Twitter | Search | |
Search Refresh
Anna Saliente #ambpasferm May 11
Doncs aquesta és Barcelona en venda: a dos cèntims d'euro el metre quadrat. Per les veïnes? No, pel capital.
Reply Retweet Like
Su May 14
Mentre en una punta de Barcelona executen un desnonament, a l'altre és lucren amb les entrades del automobile barcelona que està situat a la fira de montjuic, recinte allotjat sobre sòl públic. Quina incoherència oi?
Reply Retweet Like
ABTS #SETnet #StayGrounded May 30
Ara mateix, roda de premsa de "Per transformar l’actual recinte firal en un barri obert i ple de vida, amb milers d’habitatges públics, llocs productius arrelats al territori, equipaments de proximitat per al veïnat i espais públics verds i inclusius"
Reply Retweet Like
Dani Cortijo Jul 4
M'he assabentat del moviment i què voleu que us digui... Més enllà de si cal o no un recinte firal crec que amb la de pisos buits que hi ha o en mans de bancs que han estat rescatats, Una ciutat que té tanta densitat de població no necessita construir més pisos...
Reply Retweet Like
Claudia 🎗 May 8
El recinte de la Fira és sòl municipal, però el poden tancar i cobrar entrada. Fora la Fira dels nostres barris.
Reply Retweet Like
Francesc Xavier Jun 17
@ Hi viuen les famílies reallotjades quan es van expropiar terrens x la Fira a l"H, oi? És ètic aquest negoci? Qui té la responsabilitat d les pèrdues? La Fira fa calaix amb la subhasta dels pisos de la zona de Gran Via
Reply Retweet Like
Grup Habitatge les Corts May 30
Triem la salut, els habitatges públics, els terrenys municipals per a totes. Nosaltres triem un barri per a les veïnes en comptes d'un recinte tancat. Triem la vida.
Reply Retweet Like
ABTS #SETnet #StayGrounded May 30
" reclama a que el futur del recinte firal no es decideixi entre institucions sense el veïnat i que al 2025, quan expira el contracte de lloguer amb Fira, s'hi urbanitzi un nou barri que inclogui 5.000 / 10.000 HPO"
Reply Retweet Like
Teixidora Jun 27
Rastrejant fets aparentment inconnexos anem arribant al mateix punt. .
Reply Retweet Like
Sindicat Llogaters #EnsQuedem Jul 4
56 entitats sobre què fer amb el recinte firal de Montjuïc. Habitatge públic o negoci privat? Nosaltres ho tenim clar!!!
Reply Retweet Like
Nendebarri Apr 11
Magnífic article d on s'explica "la ciutat q està en joc" i com correm el perill d perdre-la. O posem límit a les ambicions globals dls poders fàctics i els corresponsabilitzem dels efectes locals dels seus somnis de grandesa perdrem els nostres barris
Reply Retweet Like
Sindicat Llogaters #EnsQuedem May 30
25 cèntims d'euro el m2 a Barcelona... És una broma? No, és el negoci que fa el sector privat amb el sòl públic de la fira de Montjuïc. 👉Avui a les 11h roda de premsa amb No volem una ciutat aparador, volem barris per viure-hi!
Reply Retweet Like
Eulàlia Reguant Cura Apr 11
Mentre es potencien espais dedicats a acollir grans esdeveniments, somniant en Jocs Olímpics i Exposicions Universals no es treballa per barris d’usos mixtos amb comerços d proximitat i llocs productius per a l’economia arrelada al territori
Reply Retweet Like
Maria Rovira Apr 11
Llegiu aquest article per entendre perquè les coses no han canviat gaire a Barcelona i s'ha seguit apuntalant el model i la seva marca. No podem continuar promovent més fires, més turisme, més grans esdeveniments a costa de les veïnes .
Reply Retweet Like
CDB Poble Sec May 30
Des del CDB Poble Sec ens adherim al manifest de la Plataforma . ⛲Les veïnes han de poder decidir el futur dels terrenys que ocupa la fira.⁦⁩ 🙋🏾‍♀️⁩⁦🙋🏻‍♂️⁩⁦🙋‍♀️⁩⁦🙋🏼‍♀️⁩⁦🙋🏽‍♂️⁩
Reply Retweet Like
Felissa Krull 🎗 #PoderPopular May 17
No volem una ciutat de Mobile World Congress. Podem crear el nostre barri, ser creatius sense grans esdeveniments que precaritzen la ciutat, on ara hi ha la Fira de Barcelona, un recinte tancat a les veïnes.
Reply Retweet Like
LucyGonzalez Jul 3
Replying to @janetsanz
qui vol hotelets podent tenir firasses, oi?
Reply Retweet Like
Oscar May 17
Ens podem perdre en tonteries o parlar de debats importants de com
Reply Retweet Like
#Vaga16M (((Òscar Simón))) May 15
"Barcelona ciudad de ferias y congresos" se decía desde la alcaldía franquista de la ciudad! La fira és una entitat público privada que només mira pel sector privat. Cal canviar això!
Reply Retweet Like
Xarxanet Actualitat 15h
Una seixantena d'entitats de Barcelona reclama un barri popular al recinte firal de Montjuïc
Reply Retweet Like