Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
Marta Feb 5
Reply Retweet Like
Laura Oct 30
Making Halloween postcards! Let’s get spooky! Happy Halloween!!
Reply Retweet Like
ACTIVA Jan 20
Jornada de portes obertes amb famílies avui a la d'&Crafts dels ! Thanks for coming and participating families! We have created amazing owls together! 🦉 Great job!
Reply Retweet Like
Marta Godes Latorre Nov 23
L'alumnat de de ha compartit i comparat les diferents etapes de les persones. Aquest cap de setmana tenien l'encàrrec d'observar algun familiar. Molt interessant! Seguim amb 'El misteri del temps'!
Reply Retweet Like
Ignasi Heras May 7
Dos anys abans que obrís les portes per 1r cop el forn del costat del “cole” ja existia. Des de 1879! Ara, el dia que tornem ja no hi serà. Quina llàstima!😥 Ha endolcit la vida a milers de veïns/es, estudiants i treballadors/es durant generacions
Reply Retweet Like
Montse Durany Jun 26
Tancant el curs a amb el reconeixement a tots els educadors i educadores per la feina feta durant tot el curs, especialment els últims mesos. Moltes gràcies a tots !!!!
Reply Retweet Like
ANGELES 26 Nov 19
Començar l’experiència!!!! Una mica adormits però amb moltes moltes ganes!!😊
Reply Retweet Like
saida Oct 1
Gràcies Quino i Mafalda per recordar-nos que això és el més bonic de tot, EDUCAR. Que sapiguem SER!!!
Reply Retweet Like
Montse Durany Mar 10
Les famílies i educadors de estem aprenent molt del Covid-19 gràcies a la xerrada de Carmen Aramburu. Gràcies per compartir el teu coneixement !!!
Reply Retweet Like
ANGELES 1 Dec 19
Tanquem una GRAN expència!! Han sigut uns dies molt especials, ens portem molts bons moments, moltes emocions...i deures per continuar!😉
Reply Retweet Like
saida Nov 11
Avui penso en tú, Raimon. Que no oblidem el teu esperit i la teva manera d'estimar, essencia de . Mestre en acollida i pastoral OBERTA per a tots els alumnes. Lluny de jutjar a ningú, "Nena, tothom esta en proces", em deies sempre. I és aixó, per mi, l'autèntic Evangeli
Reply Retweet Like
Laura Dec 10
Avui els nens i nenes del de hem anat a l’edifici “dels grans” a fer el primer assaig de la cantada de nadales. L’assaig ha anat molt bé, però veure com els “grans” del MOPI ajuden als petits de l’escola després de l’assaig és un autèntic regal de Nadal.
Reply Retweet Like
María Bilbao Oct 7
A 1r Batxillerat de celebren i agraeixen l'inici de curs recordant persones i fent compromisos pero ACOLLIR els altres.
Reply Retweet Like
Merce Sabate Nov 17
Avui els nens i nenes de han superat l'scape room i han pogut obrir la maleta de la ciència que els acompanyarà en el seu nou projecte
Reply Retweet Like
Laura Alegret Feb 21
Hem acabat la setmana amb un Carnaval de cine! no hem estat uns pirates qualsevols... Érem "Pirates del Carib"!
Reply Retweet Like
Jesuïtes Educació Nov 27
👩‍🏫 Avui se celebra el Dia del Mestre i per això recuperem aquest vídeo de la Mariona Molina (), docent de , on parla de la importància del mestre com a acompanyant i guia en el procés d'aprenentatge dels infants. Gràcies, mestres, per la vostra tasca!
Reply Retweet Like
Juanjo cpc Jul 16
Amb l’esperança de tornar el proper any amb tota la força del lleure a la muntanya , aquest essencial àmbit del de la nostra escola s’acomiada d’aquest estrany i diferent curs. Educadors/es (tots i totes), moltes gràcies per la vostra flexibilitat i saber fer!
Reply Retweet Like
Juanjo cpc Jul 5
Ja portem 1 setmana. Mascaretes, neteja, grups de convivència... han aparegut com a uns nous i estranys “invitats” però, com sempre, la il·lusió i la màgia de la nostra ESCOLA d’ESTIU tornen a omplir-lo TOT. Nens/es, nois/es, educadors/es, ara a GAUDIR de la 2a!
Reply Retweet Like
montserrat guillem Feb 7
Ens preparem pel dia 11 coneixent a 12 grans dones. Exposició en construcció
Reply Retweet Like
Joves Loiola Feb 1
Segona i darrera celebració! jesuitesedu casalloiola
Reply Retweet Like