Twitter | Search | |
Search Refresh
ferran campistol Aug 6
En algun moment dels anys trenta del segle passat, a . Àlbum Castellví. L'enquadrament de grup deixa clar que el grafiti de la paret havia de passar a la posteritat.
Reply Retweet Like
Costa Brava Girona Aug 5
Are you on holiday? 😉 Discover the Dalí Museum of and the exhibition 'Dalí: “I am Surrealism!” Landscapes Outside of Time' ❗Until September 13 ✨Everything is ready to guarantee your safety
Reply Retweet Like
Robert Escolà Aug 6
Algú sap quan teníem de romanent de tresoreria a abans que ens els cardessin ? A què s'havien de destinar aquests diners ? Pavelló nou, 2a piscina, geriàtric, ... Què sacrifiquem ?
Reply Retweet Like
Mirian Aguirre Jul 31
Reply Retweet Like
Francesc Cruanyes Aug 2
Sóc de i assisteixo i escolto atònit comentaris fora de lloc en relació als darrers brots de que afecten la ciutat a causa, d'una banda, de la ignorància, i de l'altra, a una política comunicativa erràtica i sovint, desencertada. Obro fil 👇
Reply Retweet Like
Pau Subirós Jul 30
Tal dia com avui de 1749 va tenir lloc la Gran Batuda, Gran Redada o Presó General contra els gitanos a Espanya. Un episodi gairebé desconegut per a la majoria, poc estudiat, gens ensenyat. I, gràcies a noves investigacions, ja podem saber quin impacte va tenir a
Reply Retweet Like
Club Escacs Figueres Aug 3
XXI Open Int de de ONLINE. 15'+3" y 940 eur en premios. 14, 15 y 16 agosto. Inscritos:
Reply Retweet Like
Historiador de los 2 Mundos 15h
Figueres en el Alto Ampurdán, alberga el Museo Dalí, famoso pintor surrealista que nació en dicha localidad en 1904.
Reply Retweet Like
Tramuntana Televisió Aug 6
L’ reubica els contenidors de rebuig de la plaça de la Palmera amb unes jardineres al voltant que tanquen l’espai i fan que sigui més agradable a la vista.
Reply Retweet Like
Agnès Lladó Saus 🎗️ Aug 2
Replying to @ElGerio
Són exactament les mateixes mesures que a àrea metropolitana de Barcelona. Per què quan es parla de Barcelona és relaxen i en el cas de són noves? Ens esteu enterrant en la misèria entre tots.
Reply Retweet Like
Hotel Duran Aug 5
L'Hotel Duran entre el 10% dels millors hotels de tot el món, és el de ! Moltes gràcies a tot l'equip i clients que ho heu fet possible, una gran alegria en mig de la situació completament excepcional que estem vivint aquest any, GRÀCIES!
Reply Retweet Like
Aina Baig Aug 3
Si tan malament està i hi ha casos a tota la comarca, com diuen els mitjans i les dades, encara no entenc com les restriccions no s'apliquen a escala comarcal. Que m'ho expliqui el o algú perquè de veritat que no entenc res.
Reply Retweet Like
Jalmy Jul 30
Reply Retweet Like
luxfae1 Aug 6
Does anyone else like to collect pop figures and anime models!? I can't wait to get more at the next con once covid is not as bad...
Reply Retweet Like
Carles Pujol Aupí 19h
Reply Retweet Like
Emporda.info 17h
🚔 Dos detinguts a per un robatori violent, un homicidi dolós i per apallissar dos homes
Reply Retweet Like
Figueres a Escena Aug 5
Tenim l’activitat temporalment aturada però seguim treballant per poder-vos oferir noves propostes ben aviat als equipaments escènics de 💪🏼 Avui ens ha visitat la companyia 🙌🏼 Us explicarem el motiu de la visita més endavant 😜
Reply Retweet Like
Xavier Sierra Aug 2
A , el risc de rebrot és molt alt. Entre el 23 i el 29 de juliol, és 761,37 quan era de 590,71 (16-22 de juliol). Hi ha 508 casos confirmats per , 29 més que ahir. La velocitat de propagació és de 1,47, i la taxa de confirmats per PCR puja de 243,44 a 275,19.
Reply Retweet Like
@Cultura_Hola Aug 1
Para quiénes todavía dudan de su talento para la pintura. Dibujos by Salvador , exposición en el museu Dalí de (Girona).
Reply Retweet Like
La Bookman Llibreria 18h
Reply Retweet Like