Twitter | Search | |
Search Refresh
Alexis Bueno Apr 29
Let's keep alife the bridge between and Maban South Sudan
Reply Retweet Like
Amics del Claver Jun 13
En Joan Capdevila, professor del Claver, explica la seva experiència personal com a receptor i la iniciativa dels alumnes de 5è de primària que organitzen la Campanya de Donació de Sang. Gràcies Joan.
Reply Retweet Like
Alba Pelegri Sep 26
Els científics de la de ja hem començat a fer experiments per ajudar a l’equip Vadeciència!
Reply Retweet Like
Jesuïtes Lleida May 5
Continuem celebrant, . Celebrem que aquest diumenge 17 joves, alumnes de han donat un pas important en el seu cami de fe
Reply Retweet Like
Joan Capdevila Dec 10
Avui, a de dins el projecte Mirem el món amb els ulls de Jesús, ens han visitat en i l'Alcides, usuari i hem pogut aprendre que les persones trencades es poden reconstruir si les sabem mirar amb ulls diferents.
Reply Retweet Like
Blanca Seró Jun 20
Els alumnes de 4t EP de han pogut gaudir de la construcció de les Cúpules de Leonardo da Vinci. Gràcies a la Teresa i la Mireia, que han fer possible que art i matemàtiques es fusionessin una vegada més.
Reply Retweet Like
Carlos Jurado May 2
Avui he visitat i he pogut compartir experiències de lectura i escriptura amb diferents companyes. Treballar en xarxa ho possibilita i és un regal, un aprenentatge majúscul i una font d'inspiració infinita.
Reply Retweet Like
Cèlia Sentís Otal Jan 15
Alumnes de 1r Batxillerat de dediquen el dia d’avui al Taller Dali. Un temps de qualitat per analitzar el seu interior per buscar el sentit i el rumb de la seva vida
Reply Retweet Like
Josep Mallol 🎗 Mar 7
participant en la fase final de la Copa Cangur de Matemàtiques al Tecnocampus de Mataró
Reply Retweet Like
Montse Pedrol Sep 5
TOTS EDUQUEM Una jornada diferent i profitosa
Reply Retweet Like
DaveGrapes Apr 24
Jocs Florals 2019. “La vida, perquè sigui vida, s’ha de viure a poc a poc.” (Mercè Rodoreda)
Reply Retweet Like
Xavier Solé Torres Oct 3
Acabem el projecte "Ens situem" amb el Producte final. Aquesta és la construcció que identifica els alumnes individualment i com a equip de per donar resposta al repte "comença un nou curs i l'hem de construir, ens hem de conèixer per aprendre junts"
Reply Retweet Like
Alba Pelegri Sep 27
L’equip participa en la lectura del manifest davant de tota l’escola, juntament amb el .
Reply Retweet Like
Jesuïtes Educació Oct 1
L'entorn de és únic i els alumnes poden traslladar l'aula al . El mussol savi i els seus amics, l'eriçó, la guineu i l'esquirol han convidat l'alumnat de MOPI P3 a descobrir per primera vegada la immensitat del bosc i han quedat ben bocabadats! 🐿️🌳🍁
Reply Retweet Like
Pau#1 Apr 28
Fa 3 anys va néixer el somni de construïr un pont entre Sudan del Sud i el Col•legi Claver: JAMBATAN. Avui ho celebrem amb els Esclats de Songs amb un espectacle amb molt ❤. Gràcies Esclats per recordar-nos que tenim una llum al cor.
Reply Retweet Like
David Sanz Feb 16
Equip ACE de a la . Una gran experiència després de tots aquests mesos de treball
Reply Retweet Like
Amics del Claver Jun 7
Els alumnes de 5è de primària han organitzat una campanya de donació de sang al Col·legi Claver el dissabte 15 de juny. Us esperem, gràcies!! Podeu apuntar-vos al següent enllaç:
Reply Retweet Like
Lourdes Torrelles Jan 11
Volem ser testimonis de l'evangeli partint de l'amor, el compromís i la profunditat. Treballant amb els nostres guies i consolidaria
Reply Retweet Like
CCOO Educació Dec 4
Magnífica feina de i a les eleccions sindicals de aconseguint 6 delegats i delegades a un comitè de 9 persones
Reply Retweet Like
Blanca Seró Sep 10
Avancem en la implantació de la ! Aquest curs li toca a 3r. Nous projectes, nous escenaris...i sobretot: Estimar la natura! Som un equip!!
Reply Retweet Like