Twitter | Search | |
Search Refresh
💛 🎗osa GC ll*ll 💛 Jul 22
Replying to @JesuitesEdu
I al per quan?
Reply Retweet Like
Educación Jesuitas Jun 23
Bon estiu, escola i a tothom 👏👏
Reply Retweet Like
SJM España Nov 18
'Convivir y Aprender': la experiencia de intercambio entre el alumnado de de y el de . Compartir espacios, conocerse, y aprender juntos.
Reply Retweet Like
Joan Amores May 5
Comunicació Casal d’Estiu 2020
Reply Retweet Like
Glòria Durban Roca🎗️ Mar 7
Alumnes de convidats a explicar la visió sobre la lectura i els joves. Ho han fet super bé !!
Reply Retweet Like
Eumo Editorial Nov 29
La poesia pot ser tan dolça com els llamins i tan divertida com les joguines. Felicitem a per aquest calendari d'advent. Cada dia, Plouen poemes! Isabel Muntañá
Reply Retweet Like
Glòria Durban Roca🎗️ Feb 8
Gràcies a un grup de mares de l'AFA entusiastes de les manualitats creatives i fans de Harry Potter. Meravellós !!
Reply Retweet Like
Mònica San José Jan 30
Avui a Dia Escolar de la Pau i la No Violència.
Reply Retweet Like
Jesuïtes FP Jul 17
Renovables ☀️ | "El sector es beneficia d'un vent de cua que li ha estat molt favorable i la prova és l'increment de l'ocupació al sector. L'any passat hi treballaven gairebé 60.000 persones." Gràcies , bona notícia per als estudiants de !
Reply Retweet Like
Cristina Lopez Dec 16
. Tota l’escola respira Nadal.
Reply Retweet Like
Jesuïtes Educació Jul 17
A l'espai migdia de aquest curs han encetat, amb molta il·lusió i corresponsabilitat, un projecte de sensibilització que els ajudarà a prendre més consciència sobre l'impacte que genera el . 🐳🍵
Reply Retweet Like
Juanjo Fernández Sola Dec 4
Interesantes metáforas en la puerta de 1ESOC TGN (Cuando realizaban un ejercicio creativo bien hecho yo solía decir a mis alumnos : “Ten cuidado: ¡A ver si te va a acabar gustando la Lengua!”😅)
Reply Retweet Like
Jesuïtes Educació Jul 21
💦🍉 Al Casal d'Estiu de continuen oferint als infants propostes lúdiques a través de tallers, activitats d', jocs esportius, treballs manuals i activitats a l'aire lliure. Gràcies per viure'l amb nosaltres i per la confiança!
Reply Retweet Like
Meri Jan 10
0, 2, 4, 6, 8, 10, 12... Jugant aprenem!
Reply Retweet Like
Jesuïtes FP Jul 15
Según , para elegir un ciclo, los roles de género se mantienen: "la proporción más alta de chicas se encuentra en estudios de la imagen personal en un 91,3% de los casos." Alumnas y profesores de ciclos técnicos en aportan su ángulo:
Reply Retweet Like
Lairisa3d Jun 26
En el ciclo formativo de de nuestros alumnos usan las herramientas líderes del mercado. NX en diseño y PLC S71200, HMI KTP700, ET200 en automatización. Soluciones SIEMENS. Incorpórate al mercado laboral con nosotros!
Reply Retweet Like
Javi Bailén Mar 4
Una gran alegria vore com creix l'esport a . Molt d'anim i tot el meu suport
Reply Retweet Like
Llibert Requena Jan 10
Jugant al Timeline de la II República a 2n BAT de . Jugant anem repassant la cronologia dels fets més rellevants d'aquest període. La setmana vinent jugarem la final!
Reply Retweet Like
Glòria Durban Roca🎗️ Jan 28
Aquesta tarda a la biblioteca. 1a edició del taller de Harry Potter per alumnes de primària. Gràcies a les super mamàs que ho han organitzat !!
Reply Retweet Like
José Luis Zimmermann Jan 19
El sistema universitario forma a muchos licenciados, que el mercado laboral no necesita, mientras que nos faltan técnicos Las especialidades industriales tienen salarios + elevados. Urgente adaptar la oferta a las necesidades de mercado!!
Reply Retweet Like