Twitter | Search | |
Search Refresh
elisabeth steinz Jan 31
👶😍 : Dit is onze jonge luisteraar
Reply Retweet Like
Carine Aug 4
Het is John Hopkins (Universiteit) en niet JohnS Hopkins
Reply Retweet Like
NOS Radio 1 Journaal Aug 27
Over twee dagen begint weer! En dus gaan we ook de bekende begintune weer veel horen op Radio 1. 🚴‍♂️🚴 Hoe is dat nummer eigenlijk dé Tour-tune geworden? 🎶
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 34m
De afgelopen week werd het gepresenteerd door . Maar luisteraars Boudewijn en Michiel vroegen zich in de Kritiek van toch af of Simone in de toekomst Jurgen ook zou willen vervangen als vaste presentator. Kan ze dagelijks die vroege wekker aan?
Reply Retweet Like
HP/De Tijd Sep 15
Bob Soeverijn luistert met kromme tenen naar de rubriek De Kritiek van op NPO Radio 1. “Jezus Christus op een scooter. Dat gemummel. Ik bedoel – negeer die mensen, geef ze zendtijd, alles is beter dan dit, dit, dit… weeë gezever.”
Reply Retweet Like
🅳🆄🅸🆃🆂 Kjeld Duits Jul 6
For my Dutch readers Het ging even fout toen ik werd geïntroduceerd tijdens het nieuws van vandaag Mijn naam en die van langebaanschaatser Kjeld Nuis werden door elkaar gehaald besloot er even over te praten
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 Oct 20
Luisteraar Rutgerd hoorde deze ochtend het onderwerp over de dienstplicht die er nu ook voor meisjes is. En hij struikelde in de Kritiek van over het gebruik van het woord 'meiden'. Waarom zeggen we niet gewoon 'vrouwen' en als ze wat jonger zijn 'meisjes'?
Reply Retweet Like
NOS Radio 1 Journaal Sep 7
Wat als mensen bij in quarantaine moeten vanwege corona? Gaan de uitzendingen dan door? Of draaien we dan alleen nog maar muziek? 🎶 vertelt in hoe dat zit. 📻
Reply Retweet Like
woeste grond Mar 15
Beste waarom geven jullie juist deze man een podium? Is hij wel de juiste deskundige? Zijn zijn uitspraken wel ethisch? En als jullie het een zinnig geluid vinden, waarom dan niet in een debat?
Reply Retweet Like
NOS Radio 1 Journaal Aug 28
Deze week in de Kritiek van : 👌Wanneer is iemand 'stabiel'? 🚵De Tour-tune 🤓Collega's in de Slimste Mens
Reply Retweet Like
Martin van Stuijvenberg Dec 24
🤣🤣🤣 Ik was zojuist op Radio 1 vanwege deze tweet. In de rubriek waarin foutjes kunnen worden recht gezet. Nou ik heb er weerr één! Je noemde me Martijn en niet Martin. 😡😡😡😀😉 In mijn top 10 enge mensen in mijn wereld staan 2 Martijns!
Reply Retweet Like
Luc Veenstra Dec 14
Replying to @AndreHatzman
Ze laten nu wel heel duidelijk zien hoe doorgeslagen ze zijn in hun beeld van de wereld. Ze zitten tussen hamer en aambeeld van de industrie & regering maar verliezen sympathie van
Reply Retweet Like
Spijkers met Koppen | ☰ BNNVARA Jun 20
Waarom Jurgen, waarom luister je naar kritiek van de gewone man? maakte speciaal voor een hele vette -remix. 🕺💃 Heb je de uitzending gemist? Luister 'm hier terug:
Reply Retweet Like
Sjoerd Pellen Sep 14
Hi , mocht je morgen Tom van ‘t Hek nog spreken. Ook op Wimbledon en de Australian Open spelen ze een time-break in de vijfde set. Op Wimbledon bij 12-12, in Melbourne op 6-6 een zgn ‘supertiebreak’!
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 Oct 19
Vandaag in de kritiek van , weer eens een vergeten vraag uit het nieuws! Luisteraar Mariejan vroeg zich af wat er is gebeurd met de vrijwilligers van de Voedselbank. Die stonden soms in de supermarkt om klanten te vragen voedsel te doneren. Gebeurt dat nog?
Reply Retweet Like
Simone Weimans Jun 2
Lijkt me iets voor rubriek waarin Jurgen kritiek en opmerkingen van luisteraars bespreekt.
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 Oct 16
Nerveuze vrachtwagenchauffeurs na het sluiten van de horeca, legendarische quotes uit de film 'Rain Man' en een aap die tijdens een live-uitzending de auto in springt. Het komt allemaal voorbij in het weekoverzicht van :
Reply Retweet Like
Max Tollenaar Feb 2
Replying to @NOSRadio1 @WilcoBoom
Net ook bij : de analyse leek wel een welles-nietes spel. Met focus op gevolgen voor samenwerking FVD-VVD. Noem het gewoon bij de naam: nepnieuw door een prominent Tweede Kamerlid, dat past in een structureel patroon. Waarom niet die insteek ?
Reply Retweet Like
NPO Radio 1 Oct 29
Luisteraar Dick hoorde vanochtend een bericht over Twente. En hoewel hij het fijn vond zijn dialect op de radio te horen, maakte hij zich in de Kritiek van toch zorgen om 'de mensen in het westen van het land'. Toch maar even vertalen in het vervolg?
Reply Retweet Like
Otto P. Takes Dec 3
In "De kritiek van " zegt dat we "gelukkig" het woord gehandicapten niet meer gebruiken. In de functieaanduiding van de nieuwe minister betekent de g nog steeds gehandicapten. En daar is niets mis mee.
Reply Retweet Like