Twitter | Search | |
Search Refresh
ATPCC 4h
Reply Retweet Like
Marta Cordomí 🎗️ 55m
El Besòs, passat i , baixa en plan rom cremat... Flipa / fliparem amb l'impacte de l' a la fàbrica de reciclatge de dissolvents d'avui. Vivim envoltats d'un polvorí de risc químic molt bèstia!
Reply Retweet Like
Càrnies en lluita 6h
Incendi en una indústria de reciclatge de residus. No ho ha dades sobre si hi ha treballadors ferits o inoxicats.
Reply Retweet Like
CPU Policías Unidos 1h
incendio de una fábrica de disolventes en (Barcelona). Más humo contaminante para la atmósfera y más aire nocivo para los ciudadanos. Mucho ánimo a todos los servicios de emergencias q están trabajando duro, evacuando a los afectados y apagando el fuego.
Reply Retweet Like
VOST EUROPE | #SMEM 🇪🇺 2h
For information and updates about the situation concerning the in , please follow our colleagues from , who are amplifying key information from local authorities.
Reply Retweet Like
Sorea 11m
Informem que l'aigua que subministrem al Vallès Oriental no es veu afectada per l'incendi de , ja que prové d'altres conques. Estem monitorant la situació i us en mantindrem al corrent.
Reply Retweet Like
BombersViladecavalls 6h
Activació alerta del pla per incendi a empresa a . estan evacuant del empreses del Polígon Industrial Can Buscarons de Baix. No us apropeu a la zona. Seguiu per mes informació:
Reply Retweet Like
Las Mañanas R.M 5h
Ara mateix activació alerta del pla per incendi en una empresa a . 22 dotacions de estan treballant en un incendi que afecta instal·lacions d'una empresa de reciclatge de dissolvents i residus industrials al polígon industrial Can Buscarons.
Reply Retweet Like
adlerweb|BitBastelei 2h
Großer Industriebrand in (Spanien) - selbst der angrenzende Fluss hat wohl Feuer gefangen. Mehr unter dem Hashtag.
Reply Retweet Like
En Comú Podem Santa Coloma 2h
⚠️Seguiu les recomanacions arran de l'incendi a
Reply Retweet Like
VOST rlp 2h
INDUSTRIEBRAND großen Ausmaßes in Spanien/ Katalonien Informationen dazu unter dem o.g. Hashtag
Reply Retweet Like
GALICIAMBULANCIA 3h
Alerta por incendio en la empresa ubicada en la finca industrial Can bosquerons de montornès del Vallès. El Encierro se ha recomendado en los pueblos de , , y . ---------
Reply Retweet Like
Cerdanyola Directo 5h
🔴 ÚLTIMA HORA 🔴 L' Ajuntament de Mataró estan avisant les escoles de Mataró perquè, com a prevenció, els infants no surtin al pati
Reply Retweet Like

Related searches

@emergenciescat · @bomberscat
bysebastianruiz 4h
Porque tanta alarma con lo de la fàbrica en , si vosotros no podéis hacer nada, dejar a los bomberos trabajar y ya está, haced vida normal.
Reply Retweet Like
Marietta BF #JoSócCDR 2h
Digueu-me malpensada, però que es cremi una fàbrica de reciclatge de dissolvents... fa pudoreta! Gràcies per la feinada que feu!
Reply Retweet Like
Daniel Ferrer © 5h
A arriba el núvol de fum a causa d'un incendi a
Reply Retweet Like
Circill ||*|| 2h
Ja podem dir les coses pel seu nom?? Bé, el riu Besòs està contaminat amb els residus químics, l’aire està impregnat de merda tòxica i, sí, és un altre puto desastre ecològic provocat per la mà humana.
Reply Retweet Like
Protecció civil 6h
Replying to @emergenciescat
Si noteu molèsties derivades del fum per l'incendi a indústria de , especialment a les poblacions de , i , eviteu els desplaçaments i confineu-vos. Tanqueu portes i finestres. Seguiu la informació. Alerta
Reply Retweet Like
consorcibesostordera 2h
📢En relació a l'incendi d'una fàbrica al polígon Can Buscarons , informem que l'EDAR ubicada en aquest polígon continua donant el servei de depuració d'aigües sense interrupció i tracta el vessament procedent del clavegueram. Malgrat tot, hi ha afecció al riu.
Reply Retweet Like
Cat News Catalonia 3m
🔴 📽 Another video of the fire of this morning in Montornés del Vallès in the buildings of a solvent recycling company. 🔥🔥🔥🚒🚒🚒
Reply Retweet Like