Twitter | Search | |
Search Refresh
Diputació Tarragona Sep 6
Els veïns, veïnes i visitants de ja tenen a la seva disposició l'aparcament que s'ha habilitat a la Plaça de la Democràcia 🚙🚗. Les obres de reordenació d'aquest espai han comptat amb el suport del .
Reply Retweet Like
Diputació Tarragona 4 Feb 17
A inaugurem amb obres de millora del c. Major, de l'enllumenat i d'altres amb el suport del
Reply Retweet Like
Diputació Tarragona Nov 29
Josep Poblet: "El nostre objectiu és ser un agent transformador de la realitat social i generador de noves oportunitats. El pressupost de la per a 2019 està al servei d'aquest objectiu".
Reply Retweet Like
Diputació Tarragona Aug 20
Al Molar, al 🍇, trobareu la remodelada plaça de la Font, un nou espai per a ús ciutadà 👨‍🦰👩‍🦳. La seva urbanització ha comptat amb el suport econòmic de la nostra institució, a través del .
Reply Retweet Like
Diputació Tarragona Aug 10
El poble de continua la millora de serveis soterrats i de pavimentació de carrers del nucli antic, amb l'ajut del 🏠🏠🏡 . La Diputació, amb els nostres pobles i ciutats.
Reply Retweet Like
Diputació Tarragona Nov 29
El , l'impuls a la Regió del Coneixement, el suport a l'ocupació, i l'atenció a l'àmbit social, aspectes destacats del pressupost de la Diputació de Tarragona per a 2019.
Reply Retweet Like
Diputació Tarragona Sep 19
Al municipi d' ja han finalitzat els treballs de renovació i millora del Carrer Nou 🏘️🌳 Les obres han comptat amb l'aportació del
Reply Retweet Like
Diputació Tarragona Sep 18
Alcaldes, alcaldesses i altres autoritats del i el omplen l' per conèixer el PUOSC, un instrument de cooperació municipal de que, juntament amb el , es posa a disposició dels municipis per equilibrar el territori.
Reply Retweet Like
Diputació Tarragona Nov 27
💧A han arranjat el sistema d'impulsió del pou situat a la llera del riu Montsant. Ara el municipi disposa de 2 canals d’aigua potable per garantir-ne l'abastament.L'obra ha comptat amb un ajut del Pla d'Acció Municipal de la ()
Reply Retweet Like
Xat Botarell Bot 3 Jul 18
RT : 🚧🚗A treballen per millorar l'Avinguda Pedra Fita. Aquesta actuació compta amb un ajut de 123.338,70€ del Pla d'Acció Municipal (PAM 2017) de la Diputació de Tarragona
Reply Retweet Like
LaConcaAlDia 21 Feb 18
RT : Hem impulsat a través del les obres d'arranjament de la Plaça de les Roques a Ara aquest espai compta amb nou paviment, zones enjardinades, baranes de protecció i un muret de pedra (inversió : 21.467,01 €)
Reply Retweet Like
Diputació Tarragona 16 May 17
A inaugurem la reforma de dos carrers feta a travès de la
Reply Retweet Like
Diputació Tarragona 3 Dec 16
El rellotge del campanar de l' estrena la seva electrificació, feta amb la col.laboració de la
Reply Retweet Like