Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
natàlia sànchez dipp Nov 17
Darrerament els divendres tenim cita antirepressiva a Figueres pels talls del Tsunami al Pertús. Ni volem, ni podem normalitzar la repressió
Reply Retweet Like
Lourdes Arrando - #DistànciaMansMascareta Nov 23
24 Novembre 💜 2 dones han pasat injustament una nit més a la presó (975 i 1006),ara estan CONDEMNADES (23.5 anys entre les dues)! 4 dones més a l’exili i tot això pel fet d defensar la democràcia! No us oblidem . Us volem a casa.
Reply Retweet Like
CDR Figueres Nov 20
Seguim solidaris amb els qui som carrer. Seguim fidels i determinats amb l'objectiu de l'1 d'Octubre del 17.
Reply Retweet Like
Dones ERC Gràcia Nov 23
Reply Retweet Like
ERC Noguera 10h
Reply Retweet Like
CDRCalella Nov 18
CDRCatOficial: RT : Divendres caldrà seguir donant suport a vint-i-cinc represaliats més citats al jutjat de Figueres pel tall del Pertús. Solidàries i combatives!
Reply Retweet Like
CUP_PenedèsGarrafAnoia Nov 20
Avui som a Figueres acompanyant a les companyes de Calafell, Sant Jaume dels Domenys i Gelida que estan citades a declarar pel tall de la Jonquera
Reply Retweet Like
Dones ERC Gràcia Nov 16
Reply Retweet Like
ADL Garrotxa (CDR) Nov 16
I divendres a Figueres, 25 companyes més. Tot el suport al CDR de Figueres.
Reply Retweet Like
XaioTro 🎗🎗#ConsellPerLaRepública 🌊 Nov 18
🔴 Un cop més ens trobem als jutjats❗❗❗
Reply Retweet Like
Som Poble #RecuperemElVendrell Nov 20
ni avui ni mai, solidaritat amb les companyes citades a declarar pel tall de la Jonquera per aquest
Reply Retweet Like
ERC Dones BCN Nov 22
No oblidem les preses polítiques ni les exiliades! Recordem, també, els companys presos polítics i exiliats, Us volem a casa!
Reply Retweet Like
🅝🅐🅣🅗🅐🅛🅘🅐 ||*|| 🎗 💜💪🏽💛 .Cat .Gz 21h
Avui i cada dia fins que tornin a casa amb les seves families recordaré a la presidenta i a la consellera i a la resta de presos polítics i exiliats, ostatges d'un estat repressor antidemocràtic.
Reply Retweet Like
CDR Vic Nov 18
⚠️ I aquest proper divendres 20 de novembre, també unes companyes d' entre altres poblacions, han estat citades a declarar a com a imputades pel tall de l’AP7 de fa un any a La Jonquera. 💛 . Davant la repressió, som una!
Reply Retweet Like
Del.Terres de l'Ebre 7h
Un any més commemoren el a les amb un record a les víctimes de la violència envers les dones, tant en l'àmbit de la parella com el familiar
Reply Retweet Like
CDRCalella Nov 24
CDRCatOficial: RT : Aquest divendres tornem a fer costat a totes les companyes represaliades pel tall d'El Pertús. A més injustícia més solidaritat!. A més repressió més carrer!
Reply Retweet Like
🎗️ Àngels Caparrós 3h
denuncia la envers les dones Concurs de microrelats cal seguir lluitant contra les agressions, de qualsevol tipus, a les dones
Reply Retweet Like