Twitter | Search | |
Search Refresh
Juanma Santiago Nov 10
Artichoke fields forever.
Reply Retweet Like
CèNTRIC gastro! Nov 9
Muntanyeta Sound System, es bien! 🤟 Gran 😎
Reply Retweet Like
# Golf Travel ⛳️ Nov 7
Real Club de Golf El Prat, formerly Barcelona Golf Club has 45 holes on-site and is ideal to play when staying in this fabulous city. Want to try it? Click here:
Reply Retweet Like
Axel Schaefer Nov 6
- not impressed with your handling of lounge access for star alliance gold members at today. Filed a complaint, lets see if anyone cares to read it.
Reply Retweet Like
CooperativagricoladelPrat Nov 11
Bon dia des de la Cooperativa a Mercabarna! Ara sí que comença a fer goig!
Reply Retweet Like
gazofilaci 🎗 18h
Replying to @jaume_diadoc
Catul com a inspiració de llenguatge popular: “A Gavà et donen pel cul i te la fan mamar”.
Reply Retweet Like
MuchaMasia Hostel Rural-Urbà 6h
Déjate caer por nuestra galería de imágenes y conoce este rincón secreto de . Un hostel con encanto ubicado en una antigua masía en el centro del pueblo ⤵️⤵️
Reply Retweet Like
Lluís Mijoler 🔻 Nov 6
Davant del bloqueig, construïm escenaris de trobada. Començant per les ciutats. Avui a hem fet un esforç per superar els blocs. I forces molt diverses hem acordat un text reclamant llibertat, diàleg i solucions per a Catalunya. 👉🏾
Reply Retweet Like
Lluís Mijoler 🔻 Nov 12
1/2 Seguim desplegant una alcaldia oberta: transparent, accessible, i en diàleg amb la gent d'. Dijous torno a . Hi respondré les preguntes, queixes i consultes sobre la ciutat q feu arribar a través del hashtag . Però donem un pas més...
Reply Retweet Like
Rotary d'El Prat Nov 5
Inscripcions 1èra Cursa Solidària del 17 de novembre a favor dels infants amb càncer de l'hospital Sant Joan de Déu. On line, , presencial a horaris i llocs adjunts. Data limit div. 15. Aforament límit 1300 participants. Us hi esperem !!
Reply Retweet Like
Cafè L’Artesà Nov 12
Aquesta foto va més enllà de les persones que hi apareixen, que són el Ruben de Le Tigre i el Joan, de L’Artesà. És l’aposta de dues empreses hostaleres de per l’esport i els valors que representa la seva pràctica: ajuda, col•laboració, esforç i sacrifici!
Reply Retweet Like
Jordi Gili 36m
Enhorabona pels 35 anys de l'Esplai S. Pere i S. Pau es encoratjador veure com jovent que s'han format al cau o l'esplai s'implica en temes de medi ambient ,solidaritat, cooperacio i altres coses que fan de "la joventut l'eina per canviar el món"
Reply Retweet Like
Lluís Mijoler 🔻 Nov 12
Replying to @Mijoler
2/2 A partir d'ara, almenys un cop al trimestre organitzaré una trobada oberta amb la ciutadania en un equipament d'. Un cafè per parlar sense barreres ni tabús de la ciutat i la seva gent. Vine i ! Arrenquem al Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa:
Reply Retweet Like
El Prat Ràdio · 91.6 FM 2h
El Reglament de Participació Ciutadana fomenta la corresponsabilitat social i la transparència a . Ara, aquesta normativa podria veure's afectada per la decisió del TSJC de suspendre la multiconsulta de l'ajuntament de Barcelona
Reply Retweet Like
Picacrestes El prat Nov 9
Ahir al matí vam ser a les Migas Populars a Jardins de la Pau! ccjardinspau
Reply Retweet Like
Interseccions El Prat Nov 8
Welcome Hannah to ! 😁 La Hannah ha vingut des de Gran Bretanya i és una de les 16 auxiliars de conversa que ens acompanyarà tot el curs en els centres educatius públics i equipaments culturals per tal que infants, joves i adults millorem el nostre anglès!
Reply Retweet Like
MuchaMasia Hostel Rural-Urbà Nov 10
Coneixes totes les propostes d'arts escèniques que es fan a ? Si visites la nostra ciutat, segur que podràs gaudir de moltes d'elles. T'ho expliquem en aquest post al blog sobre
Reply Retweet Like
Xavi Cabo. Photos. 44m
Reply Retweet Like
unmondidees.elprat 4h
Reply Retweet Like
CooperativagricoladelPrat 5h
Hola Carxofers! Quan compreu , tant a les botigues com si sou restaurdors, vigileu que sempre duguin el nostre logotip. És una garantia de qualitat!
Reply Retweet Like