Twitter | Search | |
Search Refresh
IB3 13 Feb 19
Fes la teva declaració d´amor ❤️ 🧡 💛 💚 💙 💜🖤 Envia la teva declaració amb el hashtag a
Reply Retweet Like
Fons d'Armari IB3 Sep 12
Començam un nou a ritme de “Vull ballar amb tu”, el primer reggaeton en català creat pel cantant i dj
Reply Retweet Like
Elsa Ruiz Cómica 2 May 19
Hoy a las 21h me entrevista en !
Reply Retweet Like
Fons d'Armari IB3 Jul 2
Avui a per pal·liar aquesta onada de calor parlarem de la darrera novel·la de , aprendrem de legislació LGTBI amb i i tancarem programa amb la música de Nacho Laborda.
Reply Retweet Like
Carlos Asensio Alonso May 28
✊🏽🏳️‍🌈 Hoy (a partir de las 21h) estaré en directo en , programa de radio sobre cultura LGTB+ de , hablando sobre el aumento de la LGTBfobia en las redes sociales, tema que ya traté por aquí: 🥰
Reply Retweet Like
Fons d'Armari IB3 Oct 10
Començam un nou saludant , activista històrica del moviment LGTB que acaba de ser guardonada amb el Premi Estatal de Voluntariat Social. Enhorabona!
Reply Retweet Like
Fons d'Armari IB3 Jul 2
I a no poden faltar els nostres clàssics “minuts musicals”, avui amb Nacho Laborda que ens presenta el seu darrer single “El barquero”.
Reply Retweet Like
Pep Díaz 28 Jun 19
El batle de l' també participa a l'especial de amb fins les 21h des del vestíbul de Cort.
Reply Retweet Like
Pere Sánchez 13 Feb 19
Si el meu calendari té qualque dia dels enamorats reservat, és Sant Jordi. Però +enllà del consumisme boig d'avui, també és un bon dia per declarar el meu amor per , un programa que defensa l'amor en igualtat, respecte i llibertat. 😉
Reply Retweet Like
Fons d'Armari IB3 Jun 25
Avui a encetam la celebració del amb un manual de claus bàsiques per entendre el moviment . Connectarem amb el Pasaje Begoña de Torremolinos i tancarem programa parlant amb les associacions LGTB més representatives de les Illes.
Reply Retweet Like
Fons d'Armari IB3 Oct 17
Començam parlant amb de de la proposició no de llei que vol donar una embranzida al servei d’atenció integral a les persones LGTBI a les Illes.
Reply Retweet Like
Marina Simó 14 Feb 19
Per desitjar-me abans de conèixer-me i dir-me que t'enamorares de la meva carona, per aguantar-me des que em vas estrènyer entre els teus braços fins a dia d'avui i per estimar-me sempre. Avui jo també estic enamorada de tu, mare, feliç dia dels enamorats 😍
Reply Retweet Like
Rachel 💜 6 Dec 18
Moltes gràcies per l'entrevista. Tant de bo, n'Agoney vengui prest per sa Roqueta. 💜 💜 💜
Reply Retweet Like