Twitter | Search | |
Search Refresh
Ajunt. Palafrugell Oct 28
🚦🔊Instal·lat el primer semàfor intel·ligent a que, mitjançant un dispositiu sonor, facilita als invidents travessar el carrer amb major seguretat. Està situat a l’avinguda Espanya, davant l’Escola Carrilet.
Reply Retweet Like
Ajunt. Palafrugell Nov 14
Hem renovat la senyalització en diversos carrers dels barris de Vilaseca i el Pi Verd. Es continuarà treballant en aquesta línia en altres barris i sectors.
Reply Retweet Like
Ajunt. Palafrugell 5 Oct 18
El 15 d’octubre s’inicien les obres de millora al carrer Sant Sebastià, entre el carrer Pi i Margall i el carrer de la Lluna.
Reply Retweet Like
Ajunt. Palafrugell Oct 30
📣 Ja estan a punt d’acabar les obres als carrers Cervantes, Progrés i Serra i Avellí, a falta d’algunes tasques. L’objectiu era renovar la xarxa de serveis públics i el paviment per donar prioritat al vianant.
Reply Retweet Like
Ajunt. Palafrugell Nov 18
🚧 Avui s'han iniciat els treballs de renovació de l'asfalt del c/ Hortal d'en Pou. 🚗 Recordeu que només es permetrà el pas de vehicles sempre i quan sigui possible.
Reply Retweet Like
Ajunt. Palafrugell Dec 4
🌳🌳🌳🌳 4 pins de la plaça del Camp d’en Prats han estat esporgats per tal de garantir la seva estabilitat.
Reply Retweet Like
Ajunt. Palafrugell Oct 18
El carrer Torres i Jonama ja és de direcció única. Acabades les tasques entre el c/ Girona i la plaça del Mil•lenari, al c/ Marçal de la Trinxeria, i a la sortida cap al c/ Girona de l’aparcament soterrat.
Reply Retweet Like