Twitter | Search | |
Search Refresh
Gerard Masa May 31
Un escenari ideal per organitzar actes i posar en valor Nous Tràmits i la visió del nostre CEO sobre la planificació de futur per a professionals i particulars que volen estar ben assessorats.
Reply Retweet Like
Gerard Masa May 23
Ponencia en Pamplona organizada por sobre experiencias de transformación.
Reply Retweet Like
Nous Tràmits Grup Oct 25
Compromís: 📌 ☑️ La nostra dedicació depèn d’entendre qui ets, quins són els teus recursos i què vols aconseguir, per així comprometre’ns a posar al nostre equip a la teva disposició.
Reply Retweet Like
Rebled Advocats Mar 14
Ens il·lusiona presentar-vos aquesta novetat: és un dels patrocinadors de la Jornada Esport i Salut que organitza el el 4 d'abril, a Girona, al . Desitgem que us agradi venir i ens voleu acompanyar.
Reply Retweet Like
Gerard Masa 14h
Entenem que sentir-se segur és important per a tu i per al teu negoci. Per aquest motiu, t’acompanyem a prendre bones decisions i t’oferim l’anàlisi i garantiment que assegura l’excel·lència d’una empresa.
Reply Retweet Like
Gerard Masa Apr 30
Aquesta és una de les idees que voldrà transmetre divendres que ve el consultor i conferenciant en l'acte que organitzem des de , amb el títol de La marca personal de l'empresari.
Reply Retweet Like
Nous Tràmits Grup Nov 8
Estem convençuts que el veritable valor afegit a les empreses l’aporten les persones. Us mostrem la seu de la nostra empresa al centre de Girona amb la Silvana i l'Anna Maria concentrades a la feina.
Reply Retweet Like
BouAssociats Mar 20
Feliç Dia Internacional de la Felicitat a tots! Us recordem una frase que va pronunciar Malcom Forbes: "Quan el que ets és el que vols ser, això és felicitat."
Reply Retweet Like
Nous Tràmits Grup Nov 11
Us compartim l'article del nostre CEO a sobre 4 claus que són vitals per al model retributiu 2020.
Reply Retweet Like
Nous Tràmits Grup Oct 15
Us compartim l'article del nostre CEO sobre el suport que necessita una empresa externa per a la presa de decisions.
Reply Retweet Like
Nous Tràmits Grup Nov 4
Està clar... “la potència sense control no serveix de res”. Ens ho recorda en aquest article el nostre CEO que divulguem a la nostra pàgina web.
Reply Retweet Like
Nous Tràmits Grup Nov 15
No es tracta de quantes idees tens. Es tracta de quantes realment n'executes. A Nous Tràmits Grup t'ajudem a projectar les teves idees amb rigorositat i màxim compromís.
Reply Retweet Like