta...
Reply Retweet Like

Related searches

#juntsxcat · #pau19cat · assemblea · cataluña · c32
Que bufe el llevant! 13m
Reply Retweet Like
Socialistes (PSC) /❤️ Jul 16
▶️:"El nostre grup fa molt de temps que fa propostes que el aprova però el govern no fa cas. Creiem que des de Catalunya podem fer molt més del que fem, i el compromís de tots els grups parlamentaris s'han de poder concretar amb accions concretes".
Reply Retweet Like
infoLibre 1h
El anula parcialmente la reprobación del en el
Reply Retweet Like
Socialistes (PSC) /❤️ 5h
📺:"Tenim un govern però no tenim tan clar que tinguem un govern que governa perquè un govern per governar necessita uns pressupostos i per desgràcia aquest Parlament no ha tramitat ni aprovat uns pressupostos".
Reply Retweet Like
Socialistes (PSC) /❤️ 5h
🎥:"Amb les seves declaracions es va equivocar, tots els partits treballem pel conjunt de , des de les nostres diferències. Estaria bé que rectifiqués i no separem un país entre municipis on si es pot acordar, i el on hem de ser capaços de parlar".
Reply Retweet Like
Socialistes (PSC) /❤️ Jul 16
👉: "Durant aquesta legislatura hem aprovat diferents mocions que insten al Govern a homologar la inversió en polítiques d'infància i família, amb la mesura europea de 2'4% del PIB, però continuem en el 0'8%. La pobresa infantil ha de ser una prioritat".
Reply Retweet Like
Oriol Lladó 2h
El que el TC no ha pogut anul·lar (no per falta de ganes) és la majoria al a favor de la República i l'amplíssima majoria de catalans i catalanes que consideren la monarquia una institució caduca.
Reply Retweet Like