Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
Mutaito_San 9 Oct 19
Replying to @Mutaito_San
...2/2...a la vez que con los compañeros que ponían más humor al espacio, lo pasábamos genial y hacíamos reír a los oyentes 😎
Reply Retweet Like
Creu Roja BLLN Feb 13
Avui és el i des de la CRBLLN volem felicitar a tots els companys de les ràdios locals que ens donen veu per parlar dels nostres programes i projectes. Felicitats!
Reply Retweet Like
Olesa Ràdio Jul 3
🔴📻 L'ALCALDE RESPON | Tens una pregunta per l'alcalde? Aquest dilluns, a les 09:30h, Miquel Riera, serà als estudis d'. 📌 Fes-nos arribar la teva pregunta a l'apartat de comentaris d'aquest post, al 93 778 72 01 o per whatsapp al 679 62 99 47 !!
Reply Retweet Like
Edicions Paper d'Estrassa Apr 24
📙🎙 ENTREVISTA | Com s'ha gestat el llibre d'Edicions Paper d'Estrassa? 🎧 ha entrevistat , director del projecte, i als il·lustradors , i Biel Moreno. 📌 Escolta-ho aquí:
Reply Retweet Like
Biblioteca d'Olesa de Montserrat - Santa Oliva Jan 20
Ja seguiu les recomanacions del a ? Cada divendres o a la ràdio a la carta!
Reply Retweet Like
Carme Garcia 24 Oct 19
Avui ha tingut l'oportunitat de fer-se conèixer gràcies a i el Servei de Promoció Econòmica de l' . Gràcies a totes les persones i entitats per fer possible aquest projecte cooperatiu.
Reply Retweet Like
Olesa Ràdio 4 Nov 19
🔴✉️ ELECCIONS | Demà dimarts a les 09:05h, segueix en directe l'entrevista electoral a la . 👉 Tot el que passi aquest , primer a . 🔊 En directe al 90.1FM o a Internet:
Reply Retweet Like
Marc Amat Apr 23
📚 Avui, , a les 13:15h, en explicarà com ha nascut el d’. 📌 En un directe al Facebook d’, dins el cicle Olesa Cultura Confinada de l’.
Reply Retweet Like