Twitter | Search | |
Search Refresh
Blijf Groep Aug 3
Veel ouders hebben meer stress als ze vaker thuis zijn met hun kinderen, bijvoorbeeld in de vakantie of door de coronacrisis. In de link een beeldverhaal in makkelijke taal in 7 talen dat ouders helpt met het omgaan met stress.
Reply Retweet Like
Zorg&Sociaalweb Jul 28
De meeste kind-doelen van het programma Tijd voor Toontje worden behaald. Dat blijkt uit onderzoek van Blijf Groep naar de effectiviteit van dit programma voor kinderen en hun moeders in de opvang.
Reply Retweet Like
Irene Plas 🌍❤☕🚲🎸🎹🎤🎼🎶📝✒ 22h
😪 Als dit idd het zoveelste geval van is, waarom staat het dan zó laag op de agenda? Meerderheid van niet-natuurlijke sterfgevallen bij vrouwen worden door de (ex-)partner veroorzaakt.
Reply Retweet Like
SAFE-Women Aug 3
"Zo wil ik niet eindigen, wist ik. Ik kon met mijn baby naar de wc vluchten. Ik heb snel de deur dichtgedraaid en 112 gebeld." Zit jij in een onveilige relatie?➡️ Lees hier verder:
Reply Retweet Like
Jan Jutten 1h
"Gewone taal" omzetten in systeemtaal met en . Een voorbeeld: artikel van criminoloog Janine Janssen over . Volkskrant 4 aug. We leren kinderen dit toepassen bij (eenvoudiger) teksten begrijpend lezen.
Reply Retweet Like
Paul Koetsier Jul 30
Al weer twee meldingen van , tot nu toe 1 aanhouding
Reply Retweet Like
GalerieNoes Jul 30
Laten die organisaties dan eerst maar eens leren wàt precies inhoud en hoe de patronen lopen dan zich te verlaten op de vooringenomenheid van
Reply Retweet Like
SAFE-Women Jul 31
Liefde & loyaliteit: ook als het even níet leuk is, blijf je. Toch? Waarom slachtoffers van niet vertrekken na de eerste signalen dat het misgaat. Met onderzoeker Nicole van Gelder & ervaringsdeskundige Aïssa Sow.
Reply Retweet Like
Blijf Groep Jul 31
Kijktip | Het Offerfeest 2020 vanavond 19.45 uur op NPO 2. Met o.a. Shirin, vrijwilliger en ex-cliënte van . Hoe wordt dit jaar het gevierd? onderzoekt het!
Reply Retweet Like
SAFE-Women Jul 27
Uit de : Hij/zij is vaak niet geïnteresseerd om jouw vrienden en familie te ontmoeten. Misschien is hij/zij negatief over jouw vrienden en familie en zorgt ervoor dat je ze minder ziet. Herkenbaar?➡️
Reply Retweet Like
Amar Co. 23h
Allé, ... nu op z'n Vlaams ... start maar een nieuwe nationale actie Alle mannen zijn klootzakken, verkrachters, moordenaars.
Reply Retweet Like
kirsten regtop Aug 1
Ernstige zaak. Families die generatie op generatie geweld zelf niet lukt de doorbreken worden monddood gemaakt als de regering het plan zich terug te trekken doorzet.
Reply Retweet Like
SAFE-Women Jul 30
Herken je dit? Kijk eens op . Hier kan je informatie en opties voor hulp en steun vinden. Je kan er op je eigen tempo bekijken in welke situatie je zit en welke hulpopties er zijn.
Reply Retweet Like
SAFE-Women 20h
Soms is het thuis zo moeilijk dat mensen naar middelen, zoals alcohol, grijpen. Dat is alleen geen oplossing voor het probleem.. Zit jij in een onveilige relatie? Kijk eens op .
Reply Retweet Like
SAFE-Women 2h
Twijfel jij aan je relatie? Voel jij je niet altijd veilig en vrij? Voel jij je minder goed over jezelf sinds je in deze relatie zit? Kijk eens op .
Reply Retweet Like
SAFE-Women Jul 27
'Een man krijgt 2 maanden cel omdat hij zijn ex-vriendin ernstig heeft bedreigd via Facebook. Hij moet ook 6 maanden van een eerdere celstraf uitzitten, hij was al veroordeeld voor het doden van zijn toenmalige vriendin.'
Reply Retweet Like
Huiselijkgeweld.nl Jul 31
E-nieuws is uit: nieuwsbrief over aanpak van geweld in afhankelijkheidsrelaties.
Reply Retweet Like
SAFE-Women Jul 29
Geweld is niet alleen fysiek, zoals slaan. Het kan ook gaan om vernederen, manipuleren, controlerend gedrag, bang maken, bedreigen, jou weghouden bij familie en vrienden etc. Herken je dit in jouw relatie? Kijk dan eens op .
Reply Retweet Like
OperExpertZorgVeiligheid Jul 30
“Een ‘echte’ Poolse vrouw verdraagt alles wat het lot – en haar man – haar brengen, inclusief blauwe plekken en botbreuken”
Reply Retweet Like
CSMS Jul 27
Replying to @save_jeugd
Parental alienation/ouderverstoting is een gevaarlijke gedachte waardoor dat in het overgrote deel vd complexe scheidingen aanwezig is, niet wordt geloofd. In jullie eigen richtlijn wordt gewaarschuwd terughoudend te zijn met dit idee!
Reply Retweet Like