Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
UNITEN Esports Club Nov 29
Replying to @uniten_esports
Heads up for more info on the events & touraments comin' up for y'all!🔥 . Make sure to follow us on social media (Instagram, Twitter and Facebook) yeah? . Thank you!✨✨✨
Reply Retweet Like
zyffarena Nov 23
Being pro isn't easy buddy huhu, need more training 😌
Reply Retweet Like
Shiv Nov 28
Reply Retweet Like
Shiv Nov 27
Reply Retweet Like
คHƤψPKuภ Nov 27
Itu dia.. intro ajak. Hahaha. Coba daa lagu ya bruk semangat nk gais.
Reply Retweet Like
Scendrixx Nation Nov 29
Reply Retweet Like
♚ƿȗяƿʟє_ċѧяѧṃєʟ♚ Nov 26
Nak naikkan KD sambil push Rank tu y sakit dari putus cinta🤣🤣..nak sakit lagi ‘To Soon’🤣🤣..
Reply Retweet Like
Gua Gamerz Nov 27
Reply Retweet Like
•♥• CeqLonk •♥• Nov 25
Joint room sja2 😁 tiba2 dpat ayam, padahal noob 😅🤣
Reply Retweet Like
Syaa Ramli ❤🇲🇾 Nov 27
Rezeki kawe miey dapat 6 kill. Hahahahaaa alhamdulillah rezeki kawe...
Reply Retweet Like
RedFour乄Fazli Gaming Nov 26
Bersama dengan orang yang aku tunggu2 selama ni... Akhirnya dia muncul kembali and chicken untuk dia😘😍🥰
Reply Retweet Like
Potato 🥔 Nov 24
dh Chicken 🐔 2x Kalau Masuk Top 3 dlm List harini aq confess kat crush aq , serius...
Reply Retweet Like
meorrexx Nov 21
Reply Retweet Like
PUBG Malaysia Nov 27
Min tak tahu nak buat apa kat twitter ni, so korang lah yang challenge min dalam twitter ni 😂
Reply Retweet Like
PUBG Malaysia 6h
Min cari apa yang best dalam , video atau gambar yang best min retweetlah 😂😂
Reply Retweet Like
PUBG Malaysia 15h
Ntah lah, min pilih atas kot 😂😂
Reply Retweet Like