Twitter | Search | |
Search Refresh
beatriz feijoo Jul 26
Hi, Isabel and Paula, nice to see you during your internship
Reply Retweet Like
Llibert Requena Oct 5
Eucaristia d'inici de curs de la a . Grans propòsits de tots els grups per aquest nou curs. Esplais, pastoral, catequesi, gospel, pastorets, grup de projecció.... Quin goig !
Reply Retweet Like
Jesuïtes Educació 13h
Millorem l' plegats! Les activitats no lectives a han realitzat una jornada de treball i reflexió sobre la millora contínua de la tasca en aquest espai, així com perspectiva dels objectius estratègics per aquest curs.
Reply Retweet Like
Lilia Correa 17h
Hoy estuvimos vivenciando el modelo educativo de en su colegio . Gracias Alba Florensa y x recibirnos y compartir su experiencia con nosotros. Muy inspirador ver en la práctica cómo el estudiante está en el centro de su proceso de aprendizaje
Reply Retweet Like
Jesuïtes FP 20h
👨‍🏭 Rescatem la revista de del 6/17, per recordar la importància dels Programes de Formació i Inserció () quan parlem d'ocupabilitat (pg. 20):
Reply Retweet Like
Meri Oct 14
Vols berenar? Vine a la nostra cafeteria! Et preparem el que t'agradi més de la nostra carta.
Reply Retweet Like
Jesuïtes Educació Oct 10
La setmana passada es van entregar els Certificats de d' als young learners (3r i 4t de primària) de que es van presentar a finals de curs passat. Congratulations to everybody! 👏🏻🗣
Reply Retweet Like
Jesuïtes FP Oct 8
La xarxa de compta amb vuit centres a Catalunya. Tres d'ells ofereixen estudis de : , i . Feu un clic en aquest enllaç per saber quina és la seva oferta formativa:
Reply Retweet Like
Alex Salas Oct 7
30 años después.... El Vaticano recluye al jesuita que abusó de dos hermanos en el colegio Sant Ignasi de Barcelona
Reply Retweet Like
carmina calvo Oct 4
Quan un divendres nit et retrobes amb un grup d’exalumnes per treballar i reflexionar, amb entusiasme, implicació, i compromis,...penses que encara podem acompanyar en el seu cami per anar transformant petites coses. I de nou m’omplo d’esperança.
Reply Retweet Like
Fundació Salut Alta Oct 2
Planificant el dia? Recorda que les entitats del de t’esperem a les 18h a l’Escola per explicar ofertes de aptes per a totes les edats. Suma’t al treball per la !
Reply Retweet Like
Glòria Durban Roca🎗️ Oct 2
Aquesta setmana hem iniciat a les sessions setmanals del Gust per llegir del PL de 1r-2n ESO NEI. Ens espera un curs ple de lectures i experiències de socialització lectora.
Reply Retweet Like
Fundació Salut Alta Sep 26
👉T'interessaria fer un social i no saps on adreçar-te?🤔Vine a la on tindràs l'oportunitat de conèixer projectes d'àmbits diversos que segur que s'adapten a tots els interessos! 🗓️dijous 3/10 ⌛️18h 📍Escola
Reply Retweet Like
María Bilbao Jun 3
Retrat d’un desconegut Exposició del 3 al 14 juny a la Sala d'Exposicions del Districte d Gràcia.Projecte en xarxa d’alumnes de Batxillerat artístic.Els alumnes han de retratar un desconegut d'una altra escola a partir d'una carta artística
Reply Retweet Like
Montse Subirana May 29
A de fem programes d'orientació i servei per a créixer!.Avui aquest equip de joves de 3r ESO ha guanyat el 1r Premi 🏆🎉 al concurs"Emprenedoria amb valors" de Barcelona Activa(Ajun BCN).Bravo per ells i x l'equip de tutors que els ha acompanyat!!
Reply Retweet Like
Meri May 25
Fa 20 anys estava en el mateix teatre, esperant la orla i acomiadant-me de l'escola Ahir estava al mateix teatre, acomiadant-me dels meus primers alumnes de P3.tarda plena d'emocions.Lluiteu pels vostres somnis i no deixeu mai de somriure! Moltes felicitats!
Reply Retweet Like
andrea martinezborso💜 May 23
Gracias a por esta Jornada sobre . Una placer compartir mesa y jornada con grandes enfermeras y haber podido acercar la y nuestra mirada en los colegios. El en la Com. Escolar.
Reply Retweet Like
Meritxell Artacho May 17
Reply Retweet Like
Mireia Torrents May 15
Obrir les portes de l’aula per ensenyar; aprendre; inspirar; reflexionar amb i dels altres. L’observació entre iguals una gran oportunitat formativa a sistematitzar. Gràcies
Reply Retweet Like
Àngela May 12
Aquesta setmana hem construït entre tots la nostra casa d'acollida amb alguns valors com l'ajuda, la solidaritat, el respecte... Duent a terme la campanya solidària Hospitalaris de Migrastudium a
Reply Retweet Like