Twitter | Search | |
Search Refresh
Marta Aran 13 Jul 18
Meravellada amb els curs de a la . I a part de ser un gran artista, és una gran persona. Així sí, que es pot crear des de l'amor i la sororitat. Si torna a fer un curs no us ho penseu. Us canviarà la manera de veure el món i el teatre.
Reply Retweet Like
Sala Beckett 27 Jul 18
Gràcies a tots els que heu format part d'aquest XIII !
Reply Retweet Like
Sala Beckett Jul 21
Ahir vam celebrar la festa de l' 2019 a l' amb l'Orquestra Motherfucker i els alumnes i professors que han passat per la Beckett aquest mes de juliol. 🎉
Reply Retweet Like
Alba Teixidó 16 Jul 18
Una setmana d'exploració al voltant del concepte "on the line" gràcies a la generositat de i a la genialitat de l'escriptura de l' . Una confluència molt potent i revolucionària a la .
Reply Retweet Like
Sala Beckett Aug 1
Marxem de vacances! 🌴 Gràcies a tots per acompanyar-nos aquesta temporada. Tornem el 2 de setembre amb les piles carregades, nous cursos i més espectacles. Mentrestant, us deixem el vídeo resum de l' 2019.
Reply Retweet Like
Sala Beckett Jul 22
Demà i dimecres presentem "No em pendeixo de res", un semimuntat dirigit per i amb , i Àlex Martínez. El text de l'autor romanès Csaba Székely arriba a l' gràcies al projecte .
Reply Retweet Like
Barcelona Cultura Jul 22
🎭 La acull aquests dies l', amb la participació d'autors europeus com el 🇷🇴 romanès Csaba Székely, que presenta 'No em penedeixo de res' el 23 i el 24 de juliol.
Reply Retweet Like
Nil Martín Jul 13
Acabem una setmana intensiva provant, creant i, sobretot, equivocant-nos i trencant . Un plaer aprendre de i amb el mestre , en companyia d'un grup preciós, a la . Gràcies i fins aviat!❤️
Reply Retweet Like
(Pausa.) Jul 10
Avui a les 19h última oportunitat per veure de a la Fa un parell d'anys l'autor va visitar l' i ens va deixar aquestes reflexions sobre la seva escriptura i aquella experiència
Reply Retweet Like
Mesala Films Jul 8
¡7 de un golpe! Una selección de Simon Sthephens. Hoy a las 19:30 horas en la con nuestra representada Lucía Carballal.
Reply Retweet Like
(Pausa.) Jul 7
Ahir va començar a la l' amb els seminaris conduïts per i A Stephens explicava la seva experiència després de 10 anys com a coordinador del taller internacional
Reply Retweet Like
Oriol Puig Taulé Sep 5
Al segon vídeo, més llarguet, els professors expliquen on han volgut arribar amb els seus cursos. Un sincer agraïment des d'aquí a la , responsable de l'edició dels vídeos.
Reply Retweet Like
Oriol Puig Taulé 30 Jul 18
I amb aquest article me'n vaig de vacances. Teatre i moda. Moda i teatre. Una combinació ideal. Bon estiu!
Reply Retweet Like
Sala Beckett 17 Jul 18
Demà, Speakers' corner! Vine a escoltar les idees i textos que han sorgit de l'l'! Propostes de 10 minutets que seran llegits pels seus autors a El menjador de la Beckett
Reply Retweet Like
Sala Beckett 17 Jul 18
El 19 i 20 de juliol, es podrà veure 'Temps de sega' d', autora polonesa que imparteix un curs aquest . Amb , Francesc Garrido i Roser Tapias.
Reply Retweet Like
(Pausa.) 16 Jul 18
Des de fa 10 anys ha coordinat el taller internacional de l' de la A vam reunir alguns dels autors més destacats que n'havien format part
Reply Retweet Like
Toni Casares 16 Jul 18
Com que avui comença la 2a setmana de l’ i hi fa un curs, esclar, plou a Barcelona!
Reply Retweet Like
Ignasi Guasch 11 Jul 18
Dilluns vam començar les lectures dramatitzades amb la companyia resident de l’ de la que hem estat preparant amb en Pau Carrió i en Bernat Pons. Demà acabem. Veniu, que sempre fem lloc!
Reply Retweet Like
Goethe-Institut BCN 10 Jul 18
LA VIDA, LA POR Avui 18h a la LECTURA DRAMATITZADA d'un text de la dramaturga Magdalena Schrefel, 10 episodis sobre pors que vivim cada dia.
Reply Retweet Like
Núvol 2 Jul 18
Totes les vessants de l’humor, des del grotesc a la farsa, passant per l’absurd i l’humor negre, seran tractades per aquesta autora que ja ha estrenat al Royal Court de Londres.
Reply Retweet Like