Twitter | Search | |
This is the legacy version of twitter.com. We will be shutting it down on 15 December 2020. Please switch to a supported browser or device. You can see a list of supported browsers in our Help Center.
Search Refresh
RàdioSeu Nov 7
| Conferència de Carles Gascón sobre les primeres documentades a (s. XVI), dins del cicle ‘Parlem d’Història-Desenterrant el passat’. Es pot seguir en directe en aquest enllaç:
Reply Retweet Like
RàdioSeu Oct 24
| Carles Gascón ofereix, a la Sala Xart d', la nova conferència del cicle 'Parlem d'Història-Desenterrant el passat', dedicada al pariatge d'Organyà de 1233. Es pot seguir en streaming en aquest enllaç (YouTube):
Reply Retweet Like
Biblioteca Sant Agustí Nov 20
sessió del Club de Lectura de Teatre, avui virtual. Parlem sobre "Les cartes", de Víctor Català. Un text molt actual malgrat ser escrit fa més de 55 anys.
Reply Retweet Like
Biblioteca Sant Agustí Oct 9
Reply Retweet Like
Biblioteca Sant Agustí Oct 23
Club de lectura de teatre en sessió virtual. Parlem de "Decameró" 10 contes de diferents autors catalans. Conduït per la Genisa G. Carricondo.
Reply Retweet Like
RàdioSeu Oct 28
Concentració a per rebutjar les detencions per part de la Guàrdia Civil contra el finançament del procés.
Reply Retweet Like
Biblioteca Sant Agustí Oct 2
presentació del club de lectura "Llegir el teatre" a la Biblioteca Sant Agustí. Conduït per Genisa g. Carricondo Comencem amb "Decameró" del
Reply Retweet Like