Twitter | Search | |
Search Refresh
Casa Buenos Aires - Vallvidrera 9h
🌿 Coneixeu els nous espais de La Casa Buenos Aires? Tenim sorpreses: si veniu a alguna de les activitats d'aquest novembre podreu veure-les! 🙆🏾‍♀️ 🌿
Reply Retweet Like
Sant Hilari Sacalm 10h
"Les maletes viatgeres van a la cuina" va ser el titol del taller de cuina de fusió mediterrània amb els cuiners Brahim Zaio i Salvador Brugués que aquest diumenge es va realitzar a l'Hostal Fugarolas.
Reply Retweet Like
VDMbasquet 17h
Resultats del cap de setmana del 9-10 de Novembre!! Seguim! 🏀👍💪👏
Reply Retweet Like
Sant Hilari Sacalm 18h
Setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol del 11 al 17 de novembre.
Reply Retweet Like
Sant Hilari Sacalm 20h
Sant Hilari als mitjans 🔊 Avui s'ha disputat la tercera jornada del Circuit Gironí de Cros a Sant Hilari Sacalm
Reply Retweet Like
Sant Hilari Sacalm Nov 10
La 37a edició del Cros de Sant Hilari Sacalm , tercera prova del Circuit Gironí de Cros. Els atletes participants fan una molt bona valoració del circuit hilarienc.
Reply Retweet Like
𝐅𝐎𝐎𝐓-𝐁𝐀𝐋𝐋 𝐂𝐋𝐔𝐁 𝟏𝟗𝟏𝟔 Nov 10
Hoy jugando contra una aldea 👨🏻‍🌾 . 3–1, partido cómodo el disputado con la Vila que vuelve a su aldea igual que ha llegado... sin puntos ni nada que destacar de su historia 🤷🏻‍♂️⚽️
Reply Retweet Like
Sant Hilari Sacalm Nov 10
Bona participació dels i les joves de Sant Hilari (d'entre 18 i 25 anys) a la primera sessió de l'Assamblea Jove. La Regidoria de Joventut promou la participació de la població jove del municipi per elaborar el Pla Local de Joventut.
Reply Retweet Like
abbas Nov 9
Reply Retweet Like
Sant Hilari Sacalm Nov 9
Notícia 📣 📣 L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm rep la visita d’un Diputat de la República d’Artsakh - Sant Hilari Sacalm Més informació a 👇 👇 👇
Reply Retweet Like
VDMbasquet Nov 9
Partidas del preinfantil femeni a la pista del Sant Adria derrota 56-48 pero amb opcions fins al final💪magnific noies!!!
Reply Retweet Like
Ferran Díaz Nov 9
Molt bon ambient en la Segona edició del trivial de . Esta vegada l'escenari escollit ha sigut l'església del convent. Un espai que roman en desús però amb una gran riquesa patrimonial que cal protegir abans que siga massa tard.
Reply Retweet Like
Ajuntament de La Riera de Gaià Nov 8
🕒 NOU HORARI D’ATENCIÓ SOCIAL PRIMÀRIA! A partir d’ara serà els dimecres de 10 a 13h al consultori mèdic.
Reply Retweet Like
Sant Hilari Sacalm Nov 8
Hola Joves!! Teniu entre 18 i 25 anys? Doncs dissabte 🗓️dia 9 a les 5 de la tarda, vosaltres sou els protagonistes💪 de l'Assamblea Jove!! Un espai per parlar, proposar i compartir allò que penseu🤔 els i les joves de Sant Hilari. Vine i participa!
Reply Retweet Like
Lloret En Comú Nov 6
L'ajuntament amb la intenció de blanquejar la seva imatge fa aquesta publicació. I si és publiqués d'una forma clara com arribar a les ajudes que els lloretencs en tenen dret. Ai, la comunicació no és d'estranyar que enguany el nostre alcalde optés al premi Mosca Borda
Reply Retweet Like
Sant Hilari Sacalm Nov 6
Vols participar com a voluntari del Gran Recapte? Contacta amb l'Ajuntament i t'informarem
Reply Retweet Like
Casa Buenos Aires - Vallvidrera Nov 6
Els Pares Paüls intenten vendre la Casa Buenos Aires al fons London Private Company per a enderrocar-la i fer-hi un hotel de luxe: abans va refusar vendre-la a per fer-hi cohabitatge sènior. Moviments del barri hi planten cara.
Reply Retweet Like
Ajuntament de La Riera de Gaià Nov 6
☝🏼ABA TAANO torna a La Riera de Gaià! Recordeu que és un concert solidari i el que es recapti amb la taquilla inversa va destinat, al projecte ‘Música para Salvar Vidas’ i a l'orfenat de Kireka a Uganda. US HI ESPEREM!
Reply Retweet Like
Produccions Impossibles Nov 5
Antoni Clapés i Dolors Udina amb Wais Sverus, en un moment de la sessió fotogràfica. La Sénia, dimarts 5 de novembre de 2019.
Reply Retweet Like
Sant Hilari Sacalm Nov 5
Bona participació a la Trobada d'Empreses celebraada a Sant Hilari Sacalm, amb l'objectiu d'establir col·laboració i sinèrgies.
Reply Retweet Like