Twitter | Search | |
Search Refresh
Josep 32m
Pluja horària a casa () des de les 8 del matí fins ara.
Reply Retweet Like
turismeigualada 10h
Val la pena aturar-se i contemplar els detalls exteriors de Santa Maria d' ➡️portes d'entrada, contraforts, gàrgoles, campanar,... Els orígens es remunten al s. XI, però la major part de l'edifici actual és del s. XVII. Declarat bé cultural d'interès nacional.
Reply Retweet Like
Aigua és vida Anoia Sep 20
Avui a cridem ben fort que volem un futur. Cada divendres crida contra l'acceleració del canvi climàtic. Per un món viu, per un futur, nosaltres també lluitem contra l'acceleració del canvi climàtic, avui a i divendres vinent a tot el món!
Reply Retweet Like
Marisa Vila 11h
Molt més que un llibre de receptes de cuina que són a la memòria de la gent gran . Cada recepta és una il°lusió i una història personal. Va ser una presentació emotiva i amb molts sentiments a flor de pell. ❤️
Reply Retweet Like
Marta Pallarès 6h
Atenció!! A la tempesta que s'apropa a
Reply Retweet Like
La Veu de l'Anoia🎗 12h
Diferències de més de sis mil euros en la renda dels igualadins segons els barris on viuen
Reply Retweet Like
Interacció Sep 16
🔴🆕👉🏼 Nova publicació del : 'L’equitat en la cultura. Estudi de casos amb metodologia de recerca participativa', per i de l' I la col·laboració dels municipis del , , i
Reply Retweet Like
David Prat 🎗️ 10h
Perquè darrere del fum, dels eslògans en anglès, de les festes i festetes, del confeti, de l’obsessió per la foto, darrere del confeti hi som tots, pagant-li la festa. , una de les ciutats amb l’IBI més car de l’estat espanyol
Reply Retweet Like
Oriol Madrid Sep 19
Mare () i fills corrent a saludar al pare (), un d'aquells que entra allà d'on la gent surt corrents Imatges del servei d'avui en un incendi d'una antiga indústria tèxtil, al barri del Rec d'Igualada.
Reply Retweet Like
Ràdio Igualada • 103.2 Sep 19
Aquest divendres el servei de bus urbà és gratuït a en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat Sostenible i Segura
Reply Retweet Like
Martí Marsal i Riera🏴🎗 Sep 20
petant-ho un any més amb la ! Dinou carrers i places tallats al trànsit, DINOU 😱!!! Ai, no! Si d'aquests, DIVUIT SÓN PEATONALS, amb trànsit restringit (presumptament) tots els dies de l'any!👏 Si això no és posturejar, , ja em direu!
Reply Retweet Like
Perejaume Sep 19
Això pot ser bo per ! Que els partits treballin en benefici de l’interès ciutadà i no cadascú a la seva. Cal aprofitar-ho.
Reply Retweet Like
ERC Igualada 🎗 10h
, en el “top ten” de les ciutats amb l’IBI més cars d’Espanya. Alcalde , és l’hora d’abaixar l’IBI aplicant-hi progressivitat. És una vergonya l’estat de la ciutat i el que arribem a pagar els igualadins!
Reply Retweet Like
Oriol Madrid Sep 20
Reply Retweet Like
Jordi Còdol Montagut 13h
Em conformaria amb què els carrers peatonals fossin peatonals.
Reply Retweet Like
El temps 9h
activa l'alerta del pla INUNCAT ▶ 📹 / Patrick Stack
Reply Retweet Like
Comú d'Igualada 24h
Concentració a . Si ens toquen a una ens toquen a totes!!!
Reply Retweet Like
Vegana, feminista i independentista. 🌱♀️🎗️ Sep 12
Reply Retweet Like
turismeigualada Sep 17
Sabeu que és un Gasogen? 👉una instal·lació de generació d'energia de gas pobre. El que trobareu a , l'únic conservat a Catalunya 😳, va funcionar després de la guerra civil fins a l'any 1955 com a energia per als motors dels telers.
Reply Retweet Like
David Fernàndez 3h
Ja amb el dorsal. Encara amb pluja... I un regal abans de començar 😍 @ Igualada
Reply Retweet Like