Twitter | Search | |
Search Refresh
Observatori Igualtat #Equitat_Diversitat 🌈 Oct 23
Reply Retweet Like
JSansaloni Oct 23
És senzill, gratuït, hi ha metodologia i moltes empreses ja ho estant fent. Només cal estar disposat a treballar i posar talent per aconseguir les teves primeres fites en .
Reply Retweet Like
Flor de Neu Oct 23
Reply Retweet Like
Observatori Recerca Oct 19
Reply Retweet Like
Alícia Romero Oct 24
La ciència que genera riquesa i benestar, llocs de treball de qualitat. La ciència rellevant, important, útil a la societat. Aquest és el camí! Enhorabona!!!
Reply Retweet Like
Cacau D'Or Oct 22
Reply Retweet Like
F. Fuster-Fabra Fdz. Interdependent Equity🌙✨🌞 13h
Replying to @JaumeFreixes
A veure si finalment comprenem que el mon no tornará a ser el mateix que fa un any, oí ? A vegades, per molt que costa aceptar els fets, hem de tenir el valor per afrontar el repte de la amb , inclòs disruptiva. El ahir no tornará, el es avui.
Reply Retweet Like
MetaData.Cat Oct 23
Aquesta setmana hem conegut el naixement de QuantumCAT, el 'hub' que vol situar Catalunya al mapa de la tecnologia quàntica
Reply Retweet Like
Support-Girona: Inclusió social /SDM Oct 23
📸Interessant debat a la conferència anual sobre els de les persones amb d' Compartint experiències i sobre i a la presa de decisions, i amb professionals del sector jurídico-legal a 🇪🇺
Reply Retweet Like
eHealth Center UOC Oct 22
📢 per a projectes d' en per a alumnes o exalumnes del màster de . 💡Des de i impulsem un ajut econòmic de fins a 3.000€ per què puguis tirar-lo endavant! ⌛️Consulta les bases i terminis:
Reply Retweet Like
Actaio Oct 23
Continuem al nou Projecte Actaio V, gestionat en aquesta ocasió per l'Ajuntament d'Ontinyent i subvencionat pel , on seguim fomentant i potenciant l'FP, les oportunitats d'aconseguir ocupació i el desenvolupament local.
Reply Retweet Like
JSansaloni Oct 23
Replying to @XavierFerras
Diguemho clar ja, la ciencia per si mateixa NO genera ocupació ni ara ni mai, sha de fer si pero amb la crisi actual si volem futur, cal invertir decididament en i transferencia o ja podem fer cursos accelerats de coctelero de xiringuito.
Reply Retweet Like
Catalunya emprèn Oct 23
Submergeix-te en el món , visita centres d’ virtualment, coneix i participa a webinars impartits pels professionals del sector. Inscriu-te a la nova edició d’ i deixa la teva empremta ➡️
Reply Retweet Like
Fundalis Tarragona Oct 23
Els i les treballadores del de Jardineria de la innovem i ens formem en l’ús de capçals automàtics per a les desbrossadores. Capacitem la plantilla, millorem els resultats, estimem la nostra feina!
Reply Retweet Like
Escola Les Tereses Oct 23
Aquesta setmana els Cavallets de mar s'han inciat en els Kahoots . Moments de riures, de jocs i de molt aprenentatge . 
Reply Retweet Like
IVACE Oct 21
Volem donar l´enhorabona a per aquest Premi a la concedit per . Desde y continuem apostant per la i la innovació com a columna vertebral del nostre teixit productiu.
Reply Retweet Like
Fundació BCN FP Oct 21
🔶MetròpolisFPLab3💡 ⚠️No us perdeu els 9 reptes del MetròpolisFPLab3!! Els podeu veure en aquests vídeos explicats de la mà dels seus responsables. 🙌 ✳️Recordeu: 🗓️2/11 s'obrirà el període d'inscripció, disponible fins el 30/11
Reply Retweet Like
Szent István Egyetem Kaposvári Campus Oct 19
Hallgatói Innovációs Mentorhét a SZIE hallgatói részére 2020. október 26-29. között.
Reply Retweet Like
AgenciaEconomicaAMB Oct 22
📌Rogen Font d' ens recorda que al territori català i el metropolità tenim un ecosistema d' ric i complex, útil per generar valor a les . ‼️La representa grans avantatges competitius.
Reply Retweet Like
Alfred Rodríguez Picó Oct 18
Aquesta torre genera aigua neta a partir de l’aire. Dissenyada per recollir aigua de la o i proveïr d’aigua potable i per conreuar en poblacions rurals sense accés a altres fonts.
Reply Retweet Like