Twitter | Search | |
Search Refresh
Jorgina Pequera Jun 12
Reply Retweet Like
Alp Öktem Oct 9
📣 Let’s co-create the digital resources to make visible the housing struggle in Barcelona. Come and join ’s datathon on October 26th in . More info >>
Reply Retweet Like
Alp Öktem Oct 22
Very little left for the 8th Solidarity Economy Fair of Catalonia ! Technological program is especially interesting this year, full of projects that resist the capitalist tech-giants, cooperating towards digital sovereignty.
Reply Retweet Like
Alp Öktem Oct 24
🕐NEW SCHEDULE!🕐 's datathon in has been moved to 13h this Saturday! If you still haven't registered >>>
Reply Retweet Like
Doble Via Oct 27
A les 14:00 farem el segon SORTEIG dels 2⃣0⃣ anys de No us ho perdeu!!
Reply Retweet Like
pol·len edicions Oct 26
Reply Retweet Like
Electronic Reuse Oct 27
A great example of by : they do traceability of digital devices they buy from cradle to grave (, , , , ) and have start buying used devices.
Reply Retweet Like
Ecosistema de l’ESS del Baix Llobregat Nord i Sud Jul 18
La ja està escalfant motors per l’edició d’enguany, i busquen persones voluntàries👇🏾👇🏾😉
Reply Retweet Like
L’Entrellat Oct 28
Heus aquí tres quartes parts de la cooperativa d'oficis més famosa del món. La part que falta, la quarta, reia més que nosaltres. I encara riu 😂🙃 Riem de rien, felices d'arrencar! Gràcies per l'acompanyament i per cedir-nos l'espai!
Reply Retweet Like
Jesús Rodríguez Oct 25
Què podem fer davant l'actual situació política i represiva? Entre d'altres coses deixar de regalar els nostres diners a l'Ibex-35. A la hi trobareu múltiples alternatives molt reals. 👇👇👇
Reply Retweet Like
Economia social Oct 6
Del 25 al 27 d'octubre, la serà  un aparador per a tothom que busca alternatives d'habitatge, alimentació, oci, educació, comunicació, tecnos, Vine amb qui vulguis!
Reply Retweet Like
Menjador ca la Rosa Sep 25
Estarem 3 dies alimentant als que aspiren a construir una economia més justa i que posi a les persones al centre.
Reply Retweet Like
Pere Rusiñol Oct 27
Como hay marcha anti-indepe en BCN, los CDR han cortado el tren, con lo q los q iban a la marcha han cortado luego indignados la N-II. Yo iba a la , con lo que me he visto obligado a ir por la autopista y pagarle a Florentino Pérez y Miquel Roca. Felicidades a todos!
Reply Retweet Like
El Rodal Oct 25
Aquest cap de setmana estarem a la dins la coordinadora de Cooperatives de consum eco de Catalunya explicant el nostre projecte i defensant l'empoderament dels consumidors respecte els grans loobies de consum. Us hi esperem!😊
Reply Retweet Like
Ruderal Oct 24
Aquest cap de setmana a la l'habitatge cooperatiu serà un dels grans temes de debat. Nosaltres i serem segur.
Reply Retweet Like
Coordinadora residencias 5+1 Oct 26
Som a la recollint signatures! Si ens veus, apropa’t. La teva signatura ajudarà a les persones grans que viuen en condicions indignes a les residències públiques. Gràcies!
Reply Retweet Like
Jordi Valls Olivé Oct 26
No us perdeu la aquest cap de setmana! La construcció d alternatives és una realitat en aquest espai transformador i carregat d energia positiva!!
Reply Retweet Like
BCN Joventut Sep 5
La ! Ja escalfa motors, i també obre la porta a persones voluntàries que tinguin ganes de posar-hi el seu gra de sorra. Participa en la construcció d’aquesta economia més solidària i coneix iniciatives i projectes sostenibles. Apunta-t’hi! 👉🏾
Reply Retweet Like
fessrural Oct 28
🔝 De ser presents a la Fira d'Economia Solidària de Catalunya, de passejar-nos entre iniciatives transformadores, d'abraçar a les de sempre i sobretot de descobrir-ne tantes més... De tot això i molt més estem embriagades avui. 😍 Que duri, que duri la ressaca de la !
Reply Retweet Like
Júlia UG Oct 25
No sé si ho sabeu però darrere de la hi ha també una tortosina: la jefaza ❤️
Reply Retweet Like