Twitter | Search | |
Search Refresh
EMM Olesa de M. 59m
Ahir els alumnes EMPrimària van oferir la I Move Session. Moviments, audicions, orff i molta música!! Avui us esperem per veure al segon grup. A l'Auditori, 19h.
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Olesa Jan 27
🔴📣AVÍS | El CECAT informa que acaba la fase d'alerta del Pla INUNCAT. Els cabals dels rius tornen a la normalitat i es troben fora de perill. Es recomana a la població que actuï amb prudència i que es respectin les senyalitzacions ubicades en algunes zones de perill.
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Olesa Jan 27
🔴📣 PRESENTACIÓ DE LA XARXA MAI MÉS | s'adhereix a la Xarxa de Memòria històrica i prevenció del feixisme Mai Més de l'associació . La col·laboració es fa a través d'un conveni per dur a terme activitats divulgatives. Més info:
Reply Retweet Like
Thais Codina 8h
Humor mood on 🔝🔝😂 cansaeta q es tardet però s ha de estudiar x l'examen 🤓😴 desitgeu-me sort 🍀 demà més i millor 💋
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Olesa 16h
📣 🚗 ILLA DE VIANANTS | El 2 entra en funcionament i per accedir-hi cal autorització. Si l'has demanat però encara no tens resposta, pots accedir-hi, la matrícula consta al sistema. Si la sol·licitud es denega, la multa serà a partir de la data de rebuda la notificació.
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Olesa 20h
📣 🚗 ILLA DE VIANANTS | Si tens una propietat al Nucli Antic pots demanar autorització d'accés encara que no estiguis empadronat. Consulta tota la casuística! Recorda que entra en funcionament el 2 de febrer!
Reply Retweet Like
Sole Jan 26
Matí de gravació. Cantata "El somriure de la princesa".
Reply Retweet Like
La Bústia Jan 26
reclama a la que reactivi el projecte del camí del riu ➡
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Olesa Jan 25
🔴📣 CICLE IN-OLESA| Comença el cicle amb el concert de Juanjo Bosk i el seu treball "Directe al Barnasants". Han presentat el cicle, abans del concert, el director del Barnasants, Pere Camps, i l'alcalde, Miquel Riera.
Reply Retweet Like
La Bústia Jan 25
El blaugrana Roger Serrano farà un campus de futbol sala a
Reply Retweet Like
Olesa Ateneu Jan 25
A punt la segona pel·licula a la Jornada Montalbano/Camilleri d’Olesa. Al Casal tot el dia!
Reply Retweet Like
Escola Puigventós Jan 24
commemora aquest diumenge el . 📌La celebració inclourà jocs gegants i tradicionals i el taller “Un món de pau”. 📆Diumenge, 26 de gener 🕥De 10:30 a 14:00 h 📍Plaça de las Sardana Més informació, a l'enllaç. 👉
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Olesa Jan 24
🔴📣 XARXA MAI MÉS | L'Auditori de la Casa de Cultura acull la presentació de la Xarxa "Mai més". Un conveni col. laboració entre Ajuntament i per promoure activitats per combatre el feixisme.
Reply Retweet Like
CUP Olesa de Montserrat Jan 24
Replying to @cupolesa
Davant d’això, estem convençudes que Sareb hauria de de retornar el 100% dels habitatges, posar-los a disposició dels parcs públics d’habitatges municipals, dissoldre’s i retre comptes davant la ciutadania. Els municipis com necessitem aquests habitatges x garantir drets.
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Olesa Jan 24
La pluja i el fort vent que ha patit aquests dies ha provocat diferents incidències. ➡️Les principals han estat caigudes d'arbrat, esllavissades, problemes a quadres electrics i el tall dels accessos al camí del riu. Tot el llistat a l'enllaç. 👉
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Olesa Jan 24
RECORDEU⚠️ Continua la prohibició d'accés a la llera del riu Llobregat per possible creixement sobtat del cabal. ‼️Per aquesta raó es manté la PROHIBICIÓ D'ACCEDIR A LA LLERA DEL RIU LLOBREGAT PERQUÈ ES PREVEU UN CREIXENT SOBTAT DE CABAL A LES PROPERES HORES.
Reply Retweet Like
ERC Olesa Montserrat Jan 23
Al ple d’avui proposavem incloure una comissió d’estudi de la participació ciutadana, no ha estat possible i per tant entrarem una ❗️moció per la revisió de la participació ciutadana de cara al mes de febrer. Ens preocupa la situació de la participació a
Reply Retweet Like
Ajuntament d'Olesa Jan 23
🔴📣 PLA INUNCAT | Ha sortit el sol i fa hores que no plou però el Pla Especial d'Emergències per Inundacions de la Generalitat de Catalunya continua actiu. ⚠ Es PROHIBEIX ACCEDIR A LA LLERA DEL RIU LLOBREGAT. ES PREVEU UN CREIXENT SOBTAT DE CABAL A LES PROPERES HORES.
Reply Retweet Like
La Bústia Jan 23
Es reobre al trànsit la carretera B-120 d'Olesa a Viladecavalls amb pas alternatiu
Reply Retweet Like
Olesa Ràdio Jan 23
🔴📣 ATENCIÓ | La Policia Local d' informa que s'ha OBERT EL TRÀNSIT i es pot circular per la carretera B-120 (Olesa-Viladecavalls). Tot i així, a lloc de les esllavissades, hi ha pas alternatiu.
Reply Retweet Like