Twitter | Search | |
Search Refresh
Espai Rural Palà de Coma Sep 9
⛪L'any 1880 es va construir una al mas de , a la qual es podia accedir des de la sala noble de la casa. En ella, encara avui, es pot observar una relíquia de Sant Josep Oriol, la sagristia, un confessionari i una imatge de la Mare de la Mercè.
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Sep 4
😮 Fins ara ha estat el paller, però us avancem que la transformació d’aquest espai us sorprendrà molt! 💭 Us imagineu en què es convertirà? Una pista: podreu gaudir de moments de relax i fer celebracions a l'aire lliure!
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Sep 6
Replying to @paladecoma
🧐 A més, Gombau hauria de donar el seu cavall bru al vescomte i prestar el seu bon servei com a cavaller de la seva host.
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Sep 16
😍 La “Ruta pel camí de ronda” us permetrà conèixer indrets de gran interès cultural i històric, com el Santuari del Miracle, el Roc de la Mare de Déu o l’Ermita de Sant Gabriel. ✅ Un bon pla per descobrir l’entorn de l’Espai Rural a molt poca distància d’aquest!
Reply Retweet Like
Espai Rural Palà de Coma Sep 18
🛠 Totes les de Cal Jovellar conservaran una zona a la paret amb la pedra original que s'ha pogut recuperar. Avui us mostrem com està sent l'evolució d'una d'elles! 😍 Creem espais per fer de la vostra estada un gran record.
Reply Retweet Like