Twitter | Search | |
Search Refresh
Generalitat Girona Feb 4
馃棑锔廌em脿, dimecres 5 de febrer,a les 12.30 h, inauguraci贸 de la nova a l': "Corrupci贸! Revolta 猫tica", de l'Oficina Antifrau, amb el comissari David Vidal. Es tracta d'una proposta interactiva que pret茅n fer-nos reflexionar i reaccionar. Us hi esperem!
Reply Retweet Like
Generalitat Girona Feb 12
A l'exposici贸 "Corrupci贸! Revolta 猫tica" de l', podem reflexionar sobre les conseq眉猫ncies d'aquest fenomen. Si voleu con猫ixer el cost social de la corrupci贸, haureu d'aixecar la catifa de la vergonya! A l', fins l'11 d'abril
Reply Retweet Like
Generalitat Girona Feb 5
Voleu saber qu猫 s'hi amaga sota la catifa de la vergonya? Sabeu qu猫 s贸n els alertadors?Avui, amb el comissari de la mostra "Corrupci贸!Revolta 猫tica", , reflexionarem sobre el frau i les seves conseq眉猫ncies. Us esperem a les 12.30 h!
Reply Retweet Like
SE del Giron猫s Mar 12
L'exposici贸 deixa lliure l' d' i s'instal路la al vest铆bul del ! L'exposici贸, que ja l'han visitat m茅s de 600 persones, mostra una cr貌nica social i pol铆tica a trav茅s del dibuix humor铆stic de 48 ninotaires.
Reply Retweet Like
Museu de la Pesca Aug 23
Ples amants de la navegaci贸 tradicional: "Veles al port. Homenatge a Llu铆s Collell". Exposici贸 del Museu de la Pesca que podeu visitar al de la Generalitat a Girona. 馃憠
Reply Retweet Like
.... Jul 16
Avui MD del Carme, bon dia per visitar l expo Veles al Port.
Reply Retweet Like
Generalitat Girona Oct 9
Recordeu l鈥檃mbient de la festa major a l'envelat馃帾? Us podem ajudar a recular en el temps: passeu per l' de la , hi tenim 鈥淟鈥檈nvelat鈥, amb la hist貌ria i vicissituds del palau de les tendes!
Reply Retweet Like
Museu de la Pesca Sep 11
Dijous 19 de setembre, 18 h presenta un nou Quadern Blau "Els vaixells i la gent de la Marina mercant catalana vuitcentista" de Joaquim Pla, al
Reply Retweet Like
Generalitat Girona Oct 23
L'exposici贸 "L'envelat. Arquitectura singular i s铆mbol de la festa major" de l' romandr脿 tancada fins que acabin les tasques de neteja derivades de les fortes pluges.
Reply Retweet Like
Generalitat Girona Oct 30
Aquesta meravella d'envelat estava instal路lat a la Copa l'any 1986, per , dels Crous de Salt. Si en voleu veure m茅s, no us perdeu la mostra "L'envelat. Arquitectura singular i s铆mbol de la festa major" a l'!
Reply Retweet Like
.... Jul 17
Reply Retweet Like
CoordONGs Jan 9
Dimarts 14 gener teniu l鈥檕portunitat de fer una visita guiada amb l鈥檃utor de les fotos d 鈴癆 les 17.30h a de
Reply Retweet Like
Generalitat Girona Feb 26
Coneixeu l'Oficina Antifrau? T茅 com a objectiu prioritari preservar la transpar猫ncia i la integritat del sector p煤blic a Catalunya. En 10 anys, Antifrau ha rebut 1.735 den煤ncies i ha resolt 1.337 expedients. 鈩癸笍Exposici贸 "! Revolta 猫tica", a l'!
Reply Retweet Like
Joventut 3 Feb 19
馃枌锔 Exposici贸 "La pol铆tica retratada" a l' de : 48 dibuixants humor铆stics repassen la cr貌nica pol铆tica i social dels darrers 40 anys amb 200 acudits publicats en 60 mitjans. Visiteu-la fins al 23/2!
Reply Retweet Like
Museu de la Pesca Sep 16
La C脿tedra presentar脿 dijous 19 al un nou llibre de l'especialista hist貌ria mar铆tima Joaquim Pla, dedicat a la Marina mercant catalana vuitcentista
Reply Retweet Like
d'art antiquaris Oct 9
馃憦馃徎馃憦馃徎馃憦馃徎馃憦馃徎 馃憦馃徎馃憦馃徎馃憦馃徎馃憦馃徎
Reply Retweet Like
David Vidal Castell Feb 5
Now bigger, higher, better. a de amb els primers visitants, aquest migdia, minuts abans de la inauguraci贸. Fins a finals d'abril!
Reply Retweet Like
Diputaci贸 de Girona Jul 10
馃摳鉀礚'exposici贸 "Veles al port" ressegueix l'evoluci贸 del paisatge portuari de del segle passat. Les fotografies, de Llu铆s Collell, permeten aproximar-nos al m贸n de les embarcacions 馃棑Fins al 21 de setembre 馃搷, a 馃憠
Reply Retweet Like
Generalitat Girona Feb 19
Sabeu qu猫 s贸n les persones alertadores? S贸n peces clau en la lluita contra la i el frau... a l'exposici贸 "Corrupci贸! Revolta 猫tica" les descobrireu, velades, darrere una cortina. A l', la sala d'exposicions de la , fins a l'11 d'abril!
Reply Retweet Like
Comer莽 i artesania Jun 15
Coincidint amb l鈥檈xposici贸 "Premis Nacionals d'Artesania 2017-2018" que es pot visitar actualment a l' de , recuperem l鈥檈ntrevista a Toni Cumella, Premi Nacional d鈥橝rtesania 2017 on ens parla del futur del sector de l鈥
Reply Retweet Like