Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
Temporada Alta Nov 29
Avui a les 19.30h, arriba ‘Tiburón’ a la . Un nou capítol de l’ambiciós projecte de Lagartijas tiradas al sol que parla de les particularitats de la democràcia al seu país: .
Reply Retweet Like
El Pregoner Nov 26
I 🌎 Estrenem nova secció amb 🇲🇽 ! Ha tornat la per explicar-nos les relacions econòmiques amb els i Europa!
Reply Retweet Like
CIAPEM Nacional Nov 26
RT : . en especialista en regulación y competencia TIC, y ex Comisionada del , recordó que es importante ver cómo el puede ser importante para la recuperación económica y para disminuir la baja productividad de
Reply Retweet Like
Fabra i Coats: Centre d'Art i Fàbrica de Creació Nov 24
🥁Demà oferim, a la web de la Fàbrica, la première del concert virtual 'Percussion Landscapes', del músic i resident de la Aldo Aranda. Un viatge a través dels paisatges sonors del contemporani. Ens acompanyeu a l'estrena? +info👉
Reply Retweet Like
3ACHA CHAA3B Nov 28
Reply Retweet Like
El Pregoner Nov 26
I 🌎 🇲🇽 també tenim amb nosaltres la , que ens explica la polèmica que envolta el president del país, López Obrador.
Reply Retweet Like
Directa Nov 30
| Cinc defensores, cinc lluites Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones Defensores de Drets humans, ahir diumenge, i hi reflexionen amb cinc activistes d', i
Reply Retweet Like
Efemèrides d'Arquitectura Nov 23
En un dia com ahir de 1988 va morir el gran arquitecte mexicà Luis . No en vaig fer cap efemèride així que deixo aquí una foto d'una temporal, del 2019, feta a la seva a Ciutat de (1948) i que agrupava les obres d' de la seva col·lecció.
Reply Retweet Like
Núria Valls🎗 Nov 22
Viva Méjico!!!! Ens van acollir als exiliats després de la guerra civil, sense condicions. Eren gent que fugien del feixisme d'Espanya i Mèxic els va donar un futur.
Reply Retweet Like
Ⓒ𝚁𝙸𝚂𝚃𝙸𝙽𝙰 | sóc @FontButxaca 🌾 Nov 25
💔 Estava pensant que, , ja moria ; aleshores la notícia m'agafava a . DEU ANYS DESPRÉS, torna a morir una icònica. Ara bé, el talent professional mai ho és tot quan no va acompanyat —segons el meu parer—; d'altres coses. Mai va assumir-se:
Reply Retweet Like
Info Matí IB3 Ràdio Nov 26
📻Avui a la hem parlat de coses... de o , de la bandera de i altres . Hi havia i ... junts! 🎓🧢Obra de i ... 🖱️Clicau i escoltau:
Reply Retweet Like
CatLliure🏴 Nov 22
📢⬇️ Això pensen a Mexic de EL ESTADO ESPAÑOL i de la seva VERGONYA de mitjans com EL PAIS ⬇️
Reply Retweet Like
semanario juicio Nov 26
Se siente un aire caliente en la esfera política, la Chayo no tiene otra alternativa, doblar los brazos es lo único que le queda, en el nuevo Sistema Penal Acusatorio, debe desaparecer la figura de Testigo Colaborador, por que en harás de salvarse, sepulta ...
Reply Retweet Like