Twitter | Search | |
Search Refresh
Janonautas Apr 13
Reply Retweet Like
Felix Santistevan 15 Oct 17
Reply Retweet Like
Daniel Morales Prats Jun 24
Reply Retweet Like
Parcs de Catalunya Sep 30
Durant el seguiment del còlit gris (Oenanthe oenanthe) al es va detectar la presència d'un pollet albí en un dels nius. Gràcies a Xavier Mañas per les imatges d'aquest exemplar tan especial.
Reply Retweet Like
Parcs de Catalunya Oct 7
Publicat l'informe de la 1a fase del procés participatiu per a la redacció del Pla de Protecció del al portal de participació. Ja estem preparant els tallers participatius. Us hi esperem!
Reply Retweet Like
Parcs de Catalunya Oct 10
Durant aquest mes estem realitzant la 2a edició del curs "Bon coneixedor del ". Un curs on estem ensenyant com es gestiona el Parc, quins són els seus valors naturals i culturals i interpretació d'aquests, ecoturisme al Parc etc. Molt contents de la gran acollida!
Reply Retweet Like
Salomon Ultra Pirineu Sep 22
El és un oasis de diversitat de plantes, animals i elements geològics. També hi neixen el riu Llobregat i Bastareny i s’hi troba l'emblemàtic Pedraforca. 🗨 WhatsApp info. turística: +34 654 125 696 ▶ GO!
Reply Retweet Like
Ferran Campillo i López ن🎗⧗ Sep 26
Arbres monumentals, refugis de biodiversitat. La majoria de boscos poden ser productius i directament gestionats, però la lliure evolució d'alguns boscos són cabdals per a la conservació. Amb Jordi Garcia del a
Reply Retweet Like
carlesbascom Jan 13
Castellar de n'Hug és un dels pobles més bonics de l'alt i està enclavat dins del A la crònica que adjunto proposo una interessant i poc exigent caminada matinal…
Reply Retweet Like
carlesbascom 22 Sep 18
Pugem el Penyes Altes x la Canal de la Serp i baixem pel Refugi Sant Jordi. Magnífic entorn i boscos que ens han ajudat a alleugerir una mica la calor sofocant.
Reply Retweet Like
Parcs de Catalunya 5h
Pla de Protecció del : dimecres continuem amb les sessions participatives a la Cerdanya. Parlarem d’ús públic i activitats, obres i infraestructures, i d’aprofitaments. La setmana vinent estarem a l’Alt Urgell. Inscripcions i calendari a
Reply Retweet Like
Parc Natural de l'Alt Pirineu Oct 19
El present de nou a la aquest cap de setmana amb un stand ℹ propi compartit amb el . També ha donat suport en el muntatge i transport dels cavalls de la fira d'equí 🐴 de l'
Reply Retweet Like
Pep Escudero Rivas Oct 19
Replying to @DerGuerrita @instagram
Mira yo optado por esto en :vistas de hoy dsd la cima 2275m .. Paz, tranquilidad, esfuerzo para ascender la empinada y larga y humildad ante la Sra. Montaña. Lo Necesitaba como aire para respirar. Salud!
Reply Retweet Like
Bagà endavant Oct 17
Avui assistim a la sessió de treball sobre obres i infrastructures de la redacció del . És un procés participatiu obert a tothom amb sessions presencials i aportacions online a:
Reply Retweet Like
Parcs de Catalunya Oct 15
Demà, dimecres, comencen les sessions participatives al Berguedà del Pla de Protecció del amb el grup de treball sobre ús públic i activitats. Podeu inscriure-us i consultar el calendari de la resta de sessions a Us hi esperem!
Reply Retweet Like
Parcs de Catalunya Oct 14
Dijous passat vam fer tallers sobre el amb els nens i nenes de 1r i 2n de l’escola Sant Joan de Berga dins els actes de Berga Bolet.
Reply Retweet Like
Refugi de Rebost 〽️ Sep 16
Molt recomanable visitar la Foradada, des del refugi és una volta circular de 8km amb 500m de desnivell positiu. Podeu trobar el track al wikiloc del refugi 😉
Reply Retweet Like
Territori Sep 10
Tret de sortida al procés participatiu del Pla de protecció del medi natural i el paisatge del .
Reply Retweet Like
Maria Faura Pedrals Aug 18
Reply Retweet Like
Rosa M. Bosch Aug 17
El a la sèrie Tots al cim: 35.000 persones coronen cada any aquesta muntanya del
Reply Retweet Like