Twitter | Search | |
Search Refresh
SDS Dec 16
➡️Aco Franc Šuštar, novoizvoljeni župan Občine Vodice: Do leta 2020 bomo izvedli in označili številne turistične, rekreativne in kolesarske poti ter ostale pešpoti. Več na:
Reply Retweet Like
SDS Dec 15
➡️ V preteklem mandatu Ivana Žagarja so bili izvedeni številni projekti. Na podlagi dobrega dela so mu občani in občanke Slovenske Bistrice, zaupali nov županski mandat. Več na:
Reply Retweet Like
SDS Dec 14
Župan občine Šmarješke Toplice je mag. Marjan Hribar. Ponovnih volitev v Beli Cerkvi ne bo, mag. Hribar je zmagal z 2 glasovoma prednosti. V Slovenski demokratski stranki mu za zmago iskreno čestitamo. Več na:
Reply Retweet Like
Svet Dec 14
[ŠMARJEŠKE TOPLICE] Ponovljenih volitev v nedeljo na volišču v Beli Cerkvi ne bo. Občinska volilna komisija je potrdila zmago Marjana Hribarja.
Reply Retweet Like
SDS Dec 14
➡️ V času županovanja Stanislava Glažarja so uspeli občino razvojno dvigniti in uresničiti kar nekaj projektov. V zadnjem obdobju so uspeli veliko narediti in izpeljati nekaj večjih naložb, ki so izboljšali življenjske pogoje. Več na:
Reply Retweet Like
Špela Bezjak Dec 13
Čeprav so krajani Bele Cerkve danes že odšli na volišče, je zdaj volilna nedelja pod velikim vprašajem. Upravno sodišče je namreč odpravilo sklep volilne komisije.
Reply Retweet Like
SDS Dec 13
➡️Občina Šenčur je postala ena izmed najbolj uspešnih občin v Sloveniji, kar so volivke in volivci prepoznali ter skupnemu kandidatu SDS in SLS Cirilu Kozjeku, zaupali nov županski mandat. Več na:
Reply Retweet Like
SDS Dec 12
Novoizvoljeni župan Lendave Janez Magyar bo delal v smeri večjih vlaganj v gospodarstvu, turizmu in kmetijstvu. To bo prispevalo k zmanjšanju nezaposlenosti in zajezilo odliv mladih kadrov iz “rodne grude”. Več na:
Reply Retweet Like
SDS Dec 11
➡️Matija Čakš je v drugem krogu županskih volitev z več kot 67% postal nov župan Občine Šmarje pri Jelšah. Po zmagi je Čakš dejal, da je zmagala nova generacija. Več na:
Reply Retweet Like
Muri ❤SI🇸🇮👪 💛💙💛 Dec 10
Zaradi komentarja na facebooku ob štiri pokojnine Simona Marko "trži" fotografije iz županskih volitev v občini Miklavž. Zanimivo, kako vehementno nasprotuje širitvi letališke steze, kot da ni iz
Reply Retweet Like
SDS Dec 10
., novoizvoljeni župan Občine Vrhnika: Sedaj sem na vrsti jaz, da upravičim zaupanje občanov in da bodo čez štiri leta prepričani o pravilnosti svoje odločitve. Več na:
Reply Retweet Like
Igor Vlacic Dec 9
Tole sem lani ob takem času zapisal - zdi se, ko da bi nekaj ljudi prebralo moj prispevek ;) "Tudi ti si lahko predsednik" 
Reply Retweet Like
SDS Dec 8
➡️ Andrej Martin Kostelec, novoizvoljeni župan Občine Šentrupert: Občina bo sodelovala s socialnimi ustanovami, ki skrbijo za ljudi, ki rabijo pomoč. Več na:
Reply Retweet Like
Muri ❤SI🇸🇮👪 💛💙💛 Dec 8
Replying to @strankalevica
Na smo dobili župana, ki zaposlenim odžira organe, ki ne plačuje prispevkov iz plač, ki je zadolžen do roba, župan, z istim sloganom kot
Reply Retweet Like
Političarka Dec 8
Roman Leljak zmagal v Veliko pove o volivcih v tej občini
Reply Retweet Like
SDS Dec 8
., novoizvoljeni župan Občine Videm, obljublja, da bo realiziral svoj program in tako izboljšal stanje ter kvaliteto življenja na Vidmu. Več na:
Reply Retweet Like
Goran Bračič Dec 7
Arsenoviču bo zaradi poslušnosti do Gregorja Golobiča in nedavne zmage na županskih volitvah s pravimi ljudmi v ozadju odpisano 3 milijone njegovega dolga!!
Reply Retweet Like
Barbara Švagelj Dec 6
Reply Retweet Like
Primoz Bohinc Dec 3
Popovič je prižgal lučke sredi novembra, ampak se mu je stemnilo že na začetku decembra...
Reply Retweet Like
Jure Poglajen Dec 3
Ko bi vsaj že nehali meriti uspeh političnih strank po številu izvoljenih županov. Ni namreč vseeno ali ima občina komaj 400 ali pa blizu 300.000 prebivalcev.
Reply Retweet Like