Twitter | Search | |
Search Refresh
4{🎗}^2 自由政治犯 MaguilaGorila #JoAcuso Feb 18
Reply Retweet Like
GVA Sanitat 21h
⚫️ Des de mostrem la nostra repulsa davant l'assassinat masclista d’una dona a la localitat alacantina de Moraira.
Reply Retweet Like
Enric Morera 15h
11 dones assassinades al 2020. Més de 1.000 des de que hi ha registres. I quantes amenaçades, perseguides, colpejades, lesionades, ferides i violades? És una emergència cívica. I alguns ho banalitzen o fins i tot ho neguen. DEP Alina Mocanu
Reply Retweet Like
Grup Socialista Corts 21h
⚫️ Los diputados de guardan 3 minutos de silencio por la mujer asesinada ayer en ❌ Lucharemos contra la lacra social en la que se ha convertido el terrorismo machista
Reply Retweet Like
Endavant Plana Baixa Feb 18
⚠️ a ℹ️ Han detingut el marit de la dona que va aparéixer ahir assassinada dins d'un contenidor. 🚫 La violència del capitalisme patriarcal és insostenible i insuportable. ! ♀️✊🏿
Reply Retweet Like
À Punt NTC 21h
⚫️ Ciutadania i institucions valencianes mostren en seu rebuig a l’últim crim masclista de la Comunitat Valenciana, ocorregut a Moraira, amb concentracions i minuts de silenci.
Reply Retweet Like
Les Heures-Avortament Molins Feb 18
Del que va d’any ja han assassinat a 17 dones. L’última va ser ahir. Va aparèixer degollada en mans de la seva parella i la va llençar dins un contenidor.
Reply Retweet Like
Natxo Bellido 9h
Una vegada més... comdemnant el terrorisme masclista. Hui minut de silenci en memòria de la dona assassinada a Moraira
Reply Retweet Like
Universitat València 21h
Tres minuts de silenci a les portes de l’edifici de Rectorat de la per a rebutjar l’últim assassinat de la violència masclista.
Reply Retweet Like
Esquerra (ERPV) 21h
Un nou assassinat masclista. Oficialment la primera víctima de violència de gènere de 2020 al País Valencià. N'hi ha moltes més que no formen part del còmput oficial per estar desaparegudes o per no haver tingut relació prèvia amb el seu assassí.
Reply Retweet Like
Ajunt. la Garriga 🎗 12h
A hem tornat a col·locar el crespó negre i la bandera a mig pal en senyal de dol i contra la per l’assassinat d’una dona a
Reply Retweet Like
Ajuntament 16h
📢Hui ens hem unit a les 12:00 hores per recordar a Alina, l'última dona víctima de la , assassinada a Moraia. Un minut de sil·lenci, de condemna i repulsa a la violència contra les dones.
Reply Retweet Like
ERC Sant Andreu B. Feb 18
🔴 S'ha confirmat una nova víctima de , una dona ha sigut assassinada a Alacant. La nostra més rotunda condemna. Ja són onze les dones assassinades en aquest 2020.
Reply Retweet Like
HospitalLaFe 20h
Profesionales del se han concentrado hoy en repulsa por el último asesinato machista ocurrido en la Comunitat
Reply Retweet Like
GVA Inclusió Feb 18
⚫ La mostra el seu condol i ferm rebuig per l'assassinat d'una dona en i convoca a la societat valenciana a sumar-se a les concentracions en solidaritat amb els seus familiars i sers estimats. 👉Dimecres 19 de febrer 👉12 hores
Reply Retweet Like
Ajuntament de Carlet 21h
s'ha sumat una vegada més a la condemna per l’últim assassinat masclista d'una dona a Moraira, amb una concentració silenciosa i la lectura d'un manifest de repulsa i condol amb la família.
Reply Retweet Like
Compromís Corts 21h
⚫️ Una altra dona assassinada a la nostra terra a mans de la seua parella. Tot el rebuig des de i el nostre condol amb la família de la víctima.
Reply Retweet Like
Compromís Alacant 12h
⚫ Minut de silenci de l'Ajuntament d'Alacant per a condemnar l’assassinat masclista d'una dona a Moraira.
Reply Retweet Like
CompromísperPaterna 21h
⚫ Minut de silenci per l'assassinat d'un dona a i la solidaritat amb els seus familiars i amistats
Reply Retweet Like
Arran l'Alacantí Feb 18
⚫⚠️ NOU FEMINICIDI Dona assassinada a (Marina Alta, ). Sisè feminicidi als Països Catalans en 2020.
Reply Retweet Like