Twitter | Search | |
Search Refresh
IBdona Oct 27
👮🏻‍♀️📢Col·lectius de dones critiquen que es destini entre un 40% i un 50% de les places a , on gairebé no hi ha presència . ⚖️Demanen que s'implementi una mesura positiva que empara la Llei d'.
Reply Retweet Like
ACUDAM Oct 28
🆕 Il·lusionats de presentar-vos la II Jornada ACUDAM “Influencers 5G. Present i futur de la inclusió.” 🎥 Serà i gaudirem amb i - 👉
Reply Retweet Like
ONCE Catalunya Oct 27
Trobada online amb la Tinenta d’alcaldia de Barcelona i el Regidor per tal de compartir els valors i la mirada del grup social ONCE amb la ciutat de Barcelona i treballar per una ciutat inclusiva. .
Reply Retweet Like
Associació FORGENDER SEAL Oct 28
🟣 Vols saber com són els ? 👉🏻 🆕 Amb la Primera Certificació de Qualitat en l’àmbit Municipal per la de els reforcen les seves polítiques públiques davant el perill d’augment de les a les
Reply Retweet Like
Helena Mtz. Siurana 🎗️💜 Oct 28
📌Iniciem les formacions d’ , avui “Eines per assegurar el compliment de la Llei d’Igualtat des dels serveis generals” amb Mònica Gelambí 💻
Reply Retweet Like
Ajuntament de Rafelbunyol Oct 29
La regidoria d' de ha organitzat hui una activitat grupal per a l'alumnat de l'institut, emmarcada en les activitats d’educació .
Reply Retweet Like
IBdona Oct 26
🟣La realitat demostra que els cobren més, de mitjana, que les . 📣 REAL ENTRE DONES I HOMES!
Reply Retweet Like
TecnoCampus Oct 30
🟣 La Unitat d' organitza un taller virtual sobre relacions amb la Leticia Moy de , en el que serà un espai on compartir eines que ens ajudin a interioritzar models de relacions per gaudir i créixer en llibertat 🤲 👉 Inscriu-t'hi:
Reply Retweet Like
Fundació Comtal Oct 29
Els nostres neixen de la realitat del i estan pensats per ser canals de prevenció, acollida i socialització. Per confluir esforços i optimitzar les intervencions, treballem en i fomentem la d'oportunitats.
Reply Retweet Like
Mari Carmen Devesa 15h
Un mensaje positivo de , docentes y familias tenemos mucho poder para transformar y EDUCAR en lo emocional y en lo sexual. Ya tenemos el diagnóstico, no perdamos la oportunidad o lo harán otros.
Reply Retweet Like
Dones Oct 30
vol desemmascarar les desigualtats socials, polítiques, econòmiques i jurídiques que pateixen les dones per aconseguir la efectiva entre homes i
Reply Retweet Like
Aurora Jhardi Oct 28
Homes Transitant, un espai imprescindible de reflexió per als homes envers la violència masclista. Perquè la violència masclista no és un problema de les dones, sino dels homes.
Reply Retweet Like
Lorena Villa García Oct 28
Això hauria de ser la dinàmica habitual. 5 dones, amb els seus rols, amb decisió 👏💜
Reply Retweet Like
Mireia Suero Oct 28
Beneficis fiscals per a les empreses que fomentin la igualtat, a discreció
Reply Retweet Like
Associació FORGENDER SEAL Oct 27
📢⏭L'Ajuntament de Baix obté el Distintiu per la de Gènere ⏭Vols saber quins altres s'estan sumant a la xarxa de ? cc
Reply Retweet Like
MACVAC Oct 29
El MACVAC celebra el Dia Internacional dels Museus 2020 amb una l'exposició "En Persona" d’Ulalalau (Laura Avinent) 📅Dissabte 14 de novembre
Reply Retweet Like
Mari Carmen Devesa 18h
Dissabte de formació, segona sessió del programa pilot i experimental Comencem!!!
Reply Retweet Like
Accent Social Oct 26
👩👦Treballem per garantir la de tracte i d'oportunitats entre dones i homes. Per això comptem amb un Pla d'Igualtat que recull el conjunt de mesures que apliquem per garantir la igualtat efectiva en els diferents àmbits de treball.
Reply Retweet Like
Ajuntament de Navàs Oct 29
Demà es duu a terme la presentació del grup de famílies de persones trans del Bages.
Reply Retweet Like
AFA INS Aiguaviva Oct 28
L'importància de no estereotipar. Les noies també són de ciències! Deixem que cadascú sigui el que vulgui ser
Reply Retweet Like