Twitter | Search | |
Search Refresh
A Prof Rick Morén-Alegret Dec 5
research : CAVA municipality : 57 inhabitants (INE2016) including 1 born abroad, but 46 inhabitants in 2018… See: 📷2019
Reply Retweet Like
A Prof Rick Morén-Alegret Nov 4
research : SETCASES municipality, : 181 inhabitants (INE,2016) including 27 born abroad: 15 in , 5 in See: 📷2019
Reply Retweet Like
A Prof Rick Morén-Alegret Nov 29
research : BELLAGUARDA municipality, : 307 inhabitants (INE2016), including 13 born abroad: 10 in , 2 in ... See: 📷2019
Reply Retweet Like
Eva GC May 16
Moment spam 🥳👇
Reply Retweet Like
Jaume Moya i Matas Mar 10
Replying to @uniopagesos
. exposa la denúncia de la usurpació de milers d’elements de patrimoni cultural i històric, immatriculats unilateralment pels Bisbats de l’Església, en perjudici de la ciutadania i els comuns dels pobles.
Reply Retweet Like
Micropobles Sep 27
Avui ens hem reunit amb la diputada de la per parlar de les problemàtiques i potencialitats dels .
Reply Retweet Like
sebastià mata moline Apr 4
Les administracions ja podeu seguir amb la obstinació de buidar-nos la Catalunya rural, que nosaltres seguirem omplint-la de somriures.
Reply Retweet Like
Jaume Moya i Matas Apr 13
Preu just agrari, regs i nova cultura de l’aigua, lluita contra despoblament rural, , suport a la dona i jove al camp, nova PAC... Aquest matí, 10h, a , parlem de les propostes pel món rural i agrari.
Reply Retweet Like
Jaume Moya i Matas Mar 10
Replying to @JaumeMoyaM
Un Estatut dels , reivindicació del reconeixement legal de la singularitat d’aquests municipis (més d’una tercera part a Catalunya).
Reply Retweet Like
AMPA Escola Vallfogona May 23
Estar en contacte amb la natura durant la infància podria beneficiar la salut mental en un futur A Vallfogona ho tenim, natura i escola rural. No trobeu que és una combinació perfecte pels vostres fills?
Reply Retweet Like
Micropobles Oct 14
Des de l'Associació de ens sumem a la condemna d'un judici i d'una injustos. Us animem a sumar-vos a les diferents mobilitzacions compartides arreu del país.
Reply Retweet Like
Anna Brunsó ツ Sep 17
El Govern Digital, abans que és , i aquí estem uns quants “militants” per connectar experiències de govern amb participació (fins i tot en ) + eines digitals!! 💪🏻
Reply Retweet Like
Míriam Culleré Mar 28
Que no s'aturi el saber que apodera, fa créixer, il.lusiona i transforma. Gràcies a totes i tots per haver-ho fet possible. Farem arrels i farem ales.
Reply Retweet Like
Als 4 vents Jun 9
Som a Prat de Comte, al bell mig del Parc Natural dels Ports 🏘 A punt per parlar de i de la necessitat de petits municipis com aquest 🕕 De 18h a 20h 📺📱 A la teva TV local i a
Reply Retweet Like
vanwoow Nov 1
[CAT] Un reportatge que explica a la perfecció què és i en què treballem amb l'objectiu de revitalitzar a través d'un . Moltes gràcies ! @
Reply Retweet Like
El Pianista . com Mar 11
Gaudiu-lo, val molt la pena
Reply Retweet Like
vanwoow Oct 27
[EVENTO 📌] Otro tipo de economía más social y responsable es posible. Estaremos en el stand Innoba de la , ven a saludarnos y te contamos más.
Reply Retweet Like
AMPA Escola Vallfogona May 30
Avui els nens han volgut ensenyar-nos l’hort de l’escola i per sopar truita de calçots! L’ensenyament que deixa petjada no és el que es fa de cap a cap, sinó de cor a cor. Howard G. Hen
Reply Retweet Like
Micropobles 15h
d'enguany, dedicada a les malalties minoritàries, més descentralitzada que mai. La solidaritat és arreu del territori i són nombrosos els que realitzen activitats per a col·laborar-hi.
Reply Retweet Like
vallfogona Dec 13
RT FlorenciCostas: Fins i tot els arbres escoltaven: un de LaConca51 amb el suport de l'Associació de Micropobles de Catalunya sobre reptes, oportunitats, avantatges i inconvenients que suposa la vida als i territoris rurals de C…
Reply Retweet Like