Twitter | Search | |
Search Refresh
Llúcia Cuenca 🎗 Sep 15
Ho he fet, JA HE VOTAT !!!
Reply Retweet Like
Esquerra Republicana Sep 15
❗DADES DE PARTICIPACIÓ A LES 17h de la Jornada Electoral del 28è Congrés d'Esquerra Republicana: 📩4.151 vots 📩45,73% de participació 👉A aquesta hora ja han votat més militants que els que van participar en total el 2011 i el 2015. Som-hi! ✊
Reply Retweet Like
Oriol Junqueras 🎗️ Sep 15
Com diu la , la gent d’ERC, quan veu una urna, s’hi aboca i vota. Més de 88 anys d’història on la lluita social i la independència marquen sempre el seu full de ruta. Amics, us animo a donar suport a la nova executiva amb i
Reply Retweet Like
Paula Lloret🎗️♀️ Sep 15
Reply Retweet Like
Lurdes Serra i Suñé Sep 15
Ja he votat! 📩✊
Reply Retweet Like
Sergi Sabrià Sep 15
Avui la militància d'Esquerra Republicana decidim a les urnes la nova Executiva del partit. Jo ja he votat!
Reply Retweet Like
Marta Rovira Vergés🎗 Sep 15
Vot electrònic exercit! Ràpid i fàcil. Felicitats company@s que l’heu implementat. Vinga, participeu! Voteu, exerciu la interna! Així és com es construeixen els millors projectes. Seguim!
Reply Retweet Like
Oriol Lladó Sep 15
Avui voto gent com amenaçats de nou i q sumen en compromís amb els represaliats i . I al seu costat, molta gent amb experiència i rigor, d'altra q s'estrena amb moltes idees... direcció paritària, renovada, i amb força!
Reply Retweet Like
Hugo Ernesto Guffanti ERC Sep 15
... con todo mi orgullo republicano intacto
Reply Retweet Like
Sam Núñez i Amela Sep 15
Ja he votat a la jornada electoral del 28e congrés nacional molta sort a tots els candidats i candidates a consellers nacionals, especialment als represaliats i represaliades
Reply Retweet Like
MartaVilaltaTorres🎗 Sep 15
Avui la militància d' votem per escollir la nova direcció, encapçalada per l'Oriol i , i els consellers i conselleres nacionals. 💪Enfortir-nos per seguir fent d'Esquerra Republicana la millor eina per a la ciutadania i el país 📩
Reply Retweet Like
ERC Clot-Verneda Sep 15
Si encara no has votat tens temps fins les 20:00 😉
Reply Retweet Like
ERC Palau-solità i Plegamans Sep 15
❗️Avui la militància d' estem cridats a votar al 28è Congrés Nacional per triar la nova executiva nacional i els consellers i conselleres del Consell Nacional!
Reply Retweet Like
Montserrat Febrero Sep 15
!!!!! Ja he rebut la confirmació del meu vot emès correctament !!!! Sort company@s !!!!
Reply Retweet Like
Pau Morales 🎗 Sep 15
Que la militància republicana demostri aquesta mobilització i ganes de participar és molt bona notícia. I més encara en un context antipolític, de setge mediàtic (afegit a la repressió) i un mar d'incerteses. L'eina és forta i està preparada!
Reply Retweet Like
🎗riol López Mayolas Sep 15
Ja he participat telemàticament en la votació de l’Executiva Nacional i del Consell Nacional d’. Orgull de militància des de fa 16 anys en un partit amb 88 anys d’història.
Reply Retweet Like
Carolina Telechea Sep 15
Reply Retweet Like
Bernat Costas 🎗 Sep 15
Això del vot electrònic està molt bé. Feina feta!
Reply Retweet Like
ERC Pol. Municipal Sep 15
🗳 La candidatura Compromís Republicà rep un amplíssim suport de la militància d'. Ja tenim nova executiva nacional. Al capdavant de la Secretaria de Política Municipal hi haurà en (Estratègia) i la (Coordinació)
Reply Retweet Like
Rubèn Arenas 🎗🧠 Sep 15
Avui ha demostrat que es pot ser un partit assembleari, modern, capaç de fer que les seves bases s’impliquin i voti una gran quantitat de la militància. De forma ordenada, transparent i democràtica. Benvinguts al futur! Molt orgullós.
Reply Retweet Like