Twitter | Search | |
Search Refresh
Roos Vonk Nov 29
Jezus Zet nou eens iemand met kennis van zaken tegenover Baudet. Nu kan hij eindeloos doorwauwelen en krijgt alle ruimte om met dat air van zogenaamde deskundigheid lulkoek te verkondigen.
Reply Retweet Like
Peter Verhoeven 18h
Pauw mag toch wel even helder doorvragen. Geen BSN, geen aangifte geboorte, kinderbijslag?, waar zijn ouders? Mis toch even de essentie voor we kunnen oordelen 🤔🤔🤔🤔
Reply Retweet Like
ItismePatty Dec 4
Sorry maar gaat scheiden omdat ie niks besprak met zijn ex partner en dan zit ie nu bij te praten over zijn verdriet en dat "alleen" een bank kopen zo confronterend was. Echt mensen in bn'er land leven in hun eigen bubbel heel ver van de echte grote boze wereld.
Reply Retweet Like
Joost Niemoller Nov 29
Typisch zo'n voorbeeld waarom ON! nodig is. probeert een feitelijk verhaal af te steken en wordt dan afgekapt door Dan is het ineens niet 'leuk' meer.
Reply Retweet Like
Giedse Dec 2
OMG Elske wat heb je gedaan? 😱
Reply Retweet Like
Jαɳҽƚƚҽ Dec 2
Ik had toch een ander jasje aangetrokken Neel..
Reply Retweet Like
wouke van scherrenbu Dec 2
Het is toch godgeklaagd dat de heren cardiologen geen interesse hebben in een uitstekend werkend medicijn voor vrouwelijke patiënten en dat dat middel in Nld daarom niet wordt verstrekt en niet vergoed itt tot in het buitenland
Reply Retweet Like
Beth Be🚜🇳🇱🇮🇱 Nov 29
staat zoveel niveaus boven de rest, al hun pogingen om hem onderuit te halen mislukken.
Reply Retweet Like
Anita Mensing Dec 4
De scheiding van Roel van Velzen: waarom? Dat interesseert ons werkelijk geen reet. Hou hiermee op Jeroen !
Reply Retweet Like
Roos Vonk Dec 4
Ik ben bepaald geen CDA-fan maar groot respect voor Pieter . Die houding ontbreekt totaal in de politiek van puntjes scoren, en het getuigt van karakter dat hij zich niet laat meeslepen door z’n collega’s.
Reply Retweet Like
Rick v Doorn Nov 29
Zeg , is het misschien een idee om wat aandacht te schenken aan de situatie in ? Alvast bedankt namens de Nederlandse belastingbetalers die jullie financieren!
Reply Retweet Like
Theodor Holman Dec 4
Ik heb zojuist scheiding aangevraagd van Roel. Ik wil hem nooit meer zien.
Reply Retweet Like
Anita Mensing Dec 2
Gaan wij nou alle vooroordelen bevestigen door als kippen door elkaar te gaan kakelen?
Reply Retweet Like
Ko van den Boom Dec 4
Ik krijg soms de indruk dat Pieter Omtzigt evenveel doet als 149 Kamerleden.
Reply Retweet Like
Peter Kwint Dec 4
Replying to @peterkwint
Roger zit nu bij . Veertien jaar lang strijd. Veertien jaar van beslag op loon, van schulden, van huis kwijtgeraakt. Relatie kapot. Dan vind ik dat ie nog verrekte netjes was op de tribune vandaag. Honderdduizend euro ten onrechte moeten terugbetalen. Ongehoord.
Reply Retweet Like
Elsschot 🇪🇺🇳🇱🌳🌲 18h
Wet van Murphy-zaak rond 19-jarige Daniël. Kwam bij zijn aanvraag voor een paspoort (vanwege zijn studie) erachter dat hij ongedocumenteerd is in ons land. Doet geen vlieg kwaad maar zit nu al 4 weken in het gevang. Kafkaesk! Vrijlaten! En wel zeer snel!
Reply Retweet Like
Hullap Nov 29
Wat een natural born loser is Baudet
Reply Retweet Like
Selena Souhaila El Benani Dec 2
Als Arabische mensen iets kleins doen staat de wereld op zijn kop maar deze walgelijke tokkies mogen de hele boel in brand zetten en politie mensen intimideren en alle Nederlands klappen ervoor omdat ze opkomen voor zichzelf
Reply Retweet Like
Godelieve Engbersen Nov 29
Replying to @MeredithGreer @FoxNews
created Trump. Endless free time on cable news, cause of his moronic tweets, behavior. Now we have to participate in 'both sides'? Shame Giving free air time to Climate Change Deniars and racist talking points. ;-(
Reply Retweet Like
Elsschot 🇪🇺🇳🇱🌳🌲 Nov 29
Reply Retweet Like